Banner for Skoringen - Herning

Skoringen - Herning Avaliações 22

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Bredgade 8, 7400 Herning, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ekspedienten kunne godt deltage noget mere, og yde service ved handlen. Derfor får Skoringen ikke 5 stjerner men 4.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig betjening - og god vejledning i at være medlem af kundeklub, så kvittering gemmes. Jeg undrer mig dog over, at jeg ikke kan vælge Herning som favoritbutik?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været i Skoringen butik i Herning i dag og har købt et par god sandaler til god udsalsg pris 😄Jeg fik rigtig god hurtig service af smilende og venlig personaler…Dejlig butik at kommer igen

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de bolsas e malas
  4. Loja de Malas e Bolsas

Sobre Skoringen - Herning

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god betjening og meget…

Hurtig og god betjening og meget hjælpsom

29 de março de 2026

Hej Hanne,

Mange tak for din flotte tilbagemelding 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god betjening samt hjælpsom service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg kunne få skoene leveret hurtigt i forretningen
Hvor der også er en god betjening
Handler gerne i Skoringen igen

25 de junho de 2025

Hej Kirsten.

Tusind tak for din positive tilbagemelding 🤩

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering til butikken og god betjening.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

God vejledning

God vejledning

11 de dezembro de 2024

Hej Else,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god vejledning i butikken. 😊

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning , fantastisk personale.

2 de dezembro de 2023

Hej Jytte

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 😊

God og dejlig betjening👍

11 de novembro de 2023

Hej Lisbeth

Det er skønt at høre, at betjeningen i butikken levede op til forventningerne. Tusind tak for dit besøg 🤗

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ekspedienten kunne godt deltage noget…

5 de junho de 2023

Hej Anna Marie,

Tak for din feedback af din besøg hos Skoringen Herning. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været i Skoringen butik i…

2 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Vahida,

Tusind tak for dit besøg og de rosende ord til Skoringen Herning. 🥰

Hurtig betjening

27 de dezembro de 2022

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse. Skoringen Herning er her i det nye år blevet overtaget af nye ejere. Dette krævede nogle interne og tekniske ændringer, der gør, at vi har været nødsaget til midlertidigt at fjerne butikken fra webshoppen, hvilket bl.a. også gjorde, at den ikke var synlig under favoritbutik. Butikken vil dog være synlig igen i morgen.

Vi beklager forvirringen. 😊

Sød og smilende ekspedient

Butikken havde hvad jeg gik efter, sød og smilende ekspedient 😊

7 de novembro de 2022

Hej Jette

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 😍

Et godt sted at handle

Et godt sted at handle. Godt tilfreds med at handle hus Skoringen kvaliteten god. Gode mærker.

2 de julho de 2022

Hej

Det er vi så glade for, du synes. Tusind tak dit besøg og rosende ord 🤗

Altid den bedste service

Uanset hvem der er på arbejde og hvad “opgaven” lyder på, så er der service i verdensklasse

2 de julho de 2022

Hej Anna Margrethe

Tusind tak for besøget og de rosende ord - dem sætter vi stor pris på 🤗

God service. Godt udvalg

20 de abril de 2022

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God betjening og kompetente…

God betjening og kompetente medarbejdere👍

13 de dezembro de 2021

Hej Hanne,

Tusind tak for besøget. Vi er så glade for at høre, du er tilfreds 😍

Stine

Sød og rar betjening

25 de agosto de 2021

Hej Lotte,

Tusind tak for de rosende ord. Vi er så glade for at høre, vi kunne leve op til forventningerne 🤗

Stine

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais