Veja o que dizem as avaliações
super seg med att skicka sin beställning och svarar ej på mail om vad som händer med min beställning. Och de verkar som att de inte lägger nån energi på att få ut min beställning som Slutatde med att... Ver mais
Växtbelysningen havererade bara efter några dagar, fick snabbt och gott bemötande av reklamationen och en ny lampa bara efter några dagar och retursedel för den trasiga. Perfekt service och proffesion... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi på Sneckenström brinner för att odla egna grönsaker. Det är livskvalité när man på sommaren kan gå ut och plocka några tomater, en gurka, lite blad och örter för att komponera en egen sallad. Det är lycka för oss! Vårt sortiment spänner ifrån frö till mindre växthus. Miljötänket finns med oss i alla delar av de produkter vi säljer, men också i hur vi hanterar varor och transporter. Nya innovationer eller nytänkande inom odling är spännande. Sneckenström var t.ex. först med att sälja värmemattor till privatpersoner och pallkrageväxthuset är vår ägares uppfinning.
Informações de contato
Suécia
- www.sneckenstrom.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Obefintlig kundservice
Beställde en present för över 2,000 kr. La beställningen i god tid innan firandet skulle ske för att vara säker på att den hann fram i tid. Hämtade ut paketet dagen efter det anlände ombudet. Presenten gavs 2 veckor senare, och när mottagaren inte ville ha presenten mailade jag Sneckenström före retur. Det hade då gått 2 veckor och 3 dagar sedan jag plockade ut paketet.
Fick inget svar på mitt mail, så efter ca 10 dagar hörde jag av mig till Klarna för att få dem att flytta fram betalningen (Hade valt "betala inom 30 dagar" hos Klarna) Förklarade för Klarna att jag försökt få kontakt med Sneckenström utan framgång. Klarna sa att de skulle kontakta företaget, och samtidigt skjuta upp min betalning. Jättebra service från Klarna.
Samma dag får jag ett svar från Sneckenström som löd:
"Hej,
Ångerrätten är 14 dagar. Tiden har med god marginal överskridits. Ärendet avskrivs därmed.
Se våra köpvillkor."
Svarade direkt på meddelandet och förklarade att det handlade om en present, att om det handlade om TRE dagar för sen anmälan om retur, att paketet var obrutet, och att om jag bara låtit paketet ligga på ombudet i några dagar till hade jag varit inom dessa 14 dagar. Nu har två veckor gått sen jag mailade dem och jag har föga förvånande inte fått ett svar.
Detta verkar vara ett företag som bryr sig NOLL om kundnöjdhet, och fullkomligt struntar i att jag nu sitter med en produkt för över 2000 kr som kommer samla damm eller behöva säljas på Blocket, bara för att jag gått över ångerrätten med ett par dagar.

Resposta da Sneckenstrom
Bra produkt till kanonpris med snabb leverans.
Jag köpte en riktigt bra produkt, Irrigatias bevattningssystem till det bästa pris jag sett med god marginal. Kommunikationen var tydlig, och leveransen mycket snabb.
Jag beställde frön av sorten walla…
Jag beställde frön av sorten walla walla. De grodde inte. Jag kontaktade dom och fick skicka bilder på hur det inte hade grott. Jag fick därefter en ny leverans av fröerna. Dessa grodde inte heller. Jag är van odlare och alla mina andra lökfröer från andra leverantörer har grott jättefint. Jag påtalar att även dessa fröerna inte grott. Men får till svar att dom sålt så mycket och att 80 % av dessa fröerna har grott. Jag ville bli återbetalad men men istället blir jag istället blir jag i frågasatt för min sanning och eller förmåga att odla. Rekommenderar dom inte!

Mycket dåligt bemötande!!
Köpte 2 förpackningar med Root!t kuber. När de kom var dom kruttorra, dessa kuber ska vara fuktiga. Försökte lägga dom i blöt men dom tog inte till sig vätskan ordentligt, bara utsidan blev blöt. Troligen legat torra för länge. Skrev mail först och blev lovad 1 ny förpackning.. Gick inte med på det då jag köpt 2 obrukbara förpackningar. Då skulle jag helt plötsligt skicka tillbaka kuberna så dom kunde skickas på analys till leverantören. Skickade tillbaka det jag kunde eftersom jag försökt använda några. Tiden gick och jag hörde ingenting. Jag skrev ännu en gång och fick då svaret att dom fastnat i tullen (märkligt) men dom skulle höra av sig så fort dom visste mer. Tydligen är dom kvar i tullen för jag har inte hört ett ljud sen dess och snart har det gått 1 år. Så jag är ganska blåst på dom kuberna.
Och till dig som svarade i telefonen vill jag bara säga att nej det är inte bara att lägga dom i vatten och att du inte kunde svara på något var i princip det enda du sa. Ni må ha bra produkter men personalen är det si och så med...
Postnord söp bort mitt paket.
Postnord hade supit bort mitt paket. Sneckenström svarade direkt när jag ringde och var supertrevliga och skickade nya fröer direkt och den här gången kunde postnord leverera.
Superbra service och väldigt synd att Sneckenström inte får en krona i ersättning av postnord för borttappade paket.
Fantastiska produkter
Fantastiska produkter, ser stor skillnad detta år när jag använt flera av Göstas produkter för min tomat odling.
Bra produkter och alltid bästa service
Sneckenström erbjuder alltid bra och professionell service.
De har ett imponerande utbud allt inom odling.
Efter goda råd, har jag nu för tredje året i rad kunnat skörda större mängder av såväl tomater och chili, som gurka och zucchini.
Jag rekommenderar varmt Sneckenström.
Fick en leverans som skadats vid…
Fick en leverans som skadats vid transport och det saknades delar till pallkrageväxthus. Kan ha trillat ur eftersom kartongen var skadad och lagad. Kontaktade Sneckenström och fick till svar att de skulle stämma av med DHL. Det är nu två veckor sedan och de svarar inte på mina mail längre. Har även ringt och fick till svar att det är en extern firma som sköter reklamationer och att jag måste ha lite tålamod.
beställde en blomnäring och råkade…
beställde en blomnäring och råkade skriva i fel mobilnummer i beställningen. ringde till kundservice som verkar helt blåst och vägrar ändra nummret med förklaringen att det kostar för mycket. desamma gällde när jag istället bad dem att skicka den till ett ombud men det kostade tydligen för mycket det med. kundservice bad myg uttryckligen att inte hämta ut den och låta den skickas tillbaka. slutar med att jag inte får tillbaka mina pengar med förklaringen att jag istället är skyldig dem pengar och att jag ska betala en avgift på 250 kr. kundservice är inte proffessionell och jag rekommenderar inte sneckenström.
edit: jag har telefonsamtalet inspelat och du ville inte hjälpa mig att lösa situationen. jag har aldrig haft problem med att ändra telefonnummer när det blivit fel innan utan detta är något som endast har skett via ditt företag. här är ett utdrag från konsumentverket ;
företag har en skyldighet att hjälpa till att lösa problem med paketboxar, även om felet är ditt. Det är viktigt att kontakta företagets kundservice för att få hjälp att reda ut situationen och se om de kan bistå med att få ut paketet.
Mer detaljerat:
Företagets ansvar:
När du anlitar ett företag för att leverera ett paket, oavsett om det är via paketbox eller annat, har företaget ansvar för att leveransen sker korrekt.
Reklamation:
Om paketet inte kan hämtas ut på grund av ett fel, bör du reklamera detta till företaget. Detta gäller även om du anser att du själv gjort ett misstag.
Kundservice:
Kontakta företagets kundservice för att förklara situationen och be om hjälp. De bör kunna ge dig vägledning och eventuellt hjälpa dig att lösa problemet.
du ver att du inte skött detta korrekt. och du får heller inte behålla beloppet för varan för att täcka returkostnader edtersom du vägrade hjälpa mig vilket jag har inspelat så ingen ide att du sitter och rablar upp returpolicy för icke uthämtade paket. som ägare så är du oproffessionell och du borde heller inte hantera kundservice men antar du är för snål för att anställ någon till det uppdraget.
i och med det så måste du retunera mig summan för varan jag beställde och sedan kan du fakturera mig summan för returen vilket både du och jag vet att du inte ville lösa det problemet. och jag tror också att du räknar med att jag dka motstrida den fakturan i och med vad jag skrev innan i texten och därför gör du istället såhär.
så åter igen, kundservice är inte proffessionella och hade jag kunnat så hade jag kunnat ladda upp ljudklippet här. stöd inte detta företag och beställ hellre från någon annan.

Oriusbaggar
Fick igår, 21 maj 2025, min beställning på 100 st oriusbaggar. Jag fördelade dessa baggar i ca 37-40 krukväxter (fördelade i fyra rum) under tiden som jag spridde ut dem så såg jag ca 5 levande baggar. Resten i plastburken var öppna skal (bovete????) och något vitaktiga små korn. Idag 22 maj -25, ser jag inga baggar någonstans så jag utgår från att de är döda. De levererades i en plastburk men inte i fryselement utan i en vanlig bubbelpåse. Vet inte om jag chansar och slänger ut över 200 kr fler gånger på dessa baggar. Tyvärr.
Ringde till Sneckenströms idag för jag…
Ringde till Sneckenströms idag för jag ville ha lite råd och tips om att odla frö till Walla Walla lök som jag köpt av dem efter tips från Jordkommisionen. En engagerad person svarade och fick fina tips om lyckad odling samt en historik om löken som är mycket intressant
Ja det var ett kul samtal och gjorde min dag!
Sneckenström har bra grejer säljer kvalité
Nöjd!
Köpte neemolja. Fick precis det jag köpte. Snabb leverans. Supernöjd.
Fint bemötande!
Blev rekommenderad att handla av Sneckenström och är jättenöjd! Snabb leverans och fick väldigt bra hjälp och fint bemötande av deras kundservice när jag hade frågor. Kunnig personal. Kommer definitivt handla här igen.
Lotta
Trevligt bemötande och snabb leverans
Trevligt bemötande i telefon och snabbast möjliga leverans (24 tim) av en liten reservdel till vår solcellsbevattning. Därmed kunde vi resa bort över långhelgen utan att behöva oroa oss för odlingarna i vårt växthus.
Köpt två lysramper som båda gått sönder…
Köpt två lysramper som båda gått sönder inom några år. Första fick jag utbytt efter att först inte blivit trodd och nu när den andra gått sönder så svarar de inte på mail.

Det är när motgångarna…
Tycker det är när motgångarna oväntat dyker upp som företagen får visa vad de går för. När allt bara flyter på är det ingen konst att lämna 5/5 i omdöme. Och just det var vad som inträffade här. Måste säga att Sneckenström löste problemet galant och utan dröjsmål. Baserat på detta kan jag varmt rekommendera butiken! ⭐⭐⭐⭐⭐
Trevligt företag
Trevligt företag, hjälpsamma i telefon. Sakkunnig hjälp.
Fruktansvärt långa leveranstider
Fruktansvärt långa leveranstider! Dåligt med uppdateringar när leveransen kommer. Kommer inte beställa där igen!
Dåliga frön, svarar inte
Har mailat och skrivit pm på facebook, utan svar. Köpte frön från gul Rocoto (chili). Planterat alla frön i 2 omgångar. Inget har grott.