Skøn butik med bæredygtigt legetøj
Skøn butik med bæredygtigt legetøj. Altid hjælpsom o venligt personale.
Trælegetøj, naturligt legetøj, økologisk legetøj, bæredygtig legetøj, træ bogstaver, træ legetøj, plads til fantasi, kreativitet og leg
Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Skøn butik med bæredygtigt legetøj. Altid hjælpsom o venligt personale.
Fineste webshop med et velkurateret udvalg af smukke kvalitetsprodukter. God og personlig kundeservice, hvor en lille fejl i leveringen blev rigtig fint håndteret.❤️ Nyt stamsted.
Skovalfen har det mest fantastiske legetøj og personalet er utrolig søde og hjælpsomme. Desværre var en lommelygte gået i stykker men det håndterede de på bedste vis. Det er i min optik håndtering af reklamationer der for alvor siger noget om servicen og om jeg som kunde har lyst til at komme tilbage. Det har Skovalfen forstået til fulde. Tak!
Gode varer, gode priser, love it
Hurtig ekspedition
Giver mine bedste anbefalinger
Købte en lege-værktøjskasse i deres smukke fysiske butik. Den ene del gik desværre i stykker, og jeg kontaktede butikken for at lave en løsning. Det tog lidt tid, fordi de skulle have kontakt til producenten, men de fandt en god løsning. Jeg er super tilfreds og handler helt sikkert hos Skovalfen en anden gang!
Bedste legetøjs butik i København. Går en laaaaang bue uden om BR og andre store legetøjs forretninger.
Butikken er så hyggelig at komme ind i - både børn og voksne
Dejlig forretning med skønt økologisk lejetøj.
Her finder jeg altid gaven til børn.

Resposta da Skovalfen
Lidt problemer med levering af akvarelpapir og miskommunikation omkring lagerstatus og levering af nyt, der var vidst én bortkommen pakke.
Jeg fik, på trods af lidt ventetid og som plaster på ekstra ventetid, tilsendt den mængde der var på lager og 2. sorteringspapir, til de kunne sende bestilte varer.
Kommunikationen omkring ordren kunne have været bedre ;-) men tak for tanken om at vi skulle have papir til det "rigtige" kunne komme frem 🙏👍
Har tidligere bestilt hos skovalfen og bestiller gerne igen.

Resposta da Skovalfen
Har købt flere HC Andersen træfigurer i butikken hos Skovalfen, bl.a. Nattergalen og den grimme ælling. Fint forarbejdede figurer af bæredygtigt materiale. Består af flere dele, så man variere udtryk og sammensætning.
Rigtig fin service og fantastisk flot gaveindpakning.

Resposta da Skovalfen
Legetøj i højeste kvalitet, og det samme gælder det for servicen.

Hurtig levering, kvalitetsvarer.
Fik denne webshop anbefalet af en kollega. Gode kvalitetsvarer, og hurtig levering med PostNord. Har allerede anbefalet denne webshop til min søster.

Resposta da Skovalfen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.