Skadsforsamlingshus Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

75 års fødselsdagsfest i Skads forsamlingshus.

Jeg holdt min 75 års fødselsdag i Skads forsamlingshus med familie og venner, der kommer fra alle hjørner af Danmark. Alle roste vores fine forsamlingshus som lys og let med en flot opdækning.
Men især maden blev rost i høje toner. Det var et ta' selv bord med mange små retter, ost, frugt og kager.
For mig var det dejligt at man kunne sammensætte menuen sammen med Jeanette. Hun lyttede til og udviklede mine ideer og kom selv med andre forslag. Bedst at det hele var, at hun så omsatte det til en lang række super lækre retter og flot arrangeret.
Betjeningen var venlig og kompetent.
Desuden kunne man selv medbringe drikkevarer.
Karen Marie Sørensen.

14 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi holdte konfirmation i skads…

Vi holdte konfirmation i skads forsamlingshus i søndags.
Alt i alt en dejlig oplevelse, men .. da de fleste gæster var gået ( der var 6 tilbage ) begynder serverings personalet at rydde op og fjerne alt bordpynnten. Det var simpelthen så stressende, at de sidste gæster også endte med at gå, da de følte sig tvunget til det. Virkelig ærgerligt , når nu vi endte med at betale for de 7 timer og kun var der i 5,5 time.

28 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange tak til Jeanette og hendes…

Mange tak til Jeanette og hendes medarbejder, I har sørget for, at vi fik en helt igennem fantastisk aften til vores 2x60 års fødselsdagsfest.
Det lækreste mad og det flotteste kagebord, samt super servering.
Vi kommer igen.

23 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uforskammet chauffør og manglende overblik

Vi havde bestilt mad til levering mellem kl 18-18.30. Jeg havde efter aftale sendt en SMS med adressen (og Jane skriver tilbage at de godt kender afleverings adressen). Kl 18.40 er maden stadig ikke kommet, men jeg tænker de kan være forsinket pga trafik osv. Kort efter ringer Jane og spørger hvornår vi kommer og henter maden. Hun får at vide at vi havde bestilt med levering, hvilket hun siger ikke passer (hun får at vide at jeg har det pr SMS, men hun kender ingenting til nogen SMS - jeg fortæller at hun endda har svaret tilbage på den - hun siger hun må ha slettet den). Da chaufføren ankommer er han virkelig uforskammet!!!! Han skælder mig ud for at han nu var blevet kaldt på arbejde igen, og vi skulle betale 150 kr for levering. Jeg fortæller at levering er gratis, hvilket han siger nej til. Jeg ringer til Jane, og det viser sig at chaufføren er hendes mand. Jeg siger jeg ikke vil betale fuld pris for at få maden over 1 time for sent. Manden truer med at tage maden med igen hvis jeg ikke betaler. Jeg ender med at få 300kr tilbage (og betaler selvfølgelig ikke for levering). Da jeg efterfølgende kontakter Jane og konfronterer hende med at denne behandling vil jeg ikke finde mig i, svarer hun “det er menneskeligt at fejle”. Jane har ikke styr på noget!! Hun må sørge for at holde oplysninger ajour i en kalender.
En anden episode: Jane havde dobbeltbooket et af lokalerne, så min veninde kunne ikke holde barnedåb i det lokale de troede de havde booket. Ingen kompensation!
Jeg kan IKKE anbefale Skads Forsamlingshus så længe det er Jane der styrer det.

14 de outubro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig, dårlig kundeoplevelse

Det må være tæt på at være den dårligste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft.
Jane, som jeg talte med, var fuldstændig uengageret og uinteresseret.
Hvis ikke man gider at levere mad til 14 personer, så kan man jo bare sige det lige ud.
Det her er ikke en oplevelse, som kan anbefales til andre.

24 de julho de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais