Kunne hente mine bestilte sko 24 timer efter bestilling i den valgte GLS pakkeshop. Har bestilt hos sneakershop/streeetammo flere gange, og det har alle gangene været super og hurtig service. Også... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte et par sko... Fik via chatten hjælp og vejledningen da jeg bestilte dem, ligesom jeg også blev informeret om pakken undervejs. Pakken blev hurtigt afsendt (dagen efter) og har i dag kun... Ver mais
Min urrem knækkede desværre. Jeg sendte hele uret afsted til Sneakershop via den returslip som følger med alle pakker ved levering. 2 dage senere lå et helt nyt ur hos min lokale GLS. Sneakershop ku... Ver mais
Skoene kom indenfor få dage. To af dem kunne jeg alligevel ikke passe. Jeg sendte dem derfor gratis tilbage med GLS og bestilte to nye i andre størrelser (ligeledes gratis fragt) jeg kunne afhente d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Sneakershop.dk er en anerkendt online butik, som har eksisteret siden 2000. Vi er kendt for et kæmpe udvalg af alle de bedste sneaker brands, desuden har vi flere limited og eksklusive modeller. Vi har 1-2 dages levering, den bedste kundeservice, og over 10 års erfaring i online kundeservice og handel. Alt i alt den bedste shop at handle dine sneakers hos. Vi ved hvad vi har med at gøre :)
Informações de contato
Voerbjergvej 40, Port 4, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- info@sneakershop.dk
- www.sneakershop.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service, hurtigt ekspedition
Jeg købte et par sneakers den anden dag på sneakershop.dk.
Jeg må indrømme, med den betjening, høflighed og service jeg fik - er de klart anbefalingsværdige. Da jeg ringede ind angående min levering, blev jeg mødt af en meget forstående og positiv kundeservice medarbejder, der hurtigt kunne hjælpe mig med mit spørgsmål og det videre. Som sagt, thumbs up!
Hurtig levering - ingen problemer.
Hurtig levering. Kunne afhente pakken 24 timer efter jeg havde bestilt skoene.
Tillid en mærkesag
Jeg har flere gange bestil produkter hos Sneakershop.dk - og hver gang er det service i top.
En gang bestilte jeg et nr. for små, og ringede. Den rette størrelse blev fundet, og 24 timer efter hvade jeg den korrekte størrelse!
Alt i alt en behagelig oplevelse hver gang. Og ja, super hyggeligt med slik i pakken. Det gør bare lige "det ekstra, som egentlig er unødvendigt"!
Hurtig og god service - også ved returvarer
Sneakershop var superhurtig til at levere mine varer. Jeg bestilte en mandag eftermiddag og tirsdag kom de. Desværre var skoene for små, hvilket heller ikke var noget problem. Jeg sendte dem retur med den indlagte returseddel, og hurtigt fik jeg leveret skoene i en størrelse større.
Jeg kan kun anbefale at handle hos sneakershop.
Fantastisk service og gode priser
Jeg har netop modtaget mine gule Hummel sneaks fra SneakerShop.dk og jeg elsker dem =)
Og da jeg i første omgang kom til at bestille dem i en forkert størrelse, var det nemt og GRATIS at sende dem retur.. Også synes jeg det er hyggeligt de sender slik med i pakkerne =)
Nemt, hurtigt og god service
hurtig levering, og hurtig information om forsinkelser, gav en rigtig god oplevelse af sneakersshop
Nemt og overskueligt
Købte et par sko og en t-shirt.
De har nogle fede ting til en (i mange tilfælde) overkommelig pris. Hvis man kigger i outlettet finder man også nogle ret fede ting.
Det var nemt at finde rundt inde på siden, og de har stillet det fedt op i mærker så man kan gå ind og se sortimentet for hvert mærke.
betaling og levering skete uden problemer og man blev notificeret når pakken var sendt og var ankommet, så det var dejlig nemt.
Nemt og hurtigt
Købte et par sko...
Pakken blev hurtigt afsendt (dagen efter) og har i dag kunne afhente pakken i valgte GLS-shop, nemt!
Skoene skal umiddelbart ikke sendes retur, men vedlagte pakkeseddel gør at det bliver nemt og overskueligt!
Hurtig, præcis og venlig behandling
Købte sko til min søn i forkert nummer; kunne returnere med den vedlagte, betalte returseddel. Fik lynhurtigt den korrekte størrelse leveret i stedet. Perfekt service, når det drejer sig om noget så svært at købe på nettet som sko.
Hurtig leverance og ombytning uden ballade
Der er ikke så meget at sige. De leverede fra dag til dag og da jeg havde bestilt mine sko i en forkert størrelse, var det ubesværligt at ombytte.
Hurtigt og nemt
Super godt, hurtig levering. fint at man kan chatte med en medarbejder,hvis man har spørgsmål. Man kunne dog godt ønske sig at sko str. var i danske nr. altså 37 38 39 40 osv. vil helt sikkert handle hos jer igen :-)
Billige priser, super betjening og hurtig levering
topkarakterer og håndtegn her fra!
perfekt handel
God og hurtig service. God stil at man omkostningsfrit kan returnere en vare, hvis man ikke er helt tilfreds (men det var man :-))
Fremragende!
Købte et par sko, hentede dem i den lokale brugs et par dage efter - sådan skal det være. Ingen problemer, god pris og hurtig levering.
Hurtig betjening
Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside med et stort udvalg af fine sneaks...
Er særligt imponeret over muligheden for at få leveret gratis, også selvom dette indebærer, at man selv skal ned og hente sin bestilling på et GLS-afhentningssted nær ens bopæl; Hvis man betaler ekstra for at få leveret til døren og misser postbudet skal man alligevel ned på posthuset...
Anbefalelsesværdigt er det også med kort leveringstid, så kan kun sige jeg er ovenud tilfreds med hele processsen!
Alt i orden!
Har købt et par le coq sportif sneakers og er fuldt ud tilfreds med både varen og servicen. Fik skoene gratis og hurtigt leveret til min lokale Blockbuster. Der ligger en returlabel i pakken, så jeg kunne gave returneret skoene kvit og frit hvis de ikke levede op til forventningerne. Men de skal bare blive her hos mig, for de er super fede!
God oplevelse
Jeg har haft en god handel med sneakershop, som var gode til at hjælpe både over chatten og senere med mail, da jeg ikke kunne få mit tracking nummer til at virke.
De var også gode til at hjælpe med størrelsesguide over chatten, da der var nogle problemer på hjemmesiden. Så selvom det ikke virkede optimalt, synes jeg, de var virkelig gode til at hjælpe.
Super
Hurtigt levering, fik leverede varen dagen efter bestilling, gode priser og lækkert udvalg - Helt igennem god oplevelse.
PERFEKT!
En absolut perfekt handel ... bedre kan det vist ikke gøres. Hurtig levering, god kontakt, nem og enkel returnering (hvis det bliver nødvendigt, det kan jo være at størrelsen ikke helt passer).
God og hurtig handel
Har købt et par sneakers. Hurtigt leveret, til rimelig pris med GLS. Kan kun anbefales. Dog kan jeg, lige præcis ikke give den sidste stjerne - pga. lidt irriterende oplevelse af selve siden ved søgning og køb.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.