Min mand og jeg var i går nye patienter hos Skovlunde tandklinik. Vi blev taget rigtig godt imod af den sødeste og mest imødekommende tandplejer Christina. Hun udførte tandbehandlingen med godt humør... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super søde mennesker! Blev taget godt imod med et smil, god behandling hele vejen igennem, glade mennesker og jeg satte kæmpe pris på deres ærlighed omkring min situation, og de var virkelig opsat på... Ver mais
Super tandlæge. Jørgen er en både dygtig og behagelig tandlæge. Taler altid pænt, både til patienten samt hans medarbejdere, det er en fornøjelse. Og så lytter Jørgen til ønsker og inddrager... Ver mais
Jeg er igen i dag gået glad fra klinikken efter at have fået en tand opereret ud. De (klinikken) fortjener så meget ros! Tålmodighed, forståelse og omsorg bliver fundet frem når jeg med min tandlæge-a... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tandlægerne i centrum af byen. Vi ligger tæt ved S toget. Vi har meget få trapper til klinikken.
Informações de contato
Lundebjerggårdsvej 2 st tv, 2740, Skovlunde, Dinamarca
- fw@skovlundetandklinik.dk
- www.skovlundetandklinik.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Skovlunde Tandklinik v. Jørgen Walin
Virkelig fin behandling og oplevelse
Virkelig fin behandling og oplevelse. Kan varmt anbefale tandklinikken.

Altid en god oplevelse
Jeg går derfra med en positiv energi - super service og en god behandling.
Tak for det👋
Kan helt klart anbefales.

Resposta da Skovlunde Tandklinik v. Jørgen Walin
Hvis man ikke kan li at gå til…
Hvis man ikke kan li at gå til tandlægen, SKAL man alene af den grund vælge denne klinik, de er fagligt dygtige, der er go ro og tid til at forklare. Kan 110% anbefales, har været kunde igennem mere end 20 år

Behandlingskade med varigt mén
I januar 2017 fik jeg operativt fjernet en visdomstand af Jørgen Walin. Det var en forfærdelig oplevelse, der gik grueligt galt - min nerve ud til tungen blev boret helt over. Efter mange undersøgelser og en operation på Rigshospitalet er der endelig faldet en afgørelse hos Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning: En behandlingskade med varigt mén som følge heraf - en skade som den erfarne specialist ville have undgået...
I dag har jeg en konstant prikken i højre halvdel af tungen, som om den sover, ingen smags- eller følesans, og jeg lider af konstant mundtørhed.
Jørgen negliserede mine symptomer efter skaden skete og han var ikke til stede, da jeg skulle komme igen efter noget tid. Og jeg har INTET hørt fra Jørgen eller klinikken efter, at jeg er gået videre med sagen - selvom de er blevet informeret undervejs. Så det var ikke bare en 'uheldig' skade, men også en virkelig dårlig personlig (kunde)oplevelse.
meget dyr
meget dyr tandlæge når man skal have 4950 kr. for at rive to tænder ud.
når man kan nøjes med at give 1255 .kr. hos godt smil
Super tandlæge
Super tandlæge.
Og så lytter Jørgen til ønsker og inddrager patienten i behandlingen, således at man bliver hørt og ens ønsker bliver enten respekteret eller forklaret hvorfor en anden fremgangsmåde vil være fornuftigere.
Meget behageligt at besøge klinikken. Dyr er en tandlæge jo altid, men så er det godt når de også gør en ekstra indsats for at behandle en godt og professionelt - og det gør Jørgen og hans team...
God behandling og service :)
Har gennemført en Invisalign-behandling…
Har gennemført en Invisalign-behandling og har været rigtig glad for forløbet - er meget tilfreds med resultatet. Et rart sted at komme 😊.
Verdens sødeste og mest behagelige…
Verdens sødeste og mest behagelige tandlæge. Der virkelig forstår at tage hånd om mig og min tandlægeskræk!
God professionel behandling
Fantastisk sted.
Super flinke mennesker og service er i…
Super flinke mennesker og service er i top
Kompetente og hjertelige behandlere
Kompetente og hjertelige behandlere. Man føler sig godt tilpas.
God service og fyldestgørende …
God service og fyldestgørende forklaringer
Dejlig stemning i klinikken og …
Dejlig stemning i klinikken og topprofessionel behandling som varmt kan anbefales 😀
Næsten dejligt at gå til tandlægen.
Flot klinik - meget venligt personale, plus en dygtig Tandlæge.
M.v.h.
Leo
Jeg skulle ha fjernet min visdomstand …
Jeg skulle ha fjernet min visdomstand der har haft et seriøst hul. jeg kommer op og får taget røngent af en meget venlig kvinde som jeg desværre aldrig fik navnet på,
Jeg får en tid ugerne efter og får til og med opringning om aflysning så jeg ku komme før,
Jørgen er VIRKELIG en behagelig doktormand! Dejlig gennemgang af hvad han foretog, ingen smerter under bedøvelen, du ku ikke engang mærke det første stik, ingen smerter under gravning. det eneste jeg kunne mærke var da han trak den ud men det kan jo ikke bedøves og det gjorde ikke ondt:) samme kvinde fra røngent var hjælper og var virkelig venlig igen.
Jeg kan ikke andet end at ANBEFALE Jørgen! pris er dybt ligemeget bare jeg bliver behandlet ordenligt ! Og det gjorde jeg i den grad!
P.s du får også en goodiebag med piller og lign 👍🏽
Professionel
Fik hurtig hjælp da jeg knækkede en tand.
Altid søde og rare og top professionel
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.