Selve kjøpet gikk fint, tok noe lang tid å få de, men det kan skyldes julerushet. Selve matboksene i silikon var fine..dog noe snedig at de verken rommer knekkebrød eller en hel brødskive uten å måtte... Ver mais
A empresa respondeu
Kjøpte en matboks. Har den med meg hver dag på jobb. Rustfritt stål som føles som om det kunne overlevd en zombie-apokalypse. Solid, praktisk og kom overraskende raskt i posten. Anbefales
A empresa respondeu
Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt. Meget god kvalitet på smekken og matboksen i silikon. Lokket på matboksen er lett å ta av og på. Rask levering!
A empresa respondeu
Har bare brukt dette/disse produktene i noen dager ig pr dags dato så e eg veldig fornøyd og lokkene virker som at de e tette!!
A empresa respondeu
Snoggen.no er en norsk nettbutikk som tilbyr baby- og barneutstyr.
Fogtegata 13, 3936, Porsgrunn, Noruega

Resposta de Snoggen
Kjøpt i gave, så ikke prøvd selv. Men produktene kom raskt frem, var fine å se på og virket bra.

Resposta de Snoggen
Kjøpte en matboks i silikon med 4 rom. Den har masse plass, men tar ikke for stor plass i sekken.
Godt å vite at den en trygg for miljøet,

Resposta de Snoggen
Veldig fine produkter (de beste!) og upåklagelig kundeservice :) fast kunde her!

Resposta de Snoggen
Veldig fornøyd med kvaliteten av varen, ren såpe som er lett å påfylle.
Er også miljøvennlig da du bruker samme såpe dispenser.

Resposta de Snoggen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.