Leje af betonsliber Overordnet god oplevelse, værktøjet var perfekt, dog var den nye unge mand bag kassen udfordret og ringede adskillige gange efter hjælp til køen af 10+ kunder, men uden der de... Ver mais
Industrivej 28, 8800 Viborg, DK
A empresa respondeu
Kunne godt sende mail ang. forventet levering når varen ikke er kommet denne dato som der er sendt på mail så kunden ved besked og hvad så man kan forvente af ventetid. Lidt dårlig opfølgning til de... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Ver mais
A empresa respondeu
Skulle bruge hjælp til at få skåren nogle træstykker ud, som viste sig at være yderst besværligt, men efter en snak med den yderst venlige og serviceminded kvindelige ansat valgte hun at gå til værks... Ver mais
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Industrivej 28, 8800, Viborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hr. Brian er en fremragende mand! Han vil vise dig alt præcist, han smiler, og han udfører sit arbejde rigtig godt.

Resposta da SILVAN - Viborg
God service og glade medarbejdere

Resposta da SILVAN - Viborg
Rigtig god oplevelse hos Silvan.
Fik hjælp til at finde det jeg lige manglede og super dejlig service fra personalet 😊👍
Mega dejlig oplevelse, kommer der helt sikkert igen

Resposta da SILVAN - Viborg
Gode priser og dejlig hjælp. Tak for det :-)

Lånte en tæpperenser
De var super søde til at instruere mig i brugen og det var en ganske smertefri oplevelse at være i butikken. Det var hurtigt og nemt!

Resposta da SILVAN - Viborg
Bestilte en lykkekastanje på click og colect.
Stod til at være i Viborg
Viste sig at det var den ikke.
Websiden var ikke opdateret!!!!
Ikke tilbudt anden løsning.
Man havde 3 i Odense.
2 dage senere stod den stadig som værende at købe i Viborg????

Resposta da SILVAN - Viborg
Jeg havde det svært ved at finde den vare jeg havde brug for, men så fik jeg assistance af en medarbejder ved navnet af Bobdan tror jeg. Var til rigtig god fornuft og hjalp mig med at finde lige præcis den vare jeg havde brug for :)

Resposta da SILVAN - Viborg
Fik at vide at jeg kunne få dage refunderet hvis jeg aflevere det lejede udstyr tidligere end forventet. Men det kunne jeg ikke. Derfor kan Silvas nu udleje udstyret igen og der ved opnå dobbelt betaling i perioden 🙁

Resposta da SILVAN - Viborg
Den lejede fliseskærer var defekt da jeg kom hjem med den: En låsemekanisme manglede, magnetismen virkede ikke og der var ingen ekstra skærerhoveder med. Ærgerligt tid at spilde når jeg havde hyret handyman ind til at lægge fliserne. Ingen problemer med at få penge retur, flink og smidig personale.

Resposta da SILVAN - Viborg
Varen blev leveret af GLS, på min adresse dagen efter bestillingen.
Mega hurtigt

Resposta da SILVAN - Viborg
Ekspedienten i Silvan Viborg tilbød at bære en stor pakke ud i bilen for mig.
Da pakken ikke kunne komme ind i bilen, tilbød han yderligere at skille mig af med emballagen, så jeg kunne få varen ind i bilen.

Resposta da SILVAN - Viborg
God og hurtig betjening ved click og collect fra Peter

Resposta da SILVAN - Viborg
Meget søde og hjælpsomme medarbejdere

Resposta da SILVAN - Viborg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.