SILVAN - Skejby Avaliações 229

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en super god oplevelse med hjælp og guidance fra en ung kvinde i butikken. Havde brug for råd omkring materialer til et DYI projekt og det var bare rigtig brugbart!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig go' service! Jeg skulle leje en hækkeklipper. Maskinen fungerede upåklageligt og var velholdt. Afhentningen gik super hurtigt og nemt. Ingen problemer ved indleveringen. Kan stærkt anbefales... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Leje af maskine

Jeg lejede en tæpperenser og den virkede som den skulle. God service i kassen, som var hurtig til at udlevere maskinen til mig

11 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Mange tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at tæpperenseren virkede som forventet, og at I oplevede god service.

Godt

Stort udvalg af varer, fandt også det jeg søgte

10 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at I fandt det, I søgte, og nød vores udvalg😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt nemt med click and collect

Dejligt nemt med click and collect, alt stod klar og god service i kassen

11 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

STOR ROS

Stor ros til det venlige personale, som hjalp mig med alle mine spørgsmål til mit projekt jeg går med i min have!👏

10 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at vores personale kunne hjælpe dig med dine haveprojekter! Tak for de venlige ord🌞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilling klar til afhentning inden 30…

Bestilling klar til afhentning inden 30 min var gået. God service, hvor varen blev kørt helt ud til bilen

9 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at din bestilling var klar hurtigt, og at vores service levede op til dine forventninger. Tak for din positive feedback!

Rigtig go' service!

Rigtig go' service!

Jeg skulle leje en hækkeklipper. Maskinen fungerede upåklageligt og var velholdt. Afhentningen gik super hurtigt og nemt. Ingen problemer ved indleveringen. Kan stærkt anbefales!

24 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leje af hækkeklipperen, og at servicen var i top. Tak for din positive anbefaling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en super god oplevelse med…

7 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik brugbar vejledning til dit DIY-projekt. Tak for din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik rigtig god service af personalet

Rigtig god service

30 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Gik som smurt

Alt er fjong

23 de abril de 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Click&collect Skejby

Nem click&collect, venlig medarbejder.

24 de abril de 2026

Havde lejet benzindrevet pælebor

Havde lejet benzindrevet pælebor. Der manglede det bor jeg skulle bruge, også på det andet pælebor de havde. Den viste sig at være næsten tom for benzin, ingen sagde at man burde købe en dunk med. 2 taktsbenzin, tog en time at finde, kostede 70kr for en liter, jeg skulle bruge en dl.

19 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kø-styring og manglende overblik…

Dårlig kø-styring og manglende overblik i Aarhus N
Jeg ventede knap 10 minutter ved den eneste åbne kasse i afdelingen i Aarhus N. Kassen blev betjent af en ung og uerfaren medarbejder, og at det går langsomt for en nybegynder, har jeg fuld forståelse for – vi har alle været nye engang.
Det, der dog gjorde oplevelsen rigtig dårlig, var de to andre medarbejdere, som stod to meter væk og pakkede varer ud i et meget roligt tempo. På trods af den lange kø var der ingen tegn på, at de ville hjælpe til eller åbne en kasse mere. Det endte med, at jeg mistede tålmodigheden og gik, hvilket to andre kunder også gjorde. Selv ikke da vi forlod butikken, var der nogen reaktion fra personalet.
En ret skuffende oplevelse med manglende kundefokus."

20 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Rigtig god

God hjælp og oplevelse

14 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

God betjening

God betjening

10 de abril de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse men en dejlig…

Super god oplevelse men en dejlig betjening, fra en mand som vidste hvad han snakkede om det gjorde at tingene gik hurtig og effektive fik alt hvad jeg skulle bruge på under en time, og skulle have rigtig mange ting ☺️
Tusind tak for hjælpen og kan klart anbefale denne silvan!

10 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med effektiv betjening og kyndig vejledning. Vi sætter pris på din anbefaling og takker for din positive feedback😊

Tak for Jacob.

Ja - for Søren. Jeg ældre smukke dame fik en meget fin service af Jacob. Jeg var meget meget glad. Hurrrra for Jacob.
Mvh. Karin Høy.

4 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback. Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Havefræseren vi lejede kunne ikke…

Havefræseren vi lejede kunne ikke tænde.
Der virkede ikke til at være nogen der havde styr på maskinerne ift brug og telefonen blev ikke taget.
Var heldig at en anden havde indleveret deres lejede fræser før tid.

Opdatering:
Blev efter denne anmeldelse kontaktet af butikken og fik en rigtig god snak med dem ang forbedringsmuligheder

30 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Skejby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais