Leje af tæppemaskine. Maskinen gjorde sit arbejde så ok men øv at jeg skulle starte med at rengøre maskinen efter andre. Den var slet ikke ren. Måske man burde tjekke dette lidt bedre når den aflevere... Ver mais
Damhaven 7, 7100 Vejle, DK
A empresa respondeu
Opdatering: Jeg blev ringet op af en venlig person fra Silvan i Vejle, og de undskyldte og forklarede at de tager kritikken alvorligt og vil forbedre deres process, derfor har jeg valgt at rate dem... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte for nylig en vare via jeres "Klik og Collect"-service. Jeg var positiv over, hvor hurtigt vare var klar til afhentning. Selvom jeg først havde mulighed for at hente den dagen efter, forlø... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Escrito pela empresa

Damhaven 7, 7100, Vejle, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Click & Collect virkede fint.
Hurtig betjening og venlige medarbejdere.

Resposta da SILVAN - Vejle
Nemt med click and collect, hurtig og fin ekspedition i butikken 😊

1 uges leveringstid men var her 2 dage efter.Tak

Resposta da SILVAN - Vejle
Vi har nu hentet vare i click og collect silvan vejle 3 gange nu, og er blevet betjent af den samme ansatte alle 3 gange. Hun har altid smilet og kigget en i øjnene når hun udleveret varen til os. (Det med og kigge i øjnene er vigtigt for mig.)

Resposta da SILVAN - Vejle
Varen lever op til forventningerne og god betjening i butikken

Resposta da SILVAN - Vejle
Jeg bestilte ved click and collect.
Men fik ikke nogen besked om at varer var klar til afhentning.
Varen var heldigvis pakket og klar da jeg tog til butikken.

Resposta da SILVAN - Vejle
I just rented a soil drill on Silvans website. I picked it up in Vejle - it couldn´t be easier. The staff had everything ready, so it was easy and convenient to rent and returned it - thanks for help!

Resposta da SILVAN - Vejle
Jeg har ikke fået min vare. Så svært at bedømme
Havde ikke fået besked om at min vare var klar til afhentning, da jeg skrev anmeldelsen

Resposta da SILVAN - Vejle
Bestilte click and collect. Vare var klar i løbet af et øjeblik.

Resposta da SILVAN - Vejle
Really nice personal and really easy to hire machines.

Resposta da SILVAN - Vejle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.