Veja o que dizem as avaliações
Snabb och smidig affär, mycket snabb leverans och silverbolan jag köpte är verkligen jättefin!! Jag köpte även till en silverkedja och längden på kedjan är perfekt till den växande bebismagen!! Tack... Ver mais
Vi är så nöjda. Dottern köpte ett armband till sin pojkvän där länken var för kort. Vi returnerade armbandet och det blev snabbt bytt och skickat till oss igen och det skedde på några få dagar utan... Ver mais
Detalhes da empresa
Silvermama har fina namnsmycken, halsband med gravyr och namnhalsband i guld och silver. Du hittar även personliga armband med gravyr till herr och dam. Till gravida kan vi erbjuda ett stort urval av Bola Gravidsmycken. Vi har även bokstavssmycken, bokstavshalsband och halsband med en bokstav. Vi har många vackra gravyrsmycken till Barn, Dam och Herr.
Informações de contato
Box 46, 23121, Trelleborg, Suécia
- service@silvermama.se
- www.silvermama.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Ingen gravyr.
Jag blev besviken när det saknades gravyr " studentexamen 2026" Hur löser vi det? Det är snart examen.
Mvh Carina Rolland
Jag valde prioriterad leverans och det…
Jag valde prioriterad leverans och det gick fort att få armbandet jag hade beställt. Men när jag valde gravyrtexten angavs att spännet var i mörkeloxerad metall, vilket skulle göra att texten blir mera framträdande. Det som levererades var ett blankt silverfärgat spänne med texten i samma färg, vilket inte blev lika tydligt som jag hoppats.
Blixt snabb leverans
Beställde sent en onsdagskväll och hade paketet på fredagsmorgon, snabbare än så går nog ej att få.
Jätte fint precis i enlighet med varans beskrivning.
Fin enkel svart ring
Fin enkel svart ring. Snabb leverans, perfekt.
Man ser inte texten som är graverad
Man ser inte texten som är graverad. Mycket svag text. Inte som jag förväntade mig.
Armbandet är jättefint
Armbandet är jättefint. Tror kanske inte att fonten är riktigt så som jag trodde men det blev jättefint ändå. Passar snyggt på en man och storleken blev perfekt.
Riktigt B kvalitet och missledande…
Riktigt b kvalitet och missledande storleksguid!
Verkligen fint halsband.
Fint smycke och snabb service
Så fint smycke! Snabb service och supersnabb leverans. Rekommenderar verkligen.
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Fick enkelt kontakt och hjälp via mail när jag råkade beställa fel.
Snabbt och fina hängen
Snabbt och fina hängen. Lite trist att jag inte kan ta bort hängena från kedjan bara. Annars bara bra!
Jättesnabb leverans och jättefina smycken
Jättesnabb leverans och jättefina smycken. Man kan personalisera smycket och priserna är rimliga. Man fick även med en gratis gåva som var ett par örhängen vilket var över förväntan. Rekommenderar att köpa därifrån.
Fin produkt och snabb leverans.
Mycket nöjd!
Tydlig hemsida som gör det enkelt att designa ett eget personligt smycke.
Många valbara alternativ. Mycket nöjd med mitt smycke!
Köpte ett fint läderarmband till min…
Köpte ett fint läderarmband till min pojkvän i julklapp med en personlig silverbricka till. Han var jättenöjd med armbandet och det passade bra men han vågar tyvärr inte använda det dagligen, eller utanför hemmet för den delen, då stängningen på armbandet har öppnat sig av sig själv och trillat av hans handled. Tråkigt att armbandet inte går att använda så som jag tänkte när jag köpte det till honom.. just nu ligger det bara i sin ask
Snyggt och enkelt
Snyggt och enkelt! Bra med stål som inte missfärgas.