Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kører nogle rigtige gode kurser, kan personligt anbefale deres livvagt Modul 1&2. Eneste kursussted i landet med så gode faciliteter og kompetente instruktører. Modul 1&2, er sat sådan sammen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tog Siras kursus Close protection level 3 i maj 23. Jeg kom til kurset uden NOGEN form for vagt eller livvagt erfaring. Dette fik kursus lederen Jack lavet om på i en sådan grad at jeg nu, føler... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nettop gennemført livvagts kurset på 14 dage. Jeg var lidt skeptisk overfor om man kunne nå at lære noget på 14 dage, men jeg blev i den grad modbevist. Det er lange og hårde dage der... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação

Escrito pela empresa

Kurser og videreuddannelse inden for sikkerhedsbranchen både til private og virksomheder. Bliv uddannet livvagt eller opgrader dine færdigheder. Kig ind på www.sirasacademy.com og få et overblik over de mange muligheder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling

Jeg gav mine to store teenage-drenge (15 og 17) den julegave de ikke vidste de ønskede sig - nemlig et Survival Training-kursus med SIRAS. Vi drog spændte afsted lørdag morgen og uden at afsløre for meget om kursets indhold (for det er netop en del af charmen, at man ikke ved så meget forinden), så kan jeg kun sige, at både drengene og jeg har fået en oplevelse for livet at huske tilbage på. I positiv forstand, altså. Vi blev både udfordrede og havde det sjovt - og lærte en masse. Vores instruktør, Jack, var fantastisk til både at instruere, men også tvinge os til at tænke selv i pressede situationer. Og man kan mere end man tror, når det gælder. Herfra giver både jeg og drengene de stærkeste anbefalinger. Både af det specifikke kursus, og af SIRAS som arrangør i det hele taget.

4 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Max udbytte på Minimum tid!

Det er lange og hårde dage der er max pakket med undervisning og fysisk træning. Det kan virke overvældende, men hvis man følger med og giver alt man har, får man virkelig noget ud af tiden.

Akademiets er skræddersyet til formålet med kørebaner, trænings faciliteter, naturområder mm. og underviserne er alle top professionelle i faget. (Clay og Jack)

Jeg kan kun anbefale Siras Academy. Ikke kun til dem der vil være livvagter i fremtiden, men til alle der ønsker at udvide sin viden og arbejde med sikkerhed.

tak for nogle gode uger.

7 de setembro de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har valgt at give SIRAS Academy 5 stjerner. Min bedømmelse bygger på flere forskellige kurser, jeg har taget hos dem – blandt andet Livvagt, Anti-Stalking, TAC 1 og 2, samt Covert Surveillance. Derudover har jeg også haft mit team af ansatte igennem deres Security-træning/Teambuilding

Grunden til, at SIRAS overgår alle andre steder, jeg har trænet, er især to væsentlige elementer:
1. Instruktørerne – Ud over deres store viden har de også reel praktisk erfaring, som gør undervisningen troværdig og relevant. Samtidig formår de at inspirere og motivere på et helt særligt niveau.
2. Faciliteterne – De er i topklasse, og det er tydeligt, at SIRAS løbende udvikler og opgraderer dem til endnu højere standarder år for år. Jeg har ikke set noget tilsvarende i Danmark.

Alt i alt et unikt sted, som virkelig løfter niveauet i branchen.

24 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har efterhånden taget en del kursuser…

Har efterhånden taget en del kursuser ved dem og er lige blevet uddannet livvagt dernede og må bare sige at alt lever op til forventningerne og mere til! De værktøjer man får med sig derfra vil man kunne nyde gavn af i det professionelle miljø men også i det daglige for ikke at snakke om den personlige udvikling man tager med sig derfra! 5 stjerner herfra! Ser frem til fremtidige kursuser dernede.

Mvh. Slice

14 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun sige gode ting om Siras…

Jeg kan kun sige gode ting om Siras Academy. Deres kurser er virkelig effektiv og mega spændende. Instruktørerne gør det til en vanvittig god oplevelse, hvor man tager en masse ny viden med hjem.
Samtidig for flyttet ens egen grænser, hvor man virkelig lærer sig selv at kende.
Den Academy er virkelig til at anbefale. Og ikke kun for dem der vil arbejde som livvagt.

18 de novembro de 2024

Fremragende livvagtsuddannelse hos SIRAS Academy

Min erfaring hos SIRAS Academy har været utroligt positiv. Instruktørerne er både dygtige og dedikerede, og de kombinerer teoretisk og praktisk viden på en måde, der er vital for enhver i sikkerhedsbranchen. Uddannelsen var krævende, men utroligt effektiv. SIRAS Academy er det perfekte sted for dem, der søger en seriøs og omfattende livvagtsuddannelse.

Jeg glæder mig til fremtidige kurser og til at se jer igen.

29 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

If you want to learn from the best I…

If you want to learn from the best I recommend you to join Siras Academy. From my experience with over 15 years in the Industry this is far the best training I have attended. Thanks and see you soon again. 6 stars from here!!!!!!

2 de outubro de 2024

CPO Siras Academy

Fra jeg trådte ind af døren og til jeg trådte ud af den igen hos Siras Academy har jeg ikke andet positiv ting at sige. Kursuset levede helt klart op til mine forventninger og selvom jeg ingen vagt erfaringer havde så betød det intet i selve hele kursuset forløb.
Instruktørene tager hånd om dig og du udvikler dig på mange områder, både på det fysiske aspekt såvel som det psykiske.

Jeg føler helt klart at det har været oplevelsen værd og den bedste beslutning jeg har truffet i mit liv.

Mvh
William Dideriksen

29 de abril de 2024

Super fedt Akademy!

Super fedt Akademy!!

Kunne jeg give flere stjerner fik i en mere ⭐️

Fed undervisning, virkelig professionelle instruktørere - Fantastiske praktiske øvelser

- Jeg er allerede igang med at undersøge hvilket ekstra kursus jeg skal på

Afsluttet d.12/5-2024

12 de maio de 2024

Highly recommended

Highly recommended - Well organized training course. I have done some similar courses in Eastern Europe but this is just on another and much higher level. I will highly recommend these guys. Thanks for a great course and thanks for trusting me this opportunity representing siras here.

1 de fevereiro de 2024

Mesterligt kursus…

Jeg tog Siras kursus Close protection level 3 i maj 23.
Jeg kom til kurset uden NOGEN form for vagt eller livvagt erfaring. Dette fik kursus lederen Jack lavet om på i en sådan grad at jeg nu, føler mig meget mere rustet til mit kommende job. Hans lærings metoder kan virke ret skarpe til tider, men set tilbage på det hele, så virker det bare så godt. Alt i alt virkelig professionelt kursus, spækket med helt sublime egenskaber til hverdagen og til dit kommende job.

1 de maio de 2023

Very good experience

Very good experience. I did the bodyguard course last year and just finishen the Surveillance course. One of the best courses I have ever done. Good instructors and good facilities. Thanks for a great course and thanks for helping with the job application. I Will Come back later this year 😀

17 de novembro de 2022

Great security academy

Great security academy, very professional and rigorous in the delivery of programs and graduates are very sharp.

I have been in the academy since 2015 and before that in other academies and very confident about SIRAS.

7 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais