Super god service og rigtig hurtig til at svare hvis der var spørgsmål. Meget grundige, og forklarede tingene på en måde så man kunne forstå det 5 ud 5 👍
skoedeogjuristhuset.dk
Veja o que dizem as avaliações
Brugte Skøde og Juristhuset ved salg af min lejlighed samt køb af hus. Super hjælpsomme og effektive ved begge ting. Fantastisk hurtige til at besvare evt. spørgsmål - generel meget hurtigt sagsbeh... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse! Virkelig dygtige mennesker der yder en formidabel kundeservice! Jeg skal aldrig bruge andre en Skøde & Juristhuset! Deres svartid er meget meget kort og når du taler med dem i... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Boligpartneren har mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning og skødeskrivning ved boligkøb og -salg. Vi er også fuldt opdaterede med den digitale tinglysningsproces og har været med fra starten. Vores priser er blandt markedets absolut mest favorable. Vi har en bred viden, stor erfaring og har et godt samarbejde med en dygtig boligadvokat. Hvordan kan vi have så gode priser? Vi er et landsdækkende internet firma, hvor vores medarbejdere arbejder fra deres hjemmearbejdspladser. Det betyder reducerede omkostninger, der kommer vores kunder til gode.
Informações de contato
Holmbladsgade 44, 2300, København S, Dinamarca
- 40 22 00 13
- sk@boligpartneren.dk
- www.skoedeogjuristhuset.dk
As pessoas também visitaram
5 ud 5
Super god service og rigtig hurtig til at svare hvis der var spørgsmål.
Fin og professionel behandling
Vi brugte Boligpartneren ifbm omskødning
Vi brugte Boligpartneren ifbm. omskødning og flytning af pantebrev. God rådgivning og super opfølgning/info af Bjarne indtil alt var på plads. Kan absolut anbefale dem.
Super bistand
Bruger normalt ikke Trustpilot men føler dog trang til at uddele ros her. Boligpartneren ordnede alt med dokumenter ved skøde, gældsbrev og testamente. Perfekt rådgivning og hurtig, venlig og professionel behandling fra både Bjarne og Oskar
Har fået den hurtigste og mest…
Har fået den hurtigste og mest professionelle hjælp vi overhovedet kunne ønske os.
Vil helt klart anbefale jer til alle vi kender.
Tusind tak for hjælpen.
Very efficient and professional
Very efficient and professional! A pleasure to work with!
Virkelig god oplevelse - for anden gang!
Anden gang vi bruger jer til hushandel, og vi er super tilfredse. Nem og hurtig kommunikation, man skal slet ikke tænke på noget. Det gør I.
Vi anbefalede endda vores købere at bruge jer også :-)

De varmeste anbefalinger herfra
I forbindelse med køb af en sommerhusgrund benyttede vi os af Juristhuset - Skøde & Bolighandel. Hurtig og professionel hjælp. God kommunikation. Fair pris. Alt forløb problemfrit. De varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Vi har netop afsluttet køb af bolig
Vi har netop afsluttet køb af bolig, hvor Skødehuset repræsenterede sælger. Selvom Skødehuset ikke skulle varetage vores interesser var det en meget positiv oplevelse, at opleve deres tilgang til os. Venlighed, imødekommenhed og gode og relevante tilbagemeldinger på de spørgsmål og udfordringer vi oplevede i sagsbehandlingen. Vi oplevede en hurtig og effektiv dialog og det var alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Tak for det. :-) Skulle vi sælge bolig vil Skødehuset være et godt valg for os.

Fantastisk service 🤩
De er ALLE så venlige og profesionelle. Kan kun sige at vi fremadrettet vil benytte dem, hvis vi igen får brug for deres ydelse 👌🏻. De er super effektive og man føler sig ALDRIG i vejen når man stiller spm.😊
Håber I andre vil benytte dem, så de vil fortsætte deres gode arbejde 🙏🏻.
Mvh Maria ☀️

Har brugt Skødehuset flere gange
Har brugt Skødehuset flere gange, og er yderst tilfreds med deres rådgivning.

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Vi har brugt Skøde & Bolighandel et boligkøb.
Vi har brugt Skøde & Bolighandel et par gange efterhånden i forbindelse med boligkøb og kan kun give vores bedste anbefalinger. Super god service, imødekommenhed, faglighed og har altid vendt hurtigt tilbage. Oskar var rigtig god til at forklare os juraen i et forståeligt sprog. Super skarp pris i øvrigt. Vi er kunder for livet i hvert fald.

Fantastisk juridisk bistand
Fantastisk juridisk bistand i forbindelse med Nybyg.
Har modtaget fantastisk juridisk bistand i alt fra indledende kontraktforhandling, udbedring af fejl og mangler undervejs (fra byggefirmas side) og generel juridisk sparring gennem hele forløbet.
Stor anbefaling herfra.

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Meget tilfreds med god og hurtig service
I forbindelse med ændring af skøde på vores bolig fik vi hurtig og professionel hjælp.
Og så er de tilmed samtidig rare at kommunikere med og svarer hurtigt på spørgsmål.
Skødehuset - Jurist og Bolighandel kan klart anbefales.

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Har brugt skødehuset flere gange
Har brugt skødehuset flere gange. Altid hurtige og service orienteret. De har mine varmeste anbefalinger.

Tak Bjarne. 🍀 🙏🙏🙏 🍀
Hej Bjarne.
Jeg siger tak for en behagelig oplevelse.
Pludselig satte jeg trivl omkring nogle ting Men det kom til skamme.
Min søster har nu undersøgt alt og hun siger at DU kan dit kram, alt er lige efter bogen hvad der angår tinglysning.
👍 👌.
Hun er i skat.
Æbler og pærer.
Rigtig god jul.
Tak for hjælpen.
🙏🍀🍀👍

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Dygtige og effektive folk!
Fantastisk oplevelse!
Virkelig dygtige mennesker der yder en formidabel kundeservice! Jeg skal aldrig bruge andre en Skøde & Juristhuset! Deres svartid er meget meget kort og når du taler med dem i telefon giver de sig tid og forklarer tingene godt og grundigt!
Kun de bedste anbefalinger herfra!

Problemfrit sommerhuskøb
Har købt sommerhus og var fuldt ud tilfreds med Skøde- og Juristhuset. Professionel rådgivning, forklaring af procedurer, hurtig reaktionstid og altid et forståeligt svar på mine spørgsmål. Og oven i købet til en meget rimelig pris.

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Brugte Skøde og Juristhuset ved salg af…
Brugte Skøde og Juristhuset ved salg af min lejlighed samt køb af hus.
Super hjælpsomme og effektive ved begge ting. Fantastisk hurtige til at besvare evt. spørgsmål - generel meget hurtigt sagsbehandling.
Altid høflige og rare.
Vil til hver en tid anbefale Skøde og Juristhuset.

Helt tilfreds!
Helt tilfreds!
Fik hurtig og flink hjælp - og svar på alle mine spørgsmål jeg fandt på hen ad vejen, samt godt råd så prisen blev betydeligt mindre end vi havde forventet.
Kan kun uforbeholdent anbefale!

Resposta da skoedeogjuristhuset.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.