Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bruger SMTP.dks buffermail-løsning hvor man køber X millioner mails af gangen, til brug direkte i vores software-produkt. Man får egen (dedikeret) IP-adresse, som sikrer at alle mails se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi benytter SMTP.dk, da vi har egen mail-server og det åbenbart ikke er muligt for ISP'ere at tildele deres kunder ægte faste ip-adresser med et ordentligt reverse lookup eller tilbyde et mailrelay-... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Virker som det skal men supporten gav op med halvflabet svar så snart man spurgte til opsætning man ikke lige have en færdiglavet vejledning til. Man skulle ellers tro sådan en virksomhed gerne ville... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God telefonsupport og et glimrende produkt, som gør hvad det skal, uden alt muligt overflødigt. Dog kunne hjemmesiden/kontrolpanelet trænge til en kærlig hånd, grafisk som kodningsmæssigt, men det er... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de e-mail
  2. Provedor de serviços de internet

Escrito pela empresa

Send dine vigtige transaktions- og marketing e-mails via dedikeret IP nummer. Vær på forkant med de aktuelle krav om leverings sikkerhed og compliance med SPF, DKIM og DMARC. Er stabil e-mail levering forretningskritisk for din virksomhed, er SMTP.dk en driftsikker løsning med fokus på performance, sikkerhed og levering til inbox. Vi hjælper dig med onboarding og sikrer en problemfri drift. Kontakt os gerne på support@smtp.dk og kom igang med at sende på eget IP nummer for kun DKK 128 mdl (ex moms)

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Worst Customer Sercice

I was trying To contact With there customer service from last 24hrs But Still not Responce i was purchase There Starter Package But Till now i did not Get My Smtp Credentials I was open 2 tickets on urgent but till now not responce

25 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de SMTP.dk

Hello, it seems this is a phishing attack, the domain you are using trigger Norton warning for scam URL. Also when we asked for proof of identity, we got nothing but this false text. Also we refunded the payment. Even though this has all the characteristics of a scam, Trustpilot will not remove this single star - thanks for nothing

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt smtp.dk i mange år til at…

Har brugt smtp.dk i mange år til at afsende alarm mails, hvis der er problemer med nogle af mine installerede målesystemer. Det virker upåklageligt.

17 de junho de 2025

Resposta de SMTP.dk

Tak Niels, for din gode feedback!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God support

Skulle have genåbnet vores konto, og det ordnede supporten på udmærket vis. Desværre måtte en tekniker bagefter ringe til smtp for at få de relevante oplysninger om vores printer. Det fik han dog hurtigt, derfor 4 stjerner.

15 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Very bad customer support

10 de março de 2025

Resposta de SMTP.dk

Hi Prem, we tried all to help you, but when mails and data is spam-like and not OPT in, there is no magic bullet for delivery, and we do not send spam. Good luck

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

smtp.dk virker fantastisk, elendig kundeservice

Jeg synes at selve serviceen er god, og det virker altid. til gengæld synes jeg jeres kundeservice er ret elendig. når man bruger jeres chat sker der absolut ingenting. og når man endelig får fat i kundeservice, er de meget venlige, men svarer sådan lidt ad hoc

14 de fevereiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais