Škoda Amager - en del af Semler Mobility Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende service fra Phillip og Mikkel. Vi skrev under på bilen samme dag vi prøve kørte den. Fik en hurtigere leveringsdato da den skulle med på ferie, sindsyg god service! Forstående og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for hjælpen Jakob! Vi har netop afhentet vores nye Skoda Elroq og vi har været i kyndige hænder fra første kontakt til afhentning af Jakob. Vi er blevet vejledt ud fra vores behov, uden at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Škoda Amager. Vi har primært været i dialog med sælgeren Jakob, som fra start har været utrolig venlig, imødekommende og professionel. Han var god til at af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi blev betjent af Mikkel, som var lyttende, kompetent og yderst behagelig. Han hjalp os til at finde den bil der passede til vores behov, gav en fin introduktion til bilen og sendte os afsted med be... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Concessionária Skoda

Escrito pela empresa

Hos Škoda Amager er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fælles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Škoda Amager aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromisløs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besøger os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Daniel for god behandling

En helt igennem super behandling vi fik af Daniel fra A til Z lige fra vi trådte ind af døren. Var god til og forklare og udregne hvad der var bedst for mig, om det var køb eller leasing så derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for god behandling

9 de outubro de 2019

Kære Susanne,

Tusind tak for dine dejlige ord og de fem flotte stjerner for din oplevelse med Daniel hos os. Vi er så glade for at høre, at I blev hjulpet godt igennem jeres besøg hos os.

Vi går altid efter at kunne give den bedst mulige oplevelse i vores forretning, og bliver så glade hver eneste gang det lykkes.

Rigtig god dag og stort tillykke med din nye ŠKODA.

Frederikke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem god oplevelse med køb af…

Helt igennem god oplevelse med køb af min nye Skoda 👍

19 de setembro de 2019

Kære Lene,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse hos os i forbindelse med køb af din nye ŠKODA.

Vi håber at du bliver rigtig glad for bilen og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af…

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at købe ny (brugt) bil hos skoda Amager med stor hjælp fra Daniel B. P. Nielsen. Han hjalp mig med at finde den rette bil til mig, tog imod min gamle bil og leverede den nye med flot rød sløjfe. Jeg kan på det varmeste anbefale Daniel, han yder en god service, er behagelig at snakke med og er meget hjælpsom.

6 de setembro de 2019

Kære Julie,

Mange tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse i forbindelse med køb af ny bil hos os.

Vi stiler altid efter at kunne give den bedst mulige oplevelse hos os, og bliver så glade hver gang det lykkes.

Stort tillykke med din nye ŠKODA, vi håber at du bliver rigtig glad for den.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skoda Amager skal have ros for den måde…

Skoda Amager skal have ros for den måde de tager imod deres kunder på.
Christian en ung mand, han når langt med den imødekommende måde han modtager kunderne på, troede faktisk han var sælger så meget viden havde han om Skoda!
Så møder vi Patrick som var den person vi nok må sige at være det rette sted, vi “snusede” blot for at se på en ny bil, men her var en person med så megen viden og ikke på noget tidspunkt anmassende, var helt klar på hvilke produkter han talte om. Vi besluttede os da også for at købe en ny bil!
Tak til Patrick for den fantastiske service, det er en sjældenhed.
Da vi så i dag skulle afhente bilen jamen så mødte vi Daniel som også har denne fantastiske måde at yde service på “ i er kunden” hvad kan jeg hjælpe med, man føler sig rimeligt værdisat sådan et sted. Bilen havde en kæmpe rød sløjfe, skilt ved siden af ,hvor der stod tillykke med vores navne på. Stor tak til SKODA AMAGER

2 de setembro de 2019

Kære Jeikali,

Mange tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse i vores forretning, og ikke mindst af vores dygtige medarbejdere. Det er en stor beslutning der skal tages ved køb af en ny bil, så derfor glæder det os at høre, at I har fået den hjælp I har haft behov for.

Stort tillykke med jeres nye ŠKODA, som vi håber at I bliver super glade for.

Hilsen en meget glad Skoda ejer 😃

27 de agosto de 2019

Kære Morten,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen næste gang din bil har brug for service.

Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og god oplevelse

Vi er idag kørt hjem i vores nye Skoda Octavia som stod flot med sløjfe i udstillingslokalet.
Vi var ovenudtilfreds med sælger Daniel B. P. Nielsen. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

5 de agosto de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse og service!

Jeg købte igår min bil af Daniel B. P. Nielsen hos Skoda Amager og kan ikke være mere tilfreds med den service jeg fik fra start til slut. Daniel har igennem det hurtige og korte forløb været super imødekommende, hjælpsom og detaljeorienteret.
Da jeg skulle afhente bilen stod den parkeret i udstillingslokalet med en stor rød sløjfe på og med en personlig hilsen på et skilt ved siden der ønskede mig tillykke - det varmede og var med til at gøre dagen ekstra speciel og god!
Jeg kan til enhver tid anbefale Daniel hvis du/i overvejer en Skoda.

Hilsen
Ikra

13 de julho de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fik bilen tilbage med nye fejl

I marts fik vi repareret vores bil omfattende hos Skoda Amager. Da vi får den tilbage, er låget ind til ledningerne under rattet ikke sat på plads og pludselig er den begyndt at låse sig selv. Vi kontakter dem og mener, at det er underligt, at den har nye fejl efter de har 'ordnet' den. De nægter alt og det er ord mod ord, og vi skal selv betale. Vi ved, at den ikke låste sig selv inden turen hos dem.
De er tilgengæld gavmilde med lånebil.

23 de abril de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en stor dag i dag

Det var en stor dag i dag, hentede vores nye oktavia, som Daniel havde parkeret midt i udstillingslokaler, med en personlig hilsen på prisskiltet, 😁super service, godt humør og forklaring om bilen ned i mindste detalje.
Det meste har vi glemt, men træner lidt og ellers ringer vi til Daniel

8 de abril de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg Har lige købt bil hos Skoda Amager…

Jeg Har lige købt bil hos Skoda Amager hos sælger Daniel B P Nielsen og det har været et rigtig godt og behageligt forløb, Daniel var helt kanon og meget behagelig og hjælpsom. Hvis i skal købe ny bil, vil jeg varmt anbefale at i tager fat i Daniel hos Skoda Amager.
Hilsen Claus

5 de abril de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brug ikke Skoda Amager til service før syn

Skal du til syn med din bil - så skal du IKKE køre til Skoda Amager.
Jeg var til service med min bil for at få den klar til syn i februar
I marts dumper min bil til syn pga bremser (en helt simpel fejl som alle ved skal være på plads for at få en bil gennem syn), jeg er blot ikke informeret om at der skulle være nogle udfordringer her.
Jeg kontakter Skoda Amager og de fortæller at de forsøgte at ringe (hvilket er rigtigt, problemet er blot at da jeg ringer tilbage, er beskeden kun at den er klar til afhentning). Efterfølgende ønsker Skoda Amager Bo/Johan ikke at deltage i at få udbedret deres fejl og manglende information.
Jeg står nu her og har brugt en masse tid og penge på service og har fået en bil der er dumpet syn.
Deres service er dyr og dårlig (opfylder ikke formålet) og de fralægger sig alt ansvar selv inden for deres fagområde - hvilket er skandaløst.
Jeg vil på det kraftigste anbefale at holde sig væk fra deres forretning.

22 de março de 2019

God oplevelse!

Min hustru og jeg har købt en bil af Daniel B. P. Nielsen hos Skoda på Amager og er oven ud tilfreds med servicen! Hvis i står og overvejer en Skoda kan jeg varmt anbefale at tage fat i Daniel.

17 de março de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig kundeservice

Min mand og jeg har haft et meget langt forløb med levering af en Skoda Karoq. Vi blev ikke informeret, da den medarbejder vi bestilte bilen hos, stoppede. Vi skulle selv kontakte Skoda for at høre hvornår vores bil vores ville blive leveret og leveringstidspunktet blev hele tiden skubbet. Da bilen så endelig kom, var der ikke det udstyr i den, som vi havde bestilt og det ville så betyde at vi skulle vente mere end 2 måneder igen på en ny bil med det rigtige udstyr. Vi ville så have ventet næsten et år, hvor vi i starten fik at vide, at det ville tage ca et 1/2 år. Vi er ikke blevet mødt med tilbud om nogen form for kompensation for ventetiden og vi kunne risikere at bilen blev dyrere, da afgifterne stiger 1/4-19. Det ville Skoda heller ikke garantere at de kunne kompensere os for, hvis bilen først blev leveret efter 1/4. Vi har valgt at sige farvel og tak og købe/lease en bil et andet sted og vi handler ikke med Skoda Amager igen. Et kæmpe skuffelse at man kan opleve så dårlig kundeservice.

30 de janeiro de 2019

Kære Majbrit,

Først vil jeg beklage at vi ikke har været i stand til at giver jer en god oplevelse i vores forretning.

Hvis du har mulighed for det, vil jeg rigtig gerne tale med dig, for at få sat lidt flere ord på, om jeres oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon 32 47 90 00

Mvh.
Anders Fog, Salgschef.

Fantastisk service

Henrik H.L. ydede en sublim kundeservice! Både personligt og via mail.

Jeg har fået fat i en fantastisk Fabia, den kører som en drøm.

God weekend til jer - i fortjener det!

Chris

23 de setembro de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De lavede et godt stykke arbejde

De lavede et godt stykke arbejde, men glemte desværre at fastmontere et panel som aftalt.
De ville undersøge sagen og vende tilbage, men har glemt det af to omgange.
Har dog fået lavet en aftale med dem nu.
Har ellers været godt tilfreds ved rep. af sidespejl, serviceeftersyn, rep. af bule, men de sidste forglemmelser trækker en stjerne ned

22 de setembro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais