skoedeogjuristhuset.dk

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og rigtig hurtig til at svare hvis der var spørgsmål. Meget grundige, og forklarede tingene på en måde så man kunne forstå det 5 ud 5 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brugte Skøde og Juristhuset ved salg af min lejlighed samt køb af hus. Super hjælpsomme og effektive ved begge ting. Fantastisk hurtige til at besvare evt. spørgsmål - generel meget hurtigt sagsbeh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse! Virkelig dygtige mennesker der yder en formidabel kundeservice! Jeg skal aldrig bruge andre en Skøde & Juristhuset! Deres svartid er meget meget kort og når du taler med dem i... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia
  2. Especialista em Transferência de Propriedades

Escrito pela empresa

Boligpartneren har mere end 25 års specialviden i juridisk rådgivning og skødeskrivning ved boligkøb og -salg. Vi er også fuldt opdaterede med den digitale tinglysningsproces og har været med fra starten. Vores priser er blandt markedets absolut mest favorable. Vi har en bred viden, stor erfaring og har et godt samarbejde med en dygtig boligadvokat. Hvordan kan vi have så gode priser? Vi er et landsdækkende internet firma, hvor vores medarbejdere arbejder fra deres hjemmearbejdspladser. Det betyder reducerede omkostninger, der kommer vores kunder til gode.

Informações de contato

5 ud 5

Super god service og rigtig hurtig til at svare hvis der var spørgsmål.

1 de novembro de 2023

Super bistand

Bruger normalt ikke Trustpilot men føler dog trang til at uddele ros her. Boligpartneren ordnede alt med dokumenter ved skøde, gældsbrev og testamente. Perfekt rådgivning og hurtig, venlig og professionel behandling fra både Bjarne og Oskar

3 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse - for anden gang!

Anden gang vi bruger jer til hushandel, og vi er super tilfredse. Nem og hurtig kommunikation, man skal slet ikke tænke på noget. Det gør I.
Vi anbefalede endda vores købere at bruge jer også :-)

25 de julho de 2022

Kære Malene,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling - det sætter vi stor pris på! :-)

De varmeste anbefalinger herfra

I forbindelse med køb af en sommerhusgrund benyttede vi os af Juristhuset - Skøde & Bolighandel. Hurtig og professionel hjælp. God kommunikation. Fair pris. Alt forløb problemfrit. De varmeste anbefalinger herfra.

22 de junho de 2022

Kære Frederik,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord - vi er glade for vi kunne hjælpe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop afsluttet køb af bolig

Vi har netop afsluttet køb af bolig, hvor Skødehuset repræsenterede sælger. Selvom Skødehuset ikke skulle varetage vores interesser var det en meget positiv oplevelse, at opleve deres tilgang til os. Venlighed, imødekommenhed og gode og relevante tilbagemeldinger på de spørgsmål og udfordringer vi oplevede i sagsbehandlingen. Vi oplevede en hurtig og effektiv dialog og det var alt i alt en meget tilfredsstillende oplevelse. Tak for det. :-) Skulle vi sælge bolig vil Skødehuset være et godt valg for os.

17 de maio de 2022

Kære Michael,

Dejligt at I havde en god oplevelse! I er altid velkomne tilbage en anden gang :-)

Fantastisk service 🤩

De er ALLE så venlige og profesionelle. Kan kun sige at vi fremadrettet vil benytte dem, hvis vi igen får brug for deres ydelse 👌🏻. De er super effektive og man føler sig ALDRIG i vejen når man stiller spm.😊
Håber I andre vil benytte dem, så de vil fortsætte deres gode arbejde 🙏🏻.

Mvh Maria ☀️

20 de abril de 2022

Kære Maria,

Tusind tak for dine pæne ord! Det er vi meget glade for at høre :-)

Har brugt Skødehuset flere gange

Har brugt Skødehuset flere gange, og er yderst tilfreds med deres rådgivning.

13 de dezembro de 2021

Kære Mia,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi sætter stor pris på det!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Skøde & Bolighandel et boligkøb.

Vi har brugt Skøde & Bolighandel et par gange efterhånden i forbindelse med boligkøb og kan kun give vores bedste anbefalinger. Super god service, imødekommenhed, faglighed og har altid vendt hurtigt tilbage. Oskar var rigtig god til at forklare os juraen i et forståeligt sprog. Super skarp pris i øvrigt. Vi er kunder for livet i hvert fald.

26 de junho de 2021

Kære Kathrine,

Mange tak for de positive ord og for at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter stor pris på det.

Fantastisk juridisk bistand

Fantastisk juridisk bistand i forbindelse med Nybyg.

Har modtaget fantastisk juridisk bistand i alt fra indledende kontraktforhandling, udbedring af fejl og mangler undervejs (fra byggefirmas side) og generel juridisk sparring gennem hele forløbet.

Stor anbefaling herfra.

20 de abril de 2021

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på det og håber, at du også vil benytte os i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget tilfreds med god og hurtig service

I forbindelse med ændring af skøde på vores bolig fik vi hurtig og professionel hjælp.
Og så er de tilmed samtidig rare at kommunikere med og svarer hurtigt på spørgsmål.

Skødehuset - Jurist og Bolighandel kan klart anbefales.

27 de janeiro de 2021

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse og positive ord. Vi sætter stor pris på det og håber, at du også vil benytte os i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt skødehuset flere gange

Har brugt skødehuset flere gange. Altid hurtige og service orienteret. De har mine varmeste anbefalinger.

27 de janeiro de 2021

Kære Selma,

Tak Bjarne. 🍀 🙏🙏🙏 🍀

Hej Bjarne.
Jeg siger tak for en behagelig oplevelse.
Pludselig satte jeg trivl omkring nogle ting Men det kom til skamme.

Min søster har nu undersøgt alt og hun siger at DU kan dit kram, alt er lige efter bogen hvad der angår tinglysning.
👍 👌.
🙏🍀🍀👍

12 de dezembro de 2020

Kære Jan,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige og effektive folk!

Fantastisk oplevelse!
Virkelig dygtige mennesker der yder en formidabel kundeservice! Jeg skal aldrig bruge andre en Skøde & Juristhuset! Deres svartid er meget meget kort og når du taler med dem i telefon giver de sig tid og forklarer tingene godt og grundigt!
Kun de bedste anbefalinger herfra!

24 de novembro de 2020

Kære Morad,

Mange tak for de meget positive ord og for at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Oskar fra Skødehuset - Jurist og Bolighandel

Problemfrit sommerhuskøb

Har købt sommerhus og var fuldt ud tilfreds med Skøde- og Juristhuset. Professionel rådgivning, forklaring af procedurer, hurtig reaktionstid og altid et forståeligt svar på mine spørgsmål. Og oven i købet til en meget rimelig pris.

18 de setembro de 2020

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og positive ord. Vi sætter utrolig stor pris på det og håber at du også vil benytte os i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brugte Skøde og Juristhuset ved salg af…

Brugte Skøde og Juristhuset ved salg af min lejlighed samt køb af hus.
Super hjælpsomme og effektive ved begge ting. Fantastisk hurtige til at besvare evt. spørgsmål - generel meget hurtigt sagsbehandling.
Altid høflige og rare.
Vil til hver en tid anbefale Skøde og Juristhuset.

19 de agosto de 2020

Kære Stine,

Helt tilfreds!

Helt tilfreds!

Fik hurtig og flink hjælp - og svar på alle mine spørgsmål jeg fandt på hen ad vejen, samt godt råd så prisen blev betydeligt mindre end vi havde forventet.

Kan kun uforbeholdent anbefale!

1 de agosto de 2020

Kære Jonathan,

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi sætter utrolig stor pris på det.

Oskar fra Skøde & Juristhuset

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais