Banner for SKILTEX

SKILTEX Avaliações 8.950

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den gesuchten Artikel gefunden, bestellt und umgehend geliefert bekommen. Zum passenden Preis. Danke Gruß Huber Sepp

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

OPDATERET: De har været så Nice at refundere beløbet, da der muligvis har været fejl i de 2 skilte jeg havde bestilt! Super god service! Er skuffet over bogstavskiltene. De små bogstaver sidde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schnelle und unkomplizierte Lieferung. Einer der Rahmen A4 hatte aber, im Gegensatz zu den restlichen, runde Ecken, trotzdem in Ordnung.

Detalhes da empresa

Sobre SKILTEX

Escrito pela empresa

SKILTEX L-Stand Acrylic Display

www.skiltex.com

We have a wide range of pavement signs, snapframes, literature holders, whiteboards, roller banners and much more.

Visit our websites here:

About SKILTEX

SKILTEX is Scandinavia’s leading supplier of signs, displays, and exhibition equipment, with e-commerce stores in Denmark, Germany, Sweden, and Norway. Since 2009, we have built a unique assortment of more than 1.500 sign and display products, all gathered in one place in a single purchasing process.

Our mission

We make it easy for businesses through a user-friendly online purchasing experience that combines B2C simplicity with professional B2B service, fast delivery, and personal support.

5 facts about SKILTEX

Escrito pela empresa

1. Same-day shipping
Order before 16:00 and we ship it the same day.
2. Free return
With us, it costs nothing to return goods. We will cover your costs for the return.
3. Low-cost shipping
We offer competitive shipping rates across Northern Europe.
4. Price guarantee
Have you seen one of our products cheaper elsewhere? – Tell us where, and we’ll match the price!
5. Fast response time
We respond to emails within 2 hours, are available by phone until 16:00, and our chat is open 24/7

Same-day shipping

Order before 16:00 and we ship it the same day.

Lightning-fast, affordable delivery.

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hatte eine Ware erhalten

Hatte eine Ware erhalten, die auf dem Transportweg beschädigt wurde. Einwandfrei Herangehensweise und wir haben einen guten Kompromiss gefunden, der für beide fair ist. Professional und Kundenorientiert. Ich bin sehr zufrieden mit der Bearbeitung und dem Ergebis.

Danke

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, gute Qualität.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Akrylställ

Bra produkt

Hej Lina

Tack så mycket för den positiva bedömningen, det gläder oss mycket.

schnell

schnell, unkompliziert

Hurtig levering

Hurtig levering. Var godt tilfreds.

Hej Leif

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Was anderes

Schneller Versand.Alles so wie beschrieben.man sollte bei der Länge zu zweit sein das erleichtert es :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er hurtige og præcise.

Hej Flor

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med varen og den hurtige levering! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alle 8 boksene var like og for små

Alle 8 boksene var like og for små, og ikkje slik som vist på foto av produktet. Ingen av våre brosjyrar passar oppi boksene (A4-storleik)

18 de março de 2026

Hei Brynjar,

takk for din anmeldelse.

Vi er lei oss for å høre at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Boksene du har kjøpt er i A5-format, og som vist på produktbildene er alle boksene like i størrelse.

Hvis du hadde behov for bokser til A4-brosjyrer, hjelper vi deg gjerne med å finne riktig løsning – du er alltid velkommen til å kontakte oss.

Med vennlig hilsen

Superhurtig levering

Superhurtig levering - bestilte om eftermiddagen og havde det dagen efter!

25 de fevereiro de 2026

Hej Christina

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

7 av 20 hållare var trasiga vid…

7 av 20 hållare var trasiga vid leverans. Önskar skicka tillbaka allting

27 de março de 2026

Hej Paulina,

Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen att så många hållare var trasiga vid leverans – det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.

Vi är glada för att vi har varit i kontakt med dig via kundservice och att returen nu är godkänd. Vi ser fram emot att ta emot varorna och kommer att behandla din retur så snart den ankommer till oss.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor under tiden.

Hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, God information om levering

Hej Jan

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Rask levering

Rask levering. Enkelt med betaling. Bra produkt (søppelbøtte)

Hei Yasou

Tusen takk for den fine anmeldelsen. Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår betaling, service og vårt produkt. Ha en riktig god dag.

Med vennlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gutes Produkt und sehr freundlicher…

Gutes Produkt und sehr freundlicher Kundenservice!

Resposta de SKILTEX

Vielen Dank für die schöne Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Produkt und unserem Kundenservice sehr zufrieden sind. Einen schönen Tag noch.

Astrid, SKIILTEX

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke alle varene kom samme dag

Ikke alle varene kom samme dag, men ble ettersendt raskt da jeg gjorde dem oppmerksomme på det.

21 de março de 2026

Resposta de SKILTEX

Hej Øivind. Tak for den fine anmeldelse. Vi håber, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. Hav en rigtig god dag, og god påske.

Snabb leverans

26 de março de 2026

Hej Roger

Tack för den fina recensionen. Den uppskattar vi verkligen. Vi är glada över att du är nöjd med vår service, och vi hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden. Ha en bra dag och en glad påsk.

Ydede god service

26 de março de 2026

Hej!

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Jättesnabb leverans!!!

Jättesnabb leverans!!!
Tack för det!!!

Hej Agneta.

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med vår service. Det uppskattar vi verkligen. Ha en riktigt bra dag och glad påsk.

Astrid, SKILTEX

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais