A empresa respondeu
Altid en fornøjelse at handle hos Skoringen, både den i byen og her på nettet. Altid hurtig levering og ingen problem med returnering, hvis fodtøjet ikke passer. I butikken bliver man altid mødt med s... Ver mais
A empresa respondeu
Altid venlig betjening , da jeg har lidt vanskelige fødder ved de lige hvad jeg skal have
Escrito pela empresa

Sct. Laurentii Vej 58, 9990, Skagen, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte et par Rohde sandaler hos Skoringen i Skagen for lidt over 2 år siden brugt få måneder og bunden på begge sko smuldrer væk og sprækker jeg har snakket med dem ,men da det er over 2 år ,er der ikke noget at gøre det ,jeg spørger så om ikke de vil have sandalerne sendt op så de kan fortælle producenten om det men det ville de ikke det syntes jeg at det var underligt Tommy K

Resposta da Skoringen - Skagen
Skulle købe et par Sketchers til arbejdsbrug, men den ønskede størrelse var ikke på lager i butikken. Butikken skaffede dem fra en anden butik og de var klar til afhentning et par dage senere. Rigtig god service.

Resposta da Skoringen - Skagen
Super god vejledning. Det betyder rigtig meget for mig. Virkelig kompetent personale

Resposta da Skoringen - Skagen
Jeg fik som altid super og professionel betjening hos pigerne i Skoringen Skagen.

Resposta da Skoringen - Skagen
Altid super fin service. Jeg var her denne gang med mit barnebarn. Rigtig god og professionel vejledning til køb af børnesko.
Og jeg gik hjem med en stolt og glad pige 👧🏻

Resposta da Skoringen - Skagen
Bryder mig ikke om at blive mandsopdækket/skygget rundt i butikken. Mere af nød end af lyst at jeg foretog et køb.

Resposta da Skoringen - Skagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.