Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Ver mais
Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
A empresa respondeu
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Escrito pela empresa

Nordvej 1, 4200, Slagelse, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Hurtig tilbagemelding om at ordren var til afhentning. Man får faktura efterfølgende sendt på mail super oplevelse alt i alt.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Alt var som det skulle være, nemt og bekvemt... Det kan sagtens anbefales

Resposta da SILVAN - Slagelse
Bestilte med Click & Collect. Fungerer fint. Bestilte og kunne afhente mine varer ret hurtigt efter. Handler gerne her igen. 😊

Resposta da SILVAN - Slagelse
Det var nemt, at booke maskinen.
Der var dog en kæde på, som ikke kunne bruges. Godt der var ekstra kæde med. Saven var ikke ren gjort.
Ville være der var en kæde på, som kunne bruges og ikke skulle starte med, at skifte samt værktøjet bliver tjekket inden ny udlevering

Kæmpe tak til Tage!
Tage gav en fantastik vejledning og fremvisning da vi igår skulle leje en stubfræser.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Super nemt at hente click & collegt!
Rigtig hurtig klar til afhentning.
Venligt personale 😁

Resposta da SILVAN - Slagelse
Havde bestilt regler men dem Silvan havde var skæve købte trykimponeret i stedet samt da jeg bestilte varerne ( Terassebræder )skulle de være pakket skulle selv pakke varen sammen intet var pakket klar til afhentning samt da jeg så skulle reservere en trailer tog det ca 45 min så øv der gik den formiddag.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Købte 4 havestole i Silvan, de blev reserveret på nettet, og jeg fik opkald om, at de var klar til afhentning. I forretningen, vejledt om placering af meget venlige Tage. Da vi kom hjem, pakkede stolene ud, var en i stykker. Ringede og oplyste om dette. Tage ville forsøge at finde en stol til mig og ringe tilbage. Dette blev gjort inden lukketid. Eneste minus var, at vi selv skulle hente, der kunne Silvan godt have bragt stolen ud.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Det lykkedes os efter 30 min at få fat i en medarbejder.Han havde da overhovedet ikke den store lyst til at guide os ang.vindueskarme.Pegede med hans fod,hvor vi kunne se str på disse og skred så igen.Tak for absolut ingen service.Kommer ikke igen.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Prisen kunne være lidt lavere - især på pensler og malerruller.
Bemærker hvordan nogle priser er på markedsniveau (og billige), imens andre er langt over. Så vær vågne derude.
God service.

Resposta da SILVAN - Slagelse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.