Oplevede en super telefonisk opstart på vores flytning. På dagen ankom de til den aftalte tid og ALT indbo blev behandlet med største respekt på trods af, at de 2 super flyttemænd, var virkelig eff... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Flytning af komplet hustand 01.03.2020. 3 utroligt venlige, fleksible og servicemindede flyttefolk dukkede op præcis på minuttet. Flytningen forløb fuldstændig gnidningsfrit og de passede super god... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Yderst venlige og effektive, meget fair pris. Flyttekasser leveret i god tid, stor påpasselighed med mine ejendele under flytningen. Servicen steg til et helt nyt niveau da sengen ikke kunne komme... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Firmaet har base i Esbjerg. Vi lægger vægt på at levere en pålidelig, effektiv og omhyggelig transport og flytning af dine ejendele, og behandler altid varerne, som var de vores egne. Firmaet er sikkerhedsgodkendt og alle medarbejdere har nødvendige sikkerhedscertifikater.
Informações de contato
Snedkervej 17, 6710, Esbjerg V, Dinamarca
- post@sktransportservice.dk
- www.sktransportservice.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service.
Super service.
To unge mænd kom til tiden.
Klarede flytningen super hurtigt og effektivt. God service også fra kontoret. Kan anbefales.
Fremragende samarbejde
Vi havde et fremragende samarbejde med SK Transportservice i forbindelse med vores flytning. Præcise aftaler om afhentning og senere levering. Flyttemændene tog fat med godt humør og stor professionalisme.
Alt har fungeret fremragende.
Super flinke
super professionelt flytning.
Super flink betjening fra den første henvendelse, rigtig god, hurtig og utrolig behagelige fyre der flyttede for os. Rigtig god pris, kan kun anbefale at bruge dem.
Fantastisk service og yderst effektive
Fantastisk service og yderst effektive. Vi blev mødt af nogle meget professionelle og høflige mænd, der gjorde vores flytning til en virkelig god oplevelse. De får vores varmeste anbefalinger.
Tak for det
Super effektive flyttefolk.
Super effektive flyttefolk.
Venlige, imødekommende og med fokus på at give god service.
En meget positiv oplevelse.
hurtigste levering til dato og endda…
hurtigste levering til dato og endda den 22.12.;-)
Punktlige og ordentlige
Kom til tiden, ringede og bekræftede forinden, passede godt på mine ting.
Smilende og humørfyldte flyttefolk.
Alt i alt en positiv oplevelse, anbefaling uden forbehold herfra.
Fantastisk god service med flytning…
Fantastisk god service med flytning internt i Kolding. 3 venlige og friske gutter, der kom til aftalt tid og var i godt humør. På trods af et lille "uheld" med en kiste med julepynten, hvor nøglen blev låst inde blev problemet fikset inden for kort tid.
Kan varmt anbefales til alle. Glædelig jul.
Ville vælge dem igen!
Flyttede alt vi havde aftalt til den aftalte pris. Kanon service!
Hurtige flinke fyre.
Super god service af nogle dygtige
Super god service af nogle dygtige, hjælpsomme og profesionelle unge flyttemænd. Kan klart anbefales.

Resposta da Sktransportservice
Rigtig god, venlig og professionel service
Alle aftalte tider og priser blev overholdt.
Møbler og kasser blev pakket tæt og forsvarligt i kassevognen og vi har ikke haft skader på hverken møbler, malerier eller bygninger.
Alt i alt en rigtig god, hurtig og effektiv flytning til en rigtig god pris 👍

De var flinke
De var flinke, men ikke særlige hjælpsomme. Alle flytte kasser blev sat lige inde for døren og derfra måtte vi selv tage dem 🤔🤔 De skulle også være glade for vi havde flyttet så meget selv for ellers havde de ikke haft plads og der var ting som vi også efter måtte flytte selv da de ikke kunne have det. De viste de skulle flytte for gamle mennesker så.....

Søde og friske flyttefolk
Søde og friske flyttefolk. Flyttede os fra Nordvestjylland til Sønderjylland.
Meget fin pris, og der blev passet godt på vores ting.
Bestemt et flyttefirma jeg vil anbefale, samt bruge igen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.