Banner for Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter

Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Aalborg Storc., Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos skoringen i Aalborg storcenter oplever vi ALTID super god vejledning og service. Selv når vi kommer med særlige behov, får vi et godt produkt med hjem! Butikken er altid fyldt med sko til et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min mor og jeg skulle købe sko i Aalborg storcenter forleden dag. Da vi kom ind i sikringen mødte der os en Super venlig, kompetent og serviceminded ung mand. Har aldrig oplevet sådan en arrangeret me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et par nye sko fra Ralph Lauren i Skoringen i Aalborg Storcenter. Jeg skulle ikke vente længe før der kom en sød ung dame og hjalp mig med at finde den rigtige størrelse og farve. Hun var me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var ude og købe nye sneakers i Skoringen og var super tilfreds med betjeningen jeg fik fortalt alt om at pleje skoene og om de produkter jeg kunne købe til dem for at holde dem pæne, og jeg prøved... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de bolsas e malas
  4. Loja de Malas e Bolsas

Sobre Skoringen - Aalborg, Aalborg Storcenter

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

799 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste service

Værste service. Jeg havde købt et par sko som jeg ønskede at returnere da den ene sko faldt af min fødder hele tiden. Det er jo ikke mening. Den ene sad perfekt og den anden var et eller anden årsag løs uanset hvor meget jeg stramt dem.

Da jeg efter 48 timer øsnker at returnere, blev jeg spurgt om jeg havde kassen med og for det svarede jeg, den fik jeg ikke med under køb. Det troede de ikke på og de vil tjekke camera. Beskylder mig for at lyve. sikke en fantastisk service.

Jeg fik dog pengene tilbage efter ydmygelsen foran andre kunder og et reprimente om at de vil tjekke kamera selvfølgelig.

Køber aldrig noget i sko ringen Aalborg stor center igen.

22 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Darious,

Den oplevelse du beskriver er bestemt ikke den service, vi vil repræsentere hos Skoringen.

Det er derfor meget beklageligt, at du har haft denne oplevelse.

Kathrine, Skoringen

God betjening

12 de julho de 2023

Hej Dorthe,

Tusind tak for din feedback ⭐

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte den ene dag og næste dag…

Jeg bestilte den ene dag og næste dag kunne jeg hente mine sko. Det er da hurtig og sikker levering. Jeg er meget tilfreds.

12 de junho de 2023

Hej Anne-Marie,

Tusind tak for de rosende ord. Vi håber, dine nye sko lever op til forventningerne 🌞

Glade, søde og hjælpsomme

Jeg handler kun i butikker, hvor personalet er søde, glade og hjælpsomme. Derfor køber jeg sko i skoringen i storcentret i Aalborg.

3 de junho de 2023

Hej Irma,

Tusind tak for dit besøg og de rosende ord til Skoringen Aalborg, Aalborg Storcenter. 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekspedienten en yngre mand var meget…

Ekspedienten en yngre mand var meget hjælpsom, fandt de helt rigtige sko, han var helt klar over hvad jeg havde behov for.

25 de maio de 2023

Hej Bente,

Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback til Skoringen Aalborg, Aalborg Storcenter. ⭐

Jeg fik alle de sko

Jeg fik alle de sko, mærker, og størrelser, jeg gik efter, og blev ekspederet af en nydelig ung mand 😄

15 de maio de 2023

Hej Caroline,

Tusind tak for din feedback. Dejligt at høre, købet levede op til forventningerne. 😊

Meget sød ekspedient

Meget sød ekspedient.
Hun var virkelig hjælpsom.

20 de maio de 2023

Hej Mona,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var god service og personale var…

Der var god service og personale var god til finde alternative sko frem
Tak for hjælpen 😊

19 de maio de 2023

Hej Hans Peter,

Fik hjælp med det samme

Fik hjælp med det samme, og mit ønsker kunne også opfyldes, så jeg er meget tilfreds

2 de janeiro de 2023

Hej Susanne,

søde og hjælpesomme damer i Skoringen

søde og hjælpesomme damer i Skoringen
Aalborg Storcenter

8 de dezembro de 2022

Hej Connie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 🥳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev mødt af en venlig og imødekommende…

Blev mødt af en venlig og imødekommende ekspedient, som tilbød hjælp og samtidig gav god information om den vare vi så endte med at købe.

3 de dezembro de 2022

Hej Karen Margrethe,

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Aalborg Storcenter. Tusind tak for din feedback. 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man får altid en god og kompetent…

Man får altid en god og kompetent behandling og rådgivning hos Skoringen. Handler altid hos Skoringen

20 de abril de 2022

Hej Lilian

Tusind tak for besøget og de rosende ord til personalet i Skoringen Aalborg Storcenter 🤗

Fik det jeg søgte

Fik det jeg søgte, rart personale, vidste hvad de havde med at gøre 👏

5 de fevereiro de 2022

Hej Hanne,

Tusind tak for feedbacken. Den sætter vi stor pris på 😍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, da jeg havde brug for det

5 de dezembro de 2021

Hej Annemarie,

Vi er meget glade for at høre, at du fik den gode service du havde brug for i Skoringen i Aalborg Storcenter.
- mange tak for anmeldelsen😊

Elisabeth

Super service.

29 de novembro de 2021

Hej Lise,

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at høre, at du fik super service i Skoringen Aalborg Storcenter😊

Elisabeth

Forsøg på handel

Selv om I ikke havde lige præcis den ene ting og slet ikke den anden grundet coronasotuationen for levering, så fik jeg en superbehandling

22 de novembro de 2021

Hej Pia,

Skønt at høre, du havde en god oplevelse i Skoringen Aalborg Storcenter. Tusind tak for dit besøg og fem stjerner 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superb betjening af en ung mand

Superb betjening af en ung mand, som vidste utrolig meget om sko og fødder :).
En god oplevelse.

23 de outubro de 2021

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Venligt og serviceminded personale

Vi blev alle tre (mor + to børn) mødt af en smilende og imødekommende sælger, der behændigt hjalp os med at finde de rigtige sko til hvert barn.
Der gives 4 stjerner, da der ikke var støvler med snørrer, som jeg ville have foretrukken og at vinterstøvlerne er så tunge til de små ben med lange fødder, at vi måtte gå hjem uden vinterstøvler.
Der er ikke noget at beklage sig over i forhold til betjeningen, og vi kom da også hjem med to par sko.

18 de outubro de 2021

Hej Louise,

Tak for dit besøg og feedback. Vi er glade for at høre, I alligevel fandt nogle sko 😊

Stine

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais