Bestilte en speciel langt køreskinne til en skuffe jeg skal have lavet i min firmabil. Og de havde den på lager, og den kom 2 dage efter den var bestilt. Og prisen var også go´ - jeg kunne ikke finde... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde oprindeligt sat mig i sinde og få skabe og skuffe måtter via IKEA's gummi ruller. Men der er verden til forskel når man vælger Skabsdesign, som er skåret direkte til de mål du har op... Ver mais
Jeg flyttede ind i et hjem med indbyggede skabe, men få hylder og skuffer. På skabsdesign fandt jeg ret præcise mål og bestilte først en skuffe. Den kom få dage efter jeg bestilte og passede perfekt... Ver mais
Vi har købt os "fattige" i træk-ud trådkasser til vores Designa indbyggede skabe. Et godt tilbud gjorde, at vi prøvede at købe 8 styk, med frygt for, at de ikke passede til vores skabe. De kom allered... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Står du for at skulle opgradere dine skabe. Så er skabsdesign.dk det helt rigtige sted. Vi sælger masser af produkter til skabe, både trådkurve og hylder. Priserne er gode og leveringstiden er kort.
Informações de contato
Industrivej 11, 9490, Pandrup, Dinamarca
- support@skabsdesign.dk
- www.skabsdesign.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De var hjælpsomme og det hele gik som…
De var hjælpsomme og det hele gik som smurt.
Købte trådkurve til min tøjskab
Købte trådkurve til min tøjskab. Hurtig levering og passer perfekt 👌🏼
Trådkurve til gammelt skab
Det var let at bestille og være sikke på at få den rigtige vare. Varen kom hurtigt og jeg er tilfreds.
hurtigt og nemt
Anbefales
Smarte produkter, god vejledning, hurtig afvikling og levering
Mange muligheder med tydelig angivelse…
Mange muligheder med tydelig angivelse af mål og andre vigtige detaljer.
Godt udvalg og hurtig levering
Godt udvalg til rigtig mange skabe. Hurtig levering.
hurtig og præcis levering
Hurtig levering og gode produkter
Virkelig værd at regne med
Aldrig - som i aldrig før - har jeg oplevet så enestående pligtopfyldende ordentlighed fra en virksomhed. Helt udover det sædvanlige.
Indledningsvis havde jeg desværre modtaget forkerte varer. Det meddelte jeg samme aften i mere eller mindre halvgnavne vendinger, med forventninger om alenlange diskussioner foran mig - istedet fik jeg den fineste, venligste respons med en undskyldning og imødekommenhed lynhurtigt på mailen. Problemet blev både anerkendt og forstået med det samme og det blev løst og afhjulpet allerede næste formiddag.
Det eneste jeg stod tilbage med, da jeg i løbet af et halvt døgn havde modtaget alle de rigtige skuffer, var følelsen af taknemmelighed, og af, at der stadig er mennesker, der virkelig sætter en ære i at være værd at regne med. Bare tak.

Resposta da Skabsdesign
Hurtig, præcis og effektiv købeoplevelse.
Hurtig, præcis og effektiv købeoplevelse. Priserne er i øvrigt væsentlig billigere end flere etablerede køkkenfirmaer (samme produkter, herunder bestikindsatser mv.) 👍🏻
Hurtig levering og fin pris.
God pris på specialløsning til vores…
God pris på specialløsning til vores køkkenskabe og hurtig levering.
God service og kvalitet
købte udtræks skuffer til vores køkkenskab og vi er meget tilfredse
Hurtig levering, god uddybende info på hjemmesiden
Nemt og hurtig levering
Nemt og hurtig levering. Gode produkter
Hurtigt og fantastisk kundeservice
Jeg kunne ikke finde ud af målene, og sendte derfor en tegning. Jeg fik hurtigt svar selv om det var 2. påskedag, og kunne bestille varen, som kom hurtigt og passende perfekt.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.