Banner for Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66

Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66 Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Ahlgade 66, 4300 Holbæk, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet der i mange år, har altid fået en god betjening. Så rigtig ked af butikken lukker.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og smilende ekspedient Som var god til at råd give på en god måde, Hun hed karina

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de bolsas e malas
  4. Loja de Malas e Bolsas

Sobre Skoringen - Holbæk, Ahlgade 66

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

708 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig service.!

Dårlig service.!! Havde købt et par støvler med en rabat på 30 % med tre dages bytteret og penge retur. Jeg prøvede støvlerne hjemme og måtte erkende at det ikke var den rette model for mine fødder. Gik retur med dem i den ene butik , men kunne ikke få pengene retur fordi der ikke var nogen kasse. Kassen befandt sig i den anden butik og jeg kunne komme igen dagen efter. Men kunne stadig ikke få pengene retur på grund af den manglende kasse. Jeg havde IKKE fået en kasse med, ej heller blevet spurgt om jeg ville ha kassen med. Tænker det er butikken som skal oplyse disse ting. Jeg kunne kun få et tilgodebevis. ØV

1 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Jonna,

Tak for din feedback. Det er naturligvis beklageligt, at der ikke kunne tilbydes fuld returnering pga. den manglende kasse. Dog er det en del af vores retur- og bytteservice, at kassen skal medbringes, såfremt man ønsker at returnere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet der i mange år

5 de julho de 2024

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse 🌷

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god ekspedition og vejledning hos os.

Vi sætter pris på din tilbagemelding og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🌞

God service🎄

Hjælpsomhed👍
Godt grin og julehumør🎄😂❤️

13 de dezembro de 2023

Hej Susanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget glad for støvlerne fra…

Jeg er meget glad for støvlerne fra Rieker, varme, lette og OK pris. Men de to medarbejdere jeg så, havde ikke tid til at betjene kunderne i butikken og var synligt pressede.

3 de dezembro de 2023

Hej Joan

Tak for din feedback. Det er meget beklageligt, at besøget ikke har levet op til forventningen.

Vi håber dog, at du bliver glad for dit køb 😊

Imødekommende og venlig betjening

Imødekommende og venlig betjening
Hurtig og kvalificeret vejledning.

8 de novembro de 2023

Hej Judy

Tusind tak for den flotte anmeldelse og feedback.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i Skoringen Holbæk, Ahlgade 66 🥰

En god og smilende ekspedient

En god og smilende ekspedient
Som var god til at råd give på en god måde, Hun hed karina

2 de janeiro de 2023

Hej Brian,

Tusind tak for den skønne feedback. 🤗

Klik og kollekt

Klik og kollekt, det virker bare.

6 de outubro de 2022

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har været i skoringen i Holbæk sammen…

Har været i skoringen i Holbæk sammen med min svigerdatter . Hun havde set at der var opslag om børnenes dag med tilbud om prisnedslag og hendes to børn havde brug sandaler og gummistøvler. Da hun har fundet dem hun skulle have spørger hun om de kan byttes hvis det bliver nødvendigt. Så får hun at vide at hun så skal tage alle 5 par med selv om det kun er det ene par det drejer sig om ???? Og i samme sætning bliver der spurgt om hun er medlem da tilbudet kun gælder for medlemmer og man desuden skal melde sig ind dagen før man handler . Alt denne fuldstændig mangel på almindelig service og desuden en ansat der virkede som om hun ikke havde lært noget om kundekontakt , vil afholde mig og min familie fra at handle der en anden gang

20 de abril de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Sussanne

Tak for din anmeldelse - det lyder ikke som en optimal oplevelse.

Det lyder desværre til, at butikken har misforstået informationen omkring retur og pre access. Der er kun brug for, at I medbringer det eller de par sko, der skal returneres samt kvittering ved returnering. Herudover kan man også på dagen melde sig ind i Klub Skoringen for at få pre access.

Vi beklager oplevelsen mange gange.

Min allerbedste anbefaling 👌🏼🤩

Fik en helt igennem perfekt service😍Prøvede to str. da jeg var i tvivl. Ekspedienten hentede et anden par i samme str. som passede perfekt🙏 Hun gjorde ALT for at hjælpe🙏

24 de janeiro de 2022

Hej Sanne,

Vi er så glade for at høre, at oplevelsen i Skoringen Holbæk levede op til forventningerne. Vi siger tusind tak for, at du deler din oplevelse med os herinde ⭐

Stine

Fin service i butikken

Fin service i butikken. Hjælpsom ekspedient og lækre sko.

21 de agosto de 2021

Hej Tenna,

Tak for din fine anmeldelse af Skoringen Holbæk, Ahlgade 66😊
Dejligt at høre at du fik fin service af en hjælpsom ekspedient og lækre sko👟

Elisabeth
Skoringens kundeservice

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais