Slagelse køreskole Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Abselout fantastisk oplevelse! Jesper er en fremragende kørelærer med overskud for man laver fejl, han hjalp og guidede mig i de manøvre jeg var mindre god til og gav en masse god information... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du vil have en tryg oplevelse, så vælg Jesper. Jeg tog min MC-opgradering hos ham, og på trods af masser af nervøsitet formåede Jesper at berolige mig helt. Han er enormt rar, personlig og nem at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was very good experience with Slagelse Køreskole. I have passed driving test in short term. Instructor (Don) is very professional, well-Humoured. He can helps us learn driving not only for te... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Hvorfor tage kørekort hos Slagelse Køreskole? At tage kørekort er en stor beslutning, og valget af køreskole har stor betydning for, hvordan din oplevelse bliver. Hos os får du ikke bare en kørelærer – du får en engageret mentor, der guider dig trygt igennem hele processen, fra teori til den praktiske køreprøve. Her er nogle grunde til, hvorfor du skal vælge os: 1. Personlig undervisning Hos os handler det ikke om “én størrelse passer alle.” Vi tilpasser undervisningen til dit niveau og din læringsstil, så du får den bedst mulige oplevelse. Hver elev er unik, og vi sørger for, at du føler dig set og hørt. 2. Rolig og tålmodig tilgang Mange kan være nervøse, når de skal lære at køre bil. Vi er kendt for vores rolige og tålmodige måde at undervise på, så du altid føler dig tryg bag rattet – selv når vi møder udfordrende situationer i trafikken. 3. Moderne undervisning Vi bruger opdateret teori materiale og praktisk undervisning, der sikrer, at du bliver en dygtig og ansvarlig bilist. 4. Fleksibilitet og god service Vi ved, at hverdagen kan være travl. Derfor tilbyder vi fleksible tider til kørelektioner, så det passer ind i dit skema. Har du spørgsmål eller særlige behov, står vi altid klar til at hjælpe. 5. Høj beståelsesprocent Vores undervisning er fokuseret og effektiv, hvilket har resulteret i en høj beståelsesprocent. Vores mål er at sikre, at du ikke bare består, men også føler dig sikker og kompetent, når du får dit kørekort. Hos os er du ikke bare en elev – du er en fremtidig bilist, og det er vores ansvar at gøre dig klar til vejen. Så hvis du vil have en lærer, der prioriterer din udvikling, tryghed og succes, så er Slagelse Køreskole det rette valg. Kontakt os i dag og kom et skridt nærmere dit kørekort!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kør med Don

Kør med Don, for det er Fjong 😂🙌🏼 Han er en super kørelærer!

19 de setembro de 2021

🤣😂🤣 1000 tak 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denne skole er god på grund af at…

Denne skole er god på grund af at kørelæreren er god til sit arbejde, man kan tydeligt mærke hvor meget han gider det her. Jeg har aldrig haft den oplevelse hvor man har tænkt hold da op det her er noget man ikke gider hos ham, jeg er mega glad for at kunne være hos ham og vil kun anbefalde ham

6 de setembro de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 STORE STJERNER HER FRA…

Heldigt vi valgte Din fra Slagelse køreskole.

Vi har haft den fornøjelse at have vores datter
Cecilie til at tage kørekort ved Don .

Der har været godt styr på det hele.
Cecilie var meget glad og tryk ved Don idet han tjekker op på om de har styr på tingene.
Fantastisk god humor som i den grad er vigtig for vores pige.
Hun bestod første gang. 🥰

26 de julho de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kørelærer og coach til perfektion

Som voksen (ok, moden) bilistaspirant var det med blandede følelser, jeg gik ind til første køretime: Er det muligt at få regler, god køreskik og (selv)sikkerhed ind under huden på så kort et forløb? Og dér mødte Don mig 110% - Don er en fremragende kørelærer, både teknisk og køreteknisk, lovgivningsmæssigt og ikke mindst som coach: Jeg har lært så ufattelig meget om ikke kun dét at køre bil, men også om min egen personlige formåen og om den indbyggede følelse af ansvarlighed, som alle bilister burde basere deres kørsel på. Alt serveret og formidlet på en empatisk måde, hvor humor ofte har været nøglen til at forstå selv gravalvorlige aspekter. Det har været en stor oplevelse, og især efter nu at have kørt 3.000+ km som relativt nybagt bilist, må jeg bare tage hatten af - det sidder lige i skabet.

1000 tak for de fine ord 🤩
Pas godt på dig selv derude 🥰

Super god køreskole

Super god køreskole, med en kørelære der går op i perfektion.
Seriøs køreskole med en kørelære der også finder smil frem til føreren bag rettet, med god konstruktiv kritik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Don!

Jeg kan kun anbefale Don!

Don er meget mere end en kørelærer, han underviser ikke kun, men ser ham mere som en rigtig god coach.

Jeg lider af angst, og var bange for at skulle køre bil, men med Don ved min side, så hjalp han mig til at kunne få et kørekort, og så i første forsøg 🥰

Hvis du vil have en god kørelærer, så vælg Don! 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste af det bedste

Jeg kan kun anbefale Slagelse køreskole, don er en fantastisk kørelærer som er virkelig god til at lære fra sig. Det er altid nogle gode timer man har med ham!😃kan helt klart anbefales

9 de julho de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan helt klart anbefale kørelærer Don

Kan helt klart anbefale kørelærer Don. Det er altid konstruktiv kritik med et smil på læben, selvom man begår den samme fejl igen og igen.

29 de junho de 2021

Super køreskole

Super køreskole, meget hjælpsom, kan kun sige pæne ting om slagelse køreskole og om kørelærer Don, som skulle have 10 stjerner 😁

2 de maio de 2021

Pas godt på dig selv 😉

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlige nerver til 12.999.-

Jeg brugte to år af mit liv på Slagelse køreskole, i den tid betalte jeg for to ekstra lægeerklæringer grundet af min Kørelære smed de andre væk eller de udløb. Køretimer blev aflyst, ofte i sidste øjeblik, eller jeg blev beskyldt for, at det var mig der havde misforstået tid og dato. Når jeg så endelig kunne få en ny tid, efter mange mislykkede opkald, så var en køretime yderst ubehaglig. Kørelæren dukkede ofte op i meget dårligt humør og kunne finde på at råbe af en, af de mindste fejl. Han kunne finde på at hamre bremsen hård i, hvis han mente jeg gjorde noget forkert.
Jeg bestod min teori prøve første gang, men efter prøven kunne jeg ikke få mine papirer med hjem. Senere den dag havde jeg en køretime, hvor Kørelæren dukker op meget vred, fordi han havde fået en bøde for noget der var galt med mine papirer, Det lød som om det var min skyld.
Han blev ved med, at mene jeg ikke var god nok til at kunne bestå en køreprøve, men så fik jeg nok. Efter lang kamp for at få udleveret mine køre planer (med kaffe på) skiftede jeg køreskole og bestod min køreprøve tre uger efter.

Jeg vil kraftigt fraråde andre, at vælge denne køreskole, du får kun dårlige nerver for dine penge.

P.S Jeg giver 1 stjerne fordi jeg ikke kan få lov til at give 0.

1 de dezembro de 2014

Nu er denne køreskole under ny ejer fra 2020
efter den lukkede ned i 2016, og derfor kan vi kun beklager den oplevelse du har haft med tidligere ejer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

virkelig dårlig virksomhed

efter 6 måneder hos Slagelse køreskole valgt jeg af finde en anden køreskole. kørelæren aflyste næsten altid ens køretimer og han var aldrig til af ringe op. jeg selv var til alle teoritimer/køretimer men kørelæren aflyste mange af dem og i sidste øjeblik. han var altid i negativt humør. når man var ude og køre talte han med til en og der var generelt en dårlig stemning i bilen. kan IKKE anbefale denne køreskole :(
mvh
en meget utilfreds elev

26 de novembro de 2014

Ked af at høre det var så slemt 🥺

Nu er denne køreskole under ny ejer fra 2020 efter den lukkede ned i 2016

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Du får aldrig dit kørekort på denne måde...

Man skulle jo tro at det ville være sjovt at tage kørekort. Men periode var fra midten af juli 2013 og jeg fik mit kørekort 1. Maj 2014. Så lang tid var helvedet. Jeg bestod teoriprøven første gang med 3 fejl. Og jeg bestod også køreprøven første gang. Men oplevelsen af at skulle ud og køre med kørelæreren vat forfærdelig. Han var altid negativ, lige meget hvad jeg foretod mig. Hvis jeg havde haft en god kørelærer der talte pænt, ville jeg have haft mit kørekort for længst.

7 de junho de 2014

Ked af at høre det var så slemt 🥺

Nu er denne køreskole under ny ejer fra 2021

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais