Segonda Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hoofddorp locatie is al een week dicht en telefonisch ook niet bereikbaar! Hebben week geleden onze ipad afgegeven voor reparatie. We konden de volgende dag de iPad weer ophalen volgens smartlab... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mocht u een probleem hebben met uw tablet of telefoon dan raad ik Smartab echt aan. Ik kwam op zaterdagochtend om 10 uur (openingstijd) aan en werd direct geholpen met mijn iphone probleem. Er werden... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

170 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uitstekende service.

Prettig verrast door vaststelling dat heel accuraat met herstelopdracht wordt omgegaan. Signalering dat onderdeel nog niet werd meegeleverd door Samsung waardoor reparatie iets later kon worden uitgevoerd werd per email kenbaar gemaakt, evenals gereedmelding. Factuur was conform vermelde prijs. Daarnaast ook vriendelijke benadering

10 de agosto de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top! Snel, professioneel en erg vriendelijk

iPhone van mijn zoon gevallen, zelf rommelen en materiaal bestellen, weer terugsturen en dan naar weer porrelen.
Had ik dit maar eerder geweten!
Snel en vakkundig tegen een goede prijs!
Chappoo gasten van Smartab!

30 de julho de 2015

Super

Super tevreden.
Snelle en goede service. En ik kom zeker terug bij een volgende reparatie! 👍

27 de julho de 2015

Geweldige service!!

Vandaag voor de tweede keer bij Smartab geweest voor een reparatie van mijn iPhone 5S. De eerste keer voor een vervanging van mijn beeldscherm en nu voor reparatie aan mijn front-camera.
Wederom weer zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de jongens daar!.
Je mag ook gewoon de hele reparatie meekijken onder het genot van een kopje koffie of thee en binnen het half uur stond ik weer buiten met een weer werkende iPhone.
Ik raad Smartab absoluut aan en kom ook zeker terug voor een volgende reparatie! Ga zo door!

9 de junho de 2015

snel en vakkundig

afspraak gemaakt, en ruim binnen een half uur was het scherm van de Iphone 6 vervangen, en voor zien van een screen protector.
top
ik hoop het niet, maar mocht er weer 1 stukgaan, kom ik weer terug.

21 de abril de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo hoort Service dus te zijn!

De mannen van Smartab denken met je mee en ook al leek het probleem in eerste instantie niet eenvoudig op te lossen, het resultaat van hun inspanningen was geweldig! Ik ben enorm tevreden over de inspanningen en het uiteindelijke resultaat bij een reparatie aan mijn Macbook. Ik weet waar ik voortaan aanklop als er iets mis...

20 de abril de 2015

Eerlijke en fijne communicatie

Na ontvangst telefoon plaatsen: Na een waterschade geprobeerd mijn telefoon te laten repareren. Hoewel de telefoon niet meer te repareren is, ben ik toch blij met de service van Smartab.

De communicatie is eerlijk en laagdrempelig en afspraken worden nagekomen. Naast deze service helpt Smartab actief met verzekeringsvragen, in mijn geval een total loss-verklaring.

Van harte aanbevolen!

18 de março de 2015

Wat een service!!!

Ik kan u SmartTab echt aanbevelen. Ik heb een Iphone die ik heb laten vallen,...achterkant stuk. Na een telefoontje kon ik direct langskomen voor reparatie. Snel verholpen, bleek echter dat er een vlek in de display zat na de reparatie. Kosteloos hebben ze dit verholpen. Je zal altijd zien dat als er iets mis gaat, er meer mis gaat. Thuis aangekomen bleek de microfoon niet te werken. Ik heb ze gebeld (met een andere telefoon) en direct kon ik weer langskomen. Ook dit werd kosteloos verholpen door een nieuwe module er in te zetten. Dat er iets fout kan gaan kan altijd gebeuren, dat je dan op deze snelle (kosteloze) wijze service verleent krijgt is niet altijd van zelf sprekend. Hele aardige mensen daar bij SmartTab, ik ben super tevreden over jullie service en kan jullie bij iedereen aanraden. Bedankt nog!

10 de março de 2015

Snel, vriendelijk en accuraat

Twee keer met een (ander) kapot S4 toestel geweest nadat dochter ze had laten vallen. Werd snel en goed opgelost. Punt van aandacht: liever even bellen dan via site iets vragen, want reactie via mail laat wel eens op zich wachten....

28 de fevereiro de 2015