Alt gik godt - til sidst - jeg bestilte en dag et par sko, der skulle komme næste dag, hvor jeg da også var oppe og spørge efter dem i forretningen. De var ikke kommet. En uge senere ringede jeg og sp... Ver mais

A empresa respondeu
Jeg havde en reklamation på et par blinke sko, som jeg havde købt til min datter i april måned. Jeg fik så god service og min datter blev glad for løsningen. De er altid SÅ søde, uanset hvem man blive... Ver mais
A empresa respondeu
Mit støvle blev afleveret i forretning i Hørsholm, hvor medarbejder var rigtig søde, profesionelle og hjælpsom. Jeg komme straks igen. ❤️Keep the good work girls 😃❤️
A empresa respondeu
Stort udvalg. Hjælpsom og kompetent betjening. Anbefaler også til andre.
Escrito pela empresa

Hørsholm Midtpunkt 67, 2970, Hørsholm, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid søde og hjælpsom personale , havde bestilt online da Hørsholm Skoringen ikke havde sandalerne . Blev mødt af sødt personale , tusinde tak .🌞👍💐

Resposta da Skoringen - Hørsholm
Fik som sædvanlig god og venlig hjælp og gode råd m.h.t. vedligehold af de købte sko.
Godt udvalg - kommer gerne igen.

Resposta da Skoringen - Hørsholm
Super service i Hørsholm.
Hjælpsomt og professionelt personale. Også ved reklamation.

Skoringen i Hørsholm Midtpunkt,
Gik for at købe sko til min søn, men butiksassistent i slutningen af 50'erne fortalte mig, at hun har en kunde, og at jeg ikke ville forvente servicen... Jeg havde ikke travlt, så det ville ikke være et problem at vente, fordi der var kun to kunder. Men damens holdning var så uvelkommen (håber det ikke er på grund af nationalitet), at jeg måtte forlade butikken uden sko og dårligt humør.
Da jeg fortalte min mand om dårlig erfaring, fortalte han mig, at for en uge siden havde han det samme problem med den samme dame. Hun var uhøflig over for min mand og min søn.
Vi købte sko i en anden butik, og jeg aldrig kommer tilbage til denne butik...

Resposta da Skoringen - Hørsholm
Super professionel betjening. Medarbejderne er meget tålmodige og lyttende. Altid en fantastisk god oplevelse at handle der. Kunden er i højsæde. De er gode til at betjene børn.

Resposta da Skoringen - Hørsholm
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.