Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sol har overtaget netmail og har derved udelukket mig fra at modtage og sende mails samt at benytte min adressebog tilknyttet mine to mailadresser. Ved overtagelsen går jeg samtidigt fra en gratis... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lidt besvær med at komme ind men en anmærkning herfra har måske hjulpet men man skal dog stadig opgive sin fødselsdato og år og det rager ikke dem. jeg kan læse og kommentere andres indlæg men når j... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke bare lukke adgang til en persons mailadresse efter 20 år med så kort varsel, med krav om betaling. Troede først det var scam men viser sig sgu at passe. Jeg når aldrig at opdatere al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mailen har været nede i 3 dage og hamrende langsom når man endelig kan logge på! Ingen respons eller timeline for hvornår eller om det bliver fixet! Generelt oplevet at spam vælter ind efter de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de notícias
  2. Provedor de e-mail

Informação fornecida por fontes externas variadas

Find virksomheder, produkter, varemærker, brancheforeninger på krak.dk. Vi giver dig telefon- og mobilnumre, adresser, kort og meget mere

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kan ikke anbefale SOL!

Jeg har haft den samme mail i 20 år men det seneste halve til hele år, har jeg med jævne mellemrum oplevet ikke at kunne sende mails. Hver gang har en Sol-medarbejder fixet problemet - dog med den påstand om at min ip-adresse er blacklistet hos TDC. Jeg er ikke TDC-kunde men kunde hos Stofa, som ikke kunne se at min ip-adresse skulle være blacklistet.

Denne gang er jeg stødt ind i en medarbejder blottet for kundevenlighed, og som på ingen måde udviser velvilje til at løse problemet. Faktisk vil jeg beskrive ham som ganske uforskammet! Jeg forventer som kunde hos Sol en ordentlig kundeservice, men det er tydeligt, at det rager denne medarbejder om kunderne opsiger deres mail hos Sol for at finde andre udbydere.

Jeg giver kun en stjerne fordi det ikke er muligt at give nul. Jeg dårlig en service og ustabil mail kan jeg ikke anbefale Sol til andre. Den her situation medfører nu at jeg og min familien finder anden mail-udbyder!

12 de novembro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

lidt besvær

jeg kan læse og kommentere andres indlæg men når jeg vil oprette et indlæg får jeg en fejlmelding der lyder sådan: " en Ajax forespørgsel afsluttede på unormal vis"

2 de julho de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sol.dk er blevet meget bedre

Brugt Sol.dk i mange år og har også haft mange dårlige oplevelser. Men de nye ejere, gør hvad de kan og mail er blevet meget stabil.
Sol.dk har også oplevet mange angreb på sitet og det tager tid at højne sikkerheden

29 de junho de 2018

‘Du kan jo bare flytte’

Når jeg har haft samme kvaler som nu med sitet nede, kontakter support center og udtrykker mine frustrationer, er Sol.dk faldet til den meningsløse ‘undskyldning’ - ja nærmest beskyldning, at brug af tjenesten jo er gratis og det står en frit for at flytte. 😡

22 de junho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er simpelthen for ustabilt

Det er simpelthen for ustabilt.
Har nu i over en uge fået server time out når jeg skulle logge på.
Jeg er gået glip af en del vigtige mail og har nu besluttet ikke at bruge den længere.

Der er ingen information om ustabilitet, så min fornemmelse er at ejerne har opgivet den.
Så meget for dansk iværksætteri og kvalitet - ØV

27 de abril de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slettede min mailkonto uden varsel

Slettede min mailkonto uden varsel. En mailkonto som jeg havde haft i en lang årrække. Kan absolut ikke anbefale nogen at benytte sol.dk til noget som helst. Som prikken over i'et var deres supportsvar ret arrogante, og der var ikke nogen mulighed for genaktivering eller genopretning af data.

14 de agosto de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svare ik og løser ik problemet

Jeg har haft sol i mange år, m kan nu ik vedhæfte samt sende
Jeg har mailet og prøvet på facebook, siden d 14. Dec 2016
Men der sker intet
HVILKEN KUNDESERVICE OG OG MANGEL PÅ SAMME

8 de janeiro de 2017

Skam jer

ja er er jo nød til at give en stjerne men ikke med min gode vilje.
Jeg har også haft sol I mange år og var utrolig glad for min mail add. dejlig nem og kort.
men orker det ikke mere har misted to meget vigtige mails.
Skal bruge over dobbel så lang tid på at se mine mails for server fejl kommer hele tiden,, bare ikke ok, den fejl har bare stået på meget længe , jeg syntes at det er ved at være på tide at sol kikker lidt på de folk som er ansat de er ikke deres løn vær.
Så nu skifter jeg til gmail godt nok med en lang add..

11 de dezembro de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Amatøragtigt - manglende evne og/eller vilje til at forbedre forholdene...

0 stjerne herfra hvis det var muligt.

Et klasse eksempel på hvor galt det kan gå når evnerne ikke passer med ambitionerne....

Nok nettets mest amatøragtige måde at drive en web tjeneste på. Sol mail er ofte helt utilgængelig, køre meget langsom eller smider en af midt i det hele. Det værst er næsten, at det har været sådan i umådelige tider uden at man har evnet at løse problemerne. Det er nok den mest sjofle behandling af sine brugere som jeg nogensinde har oplevet.....

Og ja - tjenesten er gratis - kan man så ikke tillade sig at stille krav? Dem som driver web siden har en forretnings model som går på at tjener pengene på reklamer, etc. - en profit som er direkte afhængig af antallet af brugere. Så uden brugere - ingen fortjeneste.

11 de dezembro de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig - hverken mere eller mindre

Kan kun tilslutte mig de øvrige dårlige anmeldelser her, har haft min sol mail i 15 år - men går nu til g-mail. man kan ikke logge ind længe nok til at nå at læse sin mail - 2 gange er min mailboks blevet slettet nu er det slut!
Beholder kun adressen som spam boks!

8 de dezembro de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En stjerne er for meget for denne såkaldte mailudbyder

Igennem flere år at have oplevet konstante daglige problemer med mistet kontakt til server når man læser, sletter, flytter, sender mail.
Sol.dk har åbenbart ikke lysten til at rette dette problem (men de siger da at de arbejder på problemet!) Det er bare ikke godt nok!!!!!!!!!!!!!

28 de novembro de 2015

Total ubrugelig sol mail

Solmail er rent ud sagt ubrugelig. Der op står serverfejl, når du skal åbne vedhæftet meddelelse og skrive ud, når du skal flytte til papirkurv, når du skal flytte til anden bakke og sågar når du bare skal gå til næste side.
Ingen kan være tjent med et sådant redskab, hvorfor denne mail absolut ikke kan anbefales - men frarådes, hvis man selv skal være troværdig.
Sol skriver så: "Efter et nedbrud på vores servere, der startede tirsdag aften, er SOL nu oppe at køre igen. Vi oplever desværre stadig at få 503 og 504 fejl. Hvis dette sker for dig, anbefaler vi, at du prøver at genindlæse siden et par gange, da fejlene opstår sporadisk.
Denne serverfejl har desværre påvirket SOL i længere tid. Vi har derfor ansat nye udviklere, som har identificeret årsagen til fejlene, og de er i gang med at forbedre sidens præstationsevne."
Man kan da ikke sidde og genindlæse i tide og utide og så stadig ikke komme videre??? Problemerne har stået på både før og siden det fatale nedbrud, hvor en mængde post gik total tabt. Det virker bare ikke. Der burde ikke kunne gives nogen stjerne

Vi beklager meget de frustrationer, som fejlene volder dig, men vi håber, at disse tiltag vil betyde, at du meget snart vil opleve et bedre fungerende SOL.dk.

Med venlig hilsen
SOL-redaktionen
Kundeservice - SOL.dk

28 de novembro de 2015

Ubrugelig Mailserver

Konstante problemer med mail server. Kan ikke logge på, eller bliver konstant smidt af og skal så logge på igen og igen.
Trofast bruger af SOL MAIL siden 2004 har nu FÅET NOK
Totalt useriøs ubrugelig mail service af SOL

25 de novembro de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais