Var der med min far på 85 år, den meget smilende og tålmodige ekspedient, hun får 5 stjerner 🌟 far var glad og tilfreds og gik derfra i nye sko, og et par ekstra i posen, og de smed de gamle sko ud... Ver mais

A empresa respondeu
Mit besøg hos skoringen Aars var en mega god oplevelse. Alt især pga en ekspedient som bare var så kompetent. Hun var virkelig opmærksom på hvad jeg sagde, hjalp mig på alle måder. Sød og smilend... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde googlet os frem til at butikken lukkede kl 17.30, så det kunne vi godt nå efter job. Da vi kommer kl 16.25 ser vi på døren, at de lukker kl 16.30 pga personalemangel. Vi går ind da min datte... Ver mais
Escrito pela empresa

Himmerlandsgade 49, 9600, Aars, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Skoringen - Aars
Venlighed og hjælpsomhed og så var jeg heldig der lige var en sko i min farve og str og til og med på tilbud da det var den sidste

Resposta da Skoringen - Aars
Sød og smilende ekspedient. God til at finde sko til mig. Hjælpsom.

Resposta da Skoringen - Aars
Kundevenlige behjælpsom og god til at hjælpe og forklare hvad der var bedst for mig

Resposta da Skoringen - Aars
Var der med min far på 85 år, den meget smilende og tålmodige ekspedient, hun får 5 stjerner 🌟 far var glad og tilfreds og gik derfra i nye sko, og et par ekstra i posen, og de smed de gamle sko ud for ham 🤭
Skøn butik 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Skoringen - Aars
En hurtig og kompetent betjening, gode oplysninger om div. Sko og slovaks, str og produkt

Resposta da Skoringen - Aars
jeg er glad for at komme i butikken god betjening Korna

Resposta da Skoringen - Aars
Fin service trods travlhed pga sygdom og den søde dame var alene i butikken.

Resposta da Skoringen - Aars
Personalet var rigtig rigtig hjælpsomme da jeg ledte efter sandaler til min mands fødselsdag af mærket Greenfort og en model fra sidste år. De undersøgte sagerne grundigt og jeg fik rigtig god vejledning. Kommer bestemt tilbage 😊

Resposta da Skoringen - Aars
Altid sød og hjælpsom personale, der kan vejlede efter ens behov😊

Resposta da Skoringen - Aars
bestillings køb forløb som aftalt og forventet

Resposta da Skoringen - Aars
Altid mega god service og man føler sig velkommen

Resposta da Skoringen - Aars
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.