SILVAN - Svendborg Avaliações 101

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Ole Rømersvej 52, 5700 Svendborg, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Silvan Svendborg - Freja Endnu engang en fantastisk oplevelse. Baghjul på Bosch Rotak slidt i stykker. Bosch ville have hele plæneklippereren sendt ind, men Freja bestilte to nye hjul uden beregni... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Selv afhentet og afleveret i henhold til lejekontrakten. Det fungerede ok da jeg er meget punktlig. Har for øvrigt lagt mærke til at lejevilkårene er udformet så lejer kan gøres ansvarlig for fejl uan... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sød serviceminded ung mand der gjorde…

Sød serviceminded ung mand der gjorde hvad han kunne for at hjælpe, men det tog tid at få betalt da prisskilt ikke matchede kasseapparatet

10 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi beklager ventetiden ved betaling. Vi sætter pris på din feedback.

Lejede en rodfræser

Lejede en rodfræser. Meget nemt at booke. Fin instruktion ved afhentning. En god oplevelse.

5 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje en rodfræser hos os. Tak for din positive feedback!

Click and collect

Click and collect. Fungerer super fintHurtig besked om klaret til afhentninger både sms mail +opringning om afhentninger i vareudlevering ,hvor det hele stod klar på en vogn til at køre ud til bilen. Meget søde medarbejdere

3 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&Collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Hurtig levering 😊

1 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Intet at tilføje yderligere

Intet at tilføje yderligere. 5 stjerner behøver ikke flere ord.

26 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback og de fem stjerner😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Click and collect virker som altid uden…

Click and collect virker som altid uden problemer. Nemt og hurtigt.

18 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig god oplevelse!!!

Jeg handlede forleden i Silvan i Svendborg, hvor jeg fik hjælp af Nicolai, en virkelig sød og imødekommende ung mand.
Og ikke “bare” det…. Han vidste, hvad han talte om, og jeg fik købt det, jeg kom efter, og det virkede!!!!!
Dbh Anne

14 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i butikken. Det er dejligt, at du følte dig godt hjulpet og fik præcis, hvad du havde brug for. Tak for din tilbagemelding!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er gangbesværet så det er en…

Jeg er gangbesværet så det er en lettelse at kunne bestille hjemmefra. Hurtig og venlig betjening. Det gør jeg nok en anden gang.

13 de abril de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var simpelhen super nemt at handle

Det var simpelhen super nemt at bestille og søde unge mennesker som hjælp i Silvan og i påsken 👍
Mvh. Heine

4 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling og afhentning😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige som det skulle være hurtig…

Lige som det skulle være hurtig levering, god produkt til en god pris 5 stjerner herfra

1 de abril de 2026

Fin service

Leje af stamper der virkede upåklageligt. Hentning samt aflevering skete med et smil. Så det var hel igennem en fin oplevelse

16 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leje af stamper. Tak for din positive feedback om vores service. Vi sætter pris på din tid!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtigt klar til afhentning

14 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem og hurtig. Tak for din positive feedback😊

Lejede en afdamper.

Lejede en afdamper.
Hurtig ekspedering både til afhentning og aflevering

10 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service ved afhentning og aflevering af affugteren. Tak for din positive feedback😊

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

24 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Mange tak for den gode anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig rar Silvan dame i Svendborg.

En rigtig sød, rar og venlig dame hos Silvan i Svendborg.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Svendborg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder i Silvan Svendborg. Tak for din positive feedback.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais