Hos sjovedimser.dk har de utrolig mange sjove gadget, og de virker! Købte en powerball og en tv-off fjernbetjening, og disse to ting har underholdt min familie og jeg siden vi modtog pakken. En supe... Ver mais
SjoveDimser.dk
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte et vækkeur -"SonicBomb" på hos SjoveDimser.dk. Jeg modtog det dagen efter. Jeg har modtaget en kvittering på mail få minutter efter jeg afgav bestillingen. Senere på dagen et ordrer b... Ver mais
Jeg havde bestilt 7 forskellige ting og da én af tingene ikke var på lager, ringede de for at høre, om jeg ville have de andre ting tilsendt eller om jeg ville vente indtil den manglende ting var ko... Ver mais
Fantastisk! Fuldkommen fantastisk! Jeg bestilte mine ting onsdag kl 13:00, og allerede dagen efter kl 11.11 var pakken ankommet til mit hjem. Det er ligetil, nemt, billigt og det bliver leveret... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
SjoveDimser.dk har et bredt program af gadgets, gaveideer og festartikler fra hele verden. Hjemmesiden er ejet af Matronics ApS der har mange års erfaring med nethandel og god kundebetjening. Vi er kendt for en hurtig levering og en god support, det gælder også efter en handel ! Vi har fysisk butik i Sønderjylland og lagerfører over 2300 forskellige artikler. Du er også velkommen til at besøge www.matronics.dk.
Informações de contato
Slogsgaden 5, 6372, Bylderup-Bov, Dinamarca
- 7464 4848
- info@matronics.dk
- www.sjovedimser.dk
God service, og knæklys som holder i mange timer
Er helt igennem tilfreds med alt i forhold til min bestilling af knæklys.
Hurtig og korrekt ekspedition!
Let tilgængelig hjemmeside og alt gik lige efter bogen!!
Superb
Leveret dagen efter bestilling og varen var som den skulle være. Jeg kan kun anbefale at købe hos SjoveDimser. (og så er det billigt)
godt køb
fin køb ringer til en hvis de ikke kan sende varen
Hurtig levering = effektivt
Meget fin og hurig ekspedering, hvilket er vigtigt til mit projekt.
God og hurtig levering
Bestilte via nettet, og 2 - 3 dage senere lå det i postkassen, hurtig levering.
Suveræn service og hurtig levering
Jeg modtog en defekt vare, og indenfor timer havde jeg modtaget bekræftelse på at der ville blive sendt en ny. To dage senere var den modtaget.
godt
vi har købt nogle sjove dimser og det kom hurtigt og sikkert frem
Troværdig og godservice
Jeg bestilte 1 pk. Knæklys, 10 pk. Briller, 10 pk. Pandebånd/kaninøre. Det kom dagen efter, og antallet passede. Vil klart anbefale denne side!
total troværdigt ...
alt var bare som det skulle være ...:o)
hurtig service og lige som aftalt
Jeg fik det, jeg bestilte, 1 eller 2 dage efter bestillingen. Meget tilfredsstillende.
Hurtig, præcis og perfekt levering
Bestilte varen den ene formiddag, leveret den næste. Alt levede op til forventningen i forhold til hvid der var blevet lovet.
Det spiller bare.
Bestilte varen, fik den leveret. Ingen problemer :-)
Det er et godt og spændende sted at handle.
Her kan man virkelig købe sjove dimser til rigmelige priser.
Troværdig handel
Jeg har købt "Smart Finder". Det var nemt at bestille, og varen blev hurtigt leveret.
- og indholdet virker :-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.