Kan på ingen måde anbefale køb hos skiftselv.dk….har til dags dato aldrig oplevet lignende dårlig service…bestilte julegavegave i november for at imødekomme eventuel travlhed hos skiftselv.dk..vel og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vivanco SP76008-V38004 TV vægbeslag Med Tilt/ Svingbar Funktion Vesa 400, Vægafstand: 70cm Pisse fedt svingebeslag. Rå-solidt og troværdigt. Selv helt udfoldet til 70 cm vinkelret på væggen. D... Ver mais
Har fortsat ikke modtaget to pakker Epson heavy Matt A3 papir, ved bestilling blev levering oplyst til 2-3 dage, der skete intet, hvorefter jeg skrev til Skiftselv.dk, de oplyser at så produktet er fo... Ver mais
A empresa respondeu
SkiftSelv gør det godt. Der er mange spændende produkter i webshoppen, hvoraf mange er til priser alle kan være med. Oplever man restordre eller udgået produkt får man hurtigt svar og gode alternative... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Torvegade 3, 8963, Auning, Dinamarca
- -
- kundeservice@skiftselv.dk
- www.skiftselv.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God hjemmeside
God hjemmeside. Bestilte reservedele til vaskemaskine fredag og lørdag kom den rette varer med gls 👍
Ingen svar!
Jeg glædes over udvalget og mulighederne. Men placerede ordre i søndags og har endnu ingen bekræftelse fået. Når jeg henvender mig via mulige kanaler får jeg ingen svar!
12 dage siden og intet hørt eller modtaget!
Foretog en bestilling på hjemmesiden d.30. september, 12 dage siden i dag og vi har INTET hørt! Dybt uprofessionelt og ikke særlig betryggende!
Under alt kritik
Service er en stærk mangel vare i denne online butik, bestilte en vare d. 14.8.2025 som i beskrivelsen nævnte 5-12 dage fosendelses tid
Nu er det så blevet 3.9.2025 og jeg har hverken modtaget varen eller eller blevet kontaktet på mail om en ny leveringsdato
Det er mit stærke indtryk af at butikken er meget fraværende i deres arbejde og værre endnu, så har de ikke en gang et telefon nummer hvor kunden kan få personlig betjening, de har kun en tarvelig e-mail adresse vi kunder kan skrive til
Jeg mener at det er deres ansvar at holde deres kunder opdateret men da de ikke kan finde ud af at kontakte mig først så må jeg desværre træde i karakter og tage denne kontakt for dem
God kundeservice og lynhurtig levering!
Jeg bestilte nogle varer hos skiftselv.dk og opdagede efterfølgende, at to af varerne var på fjernlager. Jeg kontaktede derfor kundeservice for at høre, om de kunne skifte dem ud med tilsvarende varer, så jeg kunne få min ordre hurtigere. Det blev ordnet med det samme, og allerede to dage efter kunne jeg hente pakken.
Super god service og hurtig levering – jeg handler helt sikkert hos skiftselv.dk igen!
jeg har desværre også haft en dårlig…
jeg har desværre også haft en dårlig oplevelse. bestilte en vare og blev glemt. efter flere rykkere, SMS'er og mail sende de dog til sidst min vare. Jeg ved der findes andre der sælger. jeg vil nok ikke kunne evt. spare 2 prosent næste gang jeg handler på nettet. men måske undgå bøvlet. sorry.

Tak for god service
Tak for god service, i er der når man har brug for hjælp.
Jeg har ikke fået leveret en emhætte og…
Jeg har ikke fået leveret en emhætte og jeg kan se at reservering på min bankkonto er forsvundet.
Men jeg har ikke fået besked om at de ikke kune leverer.

Resposta de Skiftselv
Slange til kaffemaskine skulle være…
Slange til kaffemaskine skulle være original, men er det ikke. Selvom det lignede ret godt.

Resposta de Skiftselv
Nemt at bestille og hurtig levering
Det er virkelig hurtig levering. Nemt at bestille produkterne på hjemmesiden.
Nemt og hurtigt og lynhurtig levering…
Nemt og hurtigt og lynhurtig levering ,vil helt sikkert handle der igen
Hurtigt og fin levering alt var som det…
Hurtigt og fin levering alt var som det skulle være
Yderst tilfreds 👍🤩
Yderst tilfreds 👍🤩
Og passer perfekt.
God pris
Helt igennem positiv oplevelse herfra
Hurtig levering, fair pris
Ved modtagelsen manglede der en del, det blev der lynhurtigt rettet op på
Helt igennem positiv oplevelse herfra
Fik leveret det rigtige fedtfilter til en skarp pris, og alt var som aftalt.
Fik leveret der rigtige filter til en skarp pris og alt var som aftalt.
Hurtig reklamation
Modtog en dims bestående af to sammenlignede dele, som efter kort tid blot til to ubrugelige dele. 21 min efter reklamation til kundeservice er der en erstatningsvare på vej med posten. Flot kundeservice
Havde en retur-sag, og den blev behandlet super fint.
Jeg har handlet her før og vil handle igen.
Ingen stjerner
Ingen stjerner
Har bestilt en keramisk kogeplade. Hører intet fra kundeservice om leveringsdato m.v. Har skrevet 3 gange men ingen svar.
Jeg vil overhovedet ikke anbefale skiftselv.dk heller ikke til mine fjender. :-)
forkert kabel
bestilte et oplader-kabel til digitalkamera, men fik et HDMI-kabel i stedet...

Resposta de Skiftselv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.