Sorent Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben goed geholpen, service en kwaliteit gericht. Kreeg oprecht advies en aandacht. Was wel druk, maar hé het is hartje zomer iedereen heeft een dakkoffer nodig last minute 😅. Nogmaals bedankt voor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een dakkoffer nodig, en ze hebben leuke aanbiedingen, ik ben erg vriendelijk geholpen, zelfs tot aan de stoeprand tot mijn huis! de komende week zal ik de dragers monteren en kunnen we er fijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen! Na een telefoontje afgereisd naar Amersfoort alwaar we direct geholpen werden. Een medewerker heeft de dakdragers afgesteld en gemonteerd. We kregen uitleg hoe we eea er op de juiste... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gevraagd welke dakdragers er geschikt zouden zijn voor mijn Subaru outback uit 2007 omdat ik deze niet op de site kon vinden. ( Foto's bijgevoegd ) Kreeg via WhatsApp enkele suggesties door maar had d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Sorent.nl is een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagageboxen voor op de trekhaak. Met een breed assortiment en een sterke focus op klantenservice is Sorent.nl de favoriete keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu extra bagage of spullen wilt vervoeren, een dakkoffer of bagagebox op de trekhaak biedt vaak de ideale oplossing. Sorent.nl heeft een ruime selectie dakkoffers en bagageboxen in verschillende maten en materialen, zodat klanten altijd de perfecte optie vinden voor hun specifieke behoeften. Daarnaast biedt Sorent.nl hoogwaardige dakdragers en fietsdragers, waarmee het veilig en gemakkelijk is om fietsen en andere grote voorwerpen op het dak van een auto te vervoeren. De producten van Sorent zijn afkomstig van bekende merken en staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het deskundige team van Sorent.nl staat altijd klaar om klanten te assisteren bij het vinden van de juiste producten en het bieden van professioneel advies. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste dakkoffer, het installeren van dakdragers of het beantwoorden van vragen over het vervoeren van fietsen, Sorent.nl is er om te helpen. Met snelle verzending, competitieve prijzen en uitstekende klantenservice is Sorent.nl dé toonaangevende leverancier van dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en bagageboxen op de trekhaak. Als u op zoek bent naar de beste producten en service op het gebied van autovervoer, dan maakt u met Sorent.nl de juiste keuze.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

262 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Gewoon goede zaak

Bestelling snel afgerond. Product is van goede kwaliteit. Duidelijke montage instructie. Prima voor elkaar

27 de junho de 2024

Resposta da Sorent

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Menabo dakdragers zijn perfect van Sorent

De dakdragers zelf net voor de vakantie opgehaald in Amersfoort om zeker te weten dat ik de juiste dakdragers koop.
Ik kwam daar, ik werd direct geholpen en kon een set dakdragers voor open dakrails meenemen naar buiten om te passen op de auto.

Hij paste direct, Menabo 120cm, gelukkig de goedkoopste van €90,- wel via internet betalen gezien het eigenlijk magazijn en afhaal locatie was en niet kon pinnen.
Dat ging ook snel.

Nu na de vakantie moet ik toegeven dat deze Menabo dakdragers stevig, betrouwbaar zijn en gemakkelijk te monteren zijn.
Met de Combi van onze Thule dakkoffer was zeer betrouwbaar en goed vast, zelfs na ruim 1000 kilometers ermee te hebben gereden, merendeel gemiddeld snelheid van 100km, tot maximaal van 120 kilometer p/u.

Deze dakdragers zitten echt goed vast en zonder dakkoffer geen fluit geluid, dit voor de gein uitgetest op maximaal 120 km p/u

Ik hoef geen dure Thule meer!!

Goede en snelle service van Sorent!

29 de julho de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review!

We zijn blij te horen dat de Menabo dakdragers goed passen en u een fijne ervaring heeft gehad met onze service in Amersfoort. Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat de dakdragers en dakkoffer uw vakantie nog aangenamer hebben gemaakt. Wij wensen u een fijne vakantie toe en we staan graag weer voor u klaar in de toekomst!

Steeds weer smoesjes...

Drie maal toe beloven dat het pakket wordt bezorgd en steeds smoesjes als ik aangeef dat het er niet is. Pakket is geweigerd door PostNL, aan onze eigen chauffeur meegegeven, chauffeur heeft het afgegeven (allemaal smoesjes). Uiteindelijk pakket toch aangekomen. Maar hier bestel ik nooit meer iets. Wat een drama...

25 de julho de 2024

Geachte Dennis Dekker,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat de situatie frustrerend voor u was en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.

U heeft de bestelling (dakdragers) niet direct via ons geplaatst, maar via Obelink, en er was een technische koppeling waardoor de bestelling niet correct werd aangemeld bij PostNL. Dit leidde ertoe dat de levering werd geweigerd, wat absoluut niet de service is die wij nastreven, maar wel buiten onze macht

Ons beleid is om bestellingen dezelfde dag of de volgende dag te bezorgen, en we waren vastbesloten om dat ook voor u te doen. Om ervoor te zorgen dat u toch tijdig uw dakdragers zou ontvangen, hebben we besloten deze met onze eigen chauffeurs te bezorgen, wat normaal gesproken alleen voor grote dakkoffers gebeurt. Hoewel het pakket uiteindelijk toch bij u is aangekomen, begrijpen we dat de communicatie en het verloop van de levering voor u niet naar wens waren.

We vinden het erg jammer dat dit voor een negatieve ervaring heeft gezorgd en betreuren het dat u dit als vervelend heeft ervaren. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze service te verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan wij altijd klaar om u te assisteren.

Wij wensen u desondanks een hele fijne vakantie toe en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Haal al jaren alles voor mijn autovakanties bij Sorent. Super service en top kwaliteit producten. Pas een nieuwe auto gekocht dus had nieuwe dakdragers nodig, wederom topservice en super kwaliteit. Kom speciaal uit Almere naar hun toe. Aanrader!

20 de julho de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw jarenlange vertrouwen in Sorent!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service en kwaliteit van onze producten. Het is geweldig dat u speciaal vanuit Almere naar ons komt, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service hele aardige mensen…

Super service hele aardige mensen helpen je graag echt top geen andere woorden voor ik raad iedereen aan om hier een dak koffer te halen en monteren 🥰🥰🥰 gr ronnie en tamara

11 de julho de 2024

Beste Ronnie en Tamara,

Hartelijk dank voor uw prachtige compliment! Wat fijn om te horen dat onze service en het team zo goed bevallen zijn. We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw dakkoffer en montage.

We wensen u een hele fijne vakantie toe! Geniet ervan en als u in de toekomst nog iets nodig heeft, staan we graag weer voor u klaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb betaald voor een product dat ik…

Ik heb betaald voor een product dat ik niet heb ontvangen.

17 de maio de 2024

Beste Eva Wenink,

We hebben uw bericht ontvangen en betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Wij willen graag verduidelijken dat u pas na 2,5 maand contact met ons heeft opgenomen over de ontbrekende dragers.

Voordat we een bestelling versturen, wordt deze zorgvuldig drie keer gecontroleerd. Bovendien hebben we het gewicht van uw zending gecontroleerd en hieruit blijkt dat de dakkoffer én de dakdrager samen zijn geleverd.

Wij vinden het daarom oneerlijk dat u nu beweert dat dit niet is geleverd. We willen u graag verder helpen, maar we verzoeken u om nieuwe dragers te bestellen. Het is handiger om bij ons langs te komen zodat wij er zeker van kunnen zijn dat u de dragers ontvangt.

Team Sorent

Geweigerd Dakdrager binnen 10dagen na aankoop

Geweigerd Dakdrager terug te brengen binnen 10dagen na aankoop

25 de junho de 2024

Beste Abdelkarim Koibaa,

Bedankt voor uw review. We begrijpen uw zorgen en willen graag verduidelijken wat we hebben aangeboden.

U hebt de rubbers van de dakdrager al geknipt en de dakdrager gebruikt. Om ervoor te zorgen dat u veilig op vakantie kunt gaan, hebben we u aangeboden om de dakdrager gratis voor u te monteren. Helaas hebt u dit aanbod geweigerd, terwijl wij graag voor u klaar staan en willen helpen.

We hopen dat u toch een fijne vakantie hebt en staan altijd klaar om u in de toekomst verder te helpen.

5 sterren service!

Goede service, vriendelijk, direct gemonteerd en tijdens de montage nog een kop koffie gekregen. We zijn erg blij met onze mooie nieuwe dakkoffer!

12 de julho de 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en uw nieuwe dakkoffer.

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben super tevreden over de service…

Ik ben super tevreden over de service van deze aardige en zeer behulpzame mensen. Ondanks dat ik geen montage vooraf had afgesproken, kon ik meteen bij aankomst geholpen worden en had een medewerker mij geholpen met de montage van mijn dakkoffer. Ik was er met mijn drie kinderen en tijdens de montage hadden ze ook nog een tijd en aandacht voor de kids. Ik was in 2018 gekomen voor een dakkoffer en toen ik een nieuwe nodig had, twijfelde ik geen seconde. Mocht ik in de toekomst een dakkoffer nodig hebben, dan zou ik zeker terug komen. Het is dat 5 sterren de Max is, jullie verdienen meer.

Klant uit Amsterdam 👍🏼

1 de julho de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij dat we u direct konden helpen met de montage van uw dakkoffer. Uw loyaliteit sinds 2018 betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn. Uw complimenten over onze service wordt zeer gewaardeerd.

Wij wensen u een hele fijne en veilige vakantie toe!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed prijs/kwaliteit

Bijgewerkt: Goede prijs/kwaliteit. Probleem netjes afgehandeld.

6 de julho de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs/kwaliteitverhouding en dat uw probleem netjes is afgehandeld. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top services en mooie kwaliteit erg…

Top services en mooie kwaliteit erg blij met de producten

22 de junho de 2024

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de producten. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundig advies en snel geholpen! Aanrader

Op zoek naar een mooie dakkoffer kwamen wij uit bij Sorent in Amersfoort. Erg fijn om in de showroom de verschillende modellen te kunnen zien. We kregen kundig advies. De keuze was snel gemaakt en de dakkoffer was ook op voorraad dus kon direct gemonteerd worden. Zeer vriendelijke medewerkers en een uitgebreide uitleg voor de montage. Echt een aanrader!!!

22 de junho de 2024

Resposta da Sorent

Bedankt voor uw prachtige review, Marleen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons advies en de service in onze showroom. Het doet ons goed dat u ons aanbeveelt, en we wensen u een fijne vakantie toe!

Erg vriendelijk personeel

Erg vriendelijk personeel. Heel goed advies gekregen en geholpen. We raden het zekers aan.

20 de junho de 2024

Resposta da Sorent

Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Fijne vakantie toegewenst!

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze verzending en het product.

Beter commiceren

28 de maio de 2024

Resposta da Sorent

Dank u voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was en we nemen uw opmerking over communicatie zeer serieus. Een beoordeling van 1 ster vinden wij erg zwaar en we zullen er alles aan doen om onze service te verbeteren. Mocht u verdere suggesties hebben, horen we dat graag. We hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe. Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, laat het ons alstublieft weten, wij staan graag voor u klaar.

Super zaak .

Vandaag complete set gekocht inclusief de montage. Echt super geholpen. Ziet er allemaal goed uit. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe dakkoffer of dakdragers.

15 de junho de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn blij dat U tevreden bent met onze service en producten. We wensen U een fijne vakantie toe en hopen U in de toekomst weer te mogen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie en netjes door…

Goede communicatie en netjes door Sorent afgeleverd thuis.

21 de maio de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat U tevreden bent met onze communicatie en de levering door ons. Wij wensen u een fijne vakantie toe!

Snelle verzending

Snelle verzending, product prima in orde

31 de maio de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat U tevreden bent met de snelle verzending en het product. We wensen U een fijne vakantie toe!

Prima service / kwaliteit

Bij het ophalen vriendelijk ontvangen. Onze skibox sloot niet goed en dat is netjes opgelost. Hulpvaardig met op het dak monteren. Al met al gewoon prima service. Skibox zelf ook prima qua prijs / kwaliteit verhouding.

27 de maio de 2024

Resposta da Sorent

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de oplossing voor de skibox. Het was ons een genoegen om u te helpen met de montage. We waarderen uw positieve woorden over de prijs/kwaliteitverhouding. We wensen u een fijne vakantie toe!

Sorent.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.