Veja o que dizem as avaliações
Generelt tilfreds med min handel. Godt råd til Solo.dk. Ved returnering kunne det være rart at kunne skrive en retur seddel via jeres hjemmeside. Ved andre internethandel-butikker er det gratis at ret... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Frejasvej 7, 6268, Tistrup
- kundeservice@solo.dk
- www.solo.dk
Servietter
My name is Jessica Gernemann- Seierup and many times I bye napkins from Solo an Aldi in Vojens. I decide to count then and it says thad have to be 30 napkins in it. Mostly off the time is 27, 28 etc. I like very much the quality and price off the napkins but I think when it said 30 than have to he 30. It didn’t happen 1 time but many times. I bye all colors but the last wash Grey one nr: 25027945. In 5 packages was not 1 with 30 in.
My adress is Christiansdalvej 49 Vojens 6500 (Hammelev)
Hej kære SOLO,
Hej kære SOLO,
Hvad/hvordan må jeg bruge min tilgodebevis, nu da butikken i Rosengårdcenter har lukket?
En frygtelig oplevelseæ
En frygtelig oplevelse. Jeg gik rundt og fandt nogle bukser . Damen bad mig om , ikke at rode da hun så var fri for at rydde op. Nu er jeg typen der IKKE roder, men tar forsigtigt af bunkerne. Da jeg skulle betale med gavekort talte hun utrolig meget ned til mig , af flere omgange selvom det ikke var hende der tog imod. Den unge pige som ekspederede mig oplevede det samme som mig. Jeg sagde at jeg aldrig ville komme der mere og dertil svarede hun, at det kunne hun godt forstå. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Dette er butikken i Svendborg . Vh H. Larsen.
Forskellige normalpriser
købte en skjorte i en af jeres butikker (Frederikshavn). Skjorten stod til 499,- og der var 25% rabat (jeg hav 375,-. Nu kan jeg se at samme skjorte står til 299,- på jeres hjemmeside - nedsat fra en normalpris på 399,-.
Føler mig noget snydt.
Købte en bluse+bukser til et bryllup
Købte en bluse+bukser til et bryllup. Rosa bukser og en bluse der lige passede dertil. Vaskede blusen i hånden. Dagen før jeg skulle til bryllup opdager jeg 4 huller i blusen. Ringede til butikken(Horsens) og fortalte at blusen havde 4 huller. Havde desværre ikke flere bluser i min størrelse. Hun sagde, at jeg skulle komme med blusen og så kunne jeg få pengene tilbage. Hvad med bukserne...kunne jeg få pengene tilbage for dem også? Ja det kunne jeg godt....Men sådan blev det ikke. Da ekspedienten så blusen sagde hun at jeg må ha vasket den forkert ellers kunne de huller ikke være kommet. Fortalte hende, at jeg havde vasket den i hånden..nå men så må du jo ha pengene tilbage i en hård tone. Hvad med bukserne spurgte jeg...dem kunne jeg sandelig ikke få pengene tilbage..det står jo på min bon. De tilbagebetaler ikke penge hvis det overstiger 60% rabat. Men på bukserne står der 50% rabat siger jeg. Det gælder nok også dem på 50% rabat siger hun så. Desuden hvor skulle jeg vide fra at de ikke giver pengene tilbage når jeg først får en bon når jeg har købt tøjet spurgte jeg hende. Du kan jo bare spørger siger hun i en hård tone. Er virkelig rasende på det tidspunkt. Du kan få en tilgodeseddel siger hun så. Jeg takker nej da jeg ved at enten smider jeg den væk eller glemmer jeg har en. Tager mine bukser(som jeg aldrig får brugt) og stormer ud af butikken. Det er SIDSTE gang jeg handler i denne butik hvor man talt sådan til. Service er et IKKE et ord de kender. Var ellers så glad for at handle der. Jeg vil bestemt IKKE anbefale andre at købe deres tøj derinde:(
Du betaler selv for retur label
Find et andet sted at handle online, da de ikke dækker en eventuel returforsendelse.
Denne service tilbyder mange andre firmaer, dåbens dem i stedet.
Jeg købte i juli 2017 tre striktrøjer …
Jeg købte i juli 2017 tre striktrøjer hos Solo i deres webshop. To dage efter købet hæves varens pris på min konto, men jeg endnu ikke har modtaget andet end en ordrebekræftelse. Det vil sige, at Solo har hævet deres tilgodehavende inden de har sendt varen - eller i det mindste oplyst om tidspunkt for afsendelse.
Jeg kontakter kundeservice pr. telefon og mail, der kan bekræfte overfor mig, at Solo HAR kendskab til problemet med forsinket levering, at jeg har forudbetalt, og jeg ikke har modtaget en afsendelsesbekræftelse, men ikke har gjort yderlig ved det. "Jeg kan da lige tjekke, hvad status er, hvis du gerne vil ha' det" blev jeg mødt med i kundeservice pr. telefon....
Jeg modtog striktrøjerne 7 dage efter bestilling hos en webshop, der reklamerer med 1 - 3 dages levering.
Kære Solo
Kære Solo
EDIT:
I skrev i forgårs, at jeg skulle sende en mail til kundeservice(A)solo.dk - det gjorde jeg med det samme, men har stadig ikke hørt fra jer? (Jeg har tjekket mailadresse og spamfilter) Vil I ikke være søde at kontakte mig så på hannemadsen(A)me.com ?
Først på året havde I et godt tilbud, jeg købte 4 gavekort af 500kr og betalte 250kr pr stk - jeg kunne selvfølgelig ikke få 50% på ting, der i forvejen var nedsat - det siger sig selv. Ganske kort tid efter satte min butik, Solo i Frederikshavn så hele butikken ned med 50% - så jeg gemte gavekortene, da de først udløb 30/6 og tænkte at der da måtte komme et tidspunkt, hvor jeg kunne gøre den gode handel I havde reklameret med... Men butikken fortsatte med 50% (og har det endda endnu)... Det er selvfølgelig dejligt, men mine gavekort blev ret ubrugelige - tilbuddet var der jo, for alle - ikke kun os, der troede vi havde gjort en ekstra god handel! Jeg skulle så bruge gavekortene i fredags - og igen, fair nok man ikke kan få tilbud på i forvejen nedsatte priser... Men ualmindelig mange af jeres varer var nedsat med mere end 50% - dem kunne jeg ikke købe for gavekortene? Eller jo - jeg fandt blandt andet et par bukser, der var nedsat fra 700kr til 200kr - dem kunne jeg få lov til at købe for 350kr (eller rede penge, men hey - jeg havde 2000kr i gavekort - og så er jeg nordjyde, så jeg giver mere for dem end pålydende! Jeg ville gerne eksempelvis have brugt 200kr fra gavekortene - men da ikke mere!?
Så, ikke nok med jeg havde købt et ubrugeligt gavekort - der var også rigtig mange varer jeg slet ikke kunne købe!
Jeg køber så for 15kr mindre end det ene gavekort lød på, og da I ikke har nogle ting til det beløb, kunne jeg ikke finde mere... Så ville de ikke tage imod gavekortet, for man skulle bruge hele beløbet! Jeg kunne ikke få udbetalt det sidste beløb, svarede damen mig - på det tidspunkt var jeg ærligt så træt af jeres butik, da jeg havde måttet ligge flere ting tilbage og i al hast finde noget brugbart, der kun var nedsat med 50%, så det gik lige op... at jeg svarede at så måtte hun slå et eller andet ind og smide de 15kr i skraldespanden - så foreslog damen selv, at de da så kunne komme i deres kaffekasse!?!?! Det var ærlig talt lige prikken over i'et... I kan ikke give mig restbeløbet, men I kan godt tage dem og putte dem i kaffekassen????
Øv hvor føler jeg mig snydt for den gode handel, jeg ifølge jeres reklame, blev tilbudt...

Resposta de SOLO.dk
For dårligt
Det er sgu for dårligt, at når man får en bluse i julegave, så skal den byttes inden for otte dage, tror i at alle mennesker har tid til at bytte det inden otte dage. Sæt dog evt jeres bytte frist til den 23/1 som stort set alle andre butikker. Det er dårlig stil af jer.
Det var en god oplevelse at handle med Solo, der var et par varer som blev sendt retur, og der gik ikke længe for jeg havde en kreditnota og at penge var på min konto. Det eneste minus er, at de ikke sender en returporto med, så man ikke selv skal betale returforsendelse.
Er meget til fræs med vare fra solo
Det er dejlig nem og bestille tøj på nettet
jeg var meget tilfreds med Solo Webshop.Det var som det skal. I er de bedste!
Jeg ønskede mig så meget en skjorte fra Culture. Så finder jeg den på solo .dk. Meget billiger og jeg fik hurtig min pakke. Super godt tilbud og priser.
Dårlig service
Mega dårlig oplevelse. Har aldrig modtaget varen. Har skrevet til kundeservice 2 gange og får ingen svar...

Resposta de SOLO.dk
SOLO er min favorit butik, kan altid finde noget som falder i min smag.
SOLO er en fantastisk butik, der er tøj for enhver smag og for store som små størrelser. Mangler jeg tøj starter jeg altid i SOLO, og så er servicen er altid i top.
Perfekt
Helt fantastisk. Loggede på torsdag aften og bestilte varerne. Fik allerede varerne lørdag. Alt det bestilte var leveret i bestilt størrelse og alt tøjet passer perfekt. 1000 tak
Positiv
Hurtig levering også ved returvare var pengene hurtigt overført.
Handler gerne hos dem en anden gang.
Perfekt
Mine varer kom hurtigt. Alt passede og levede op til mine forventninger.
Fantastisk service, hurtig levering, tip top varer
Jeg vil til hver en tid anbefale Solo.dk.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.