Geen aanrader!
Oplichters! Maken het alleen erger en sturen daarna een tweede persoon om het zogezegd op te lossen. Vragen ook schandalig hoge prijzen!
GROOTSTE OPLICHTERS OOIT!!!!!
Belde om een anti vries kraan te plaatsen en heb daar ook voor betaald, om er vervolgens achter gekomen dat ze een normale kraan hebben geplaatst.
Hun voorstel is dan ook, om ze nog eens terug te laten komen zodat ze deze keer wel de juiste kraan erop kunnen zetten, echter worden er weer een extra kost verwacht hiervoor. Heb ondertussen dan ook voor 15 minuten werk 540,00 opgehoest.
Geen greintje respect voor bedrijven zoals jullie. Ze lichten je op waar je bij staat.
Water bleef lopen in het toilet. Sos Sanitaire is komen herstellen. 848.00€ !!!!!!!!!!! Bij navraag aan een andere loodgieter blijkt dat dit normaal gezien (heel ruim geteld) maximum 150.00€ incl. btw kost. Afzetterij dus!! Absoluut af te raden bedrijf!
Opgelet, absolute oplichters!
Na maar even binnen geweest te zijn had hij direct al beslist dat het probleem zou liggen aan het expansievat en circulatiepomp.
Hier wou hij voor het expansievat 700 euro (normale prijs maximum +- 200 euro) aanrekenen en voor de circulatiepomp 1750 euro (normale prijs maximum +- 600 euro). En bij deze prijzen die ze voorstelden waren dan nog niet eens de werkuren bij gerekend. Deze informatie staat op de opgemaakte offerte die ik mijn bezit heb dus er is geen ontkenning mogelijk.
Nadat we iemand anders hebben laten komen (een eerlijke firma) bleek het al snel duidelijk dat het expensievat en de circulatiepomp hier zelf niks mee te maken hadden en dus niet het probleem was van het defect. Het defect was in de mazoutketel zelf. Dus het probleem zou zelf niet eens opgelost zijn door hen en daar bovenop proberen ze u ook nog eens op te lichten met de prijzen van hun onderdelen.
Sterk afgeraden om gebruik te maken van hun diensten. Een gewaarschuwd man is er twee waard!
Op 5 december 2024 zijn ze bij mij in de badkamer een lek komen repareren. Doordat het bad moest uitgebroken worden heb ik het laten vervangen door een inloopdouche. Ook een ander douchescherm was nodig. Kostprijs van dit alles 3900. Er werd me verzekerd dat ik een gedetailleerde factuur zou krijgen binnen de 2 weken voor mijn verzekering.
Nu zijn we eind februari en heb ik nog niets gekregen. Blijkbaar hebben ze geen adres , de telefoonnummer van de administration is buitenwerking en de enigste persoon die je aan de lijn krijgt scheept je af met de belofte om hetdezelfde dag nog te versturen. Niet dus. Een LOUCHE zaak want de zaak staat ook niet als actief bedrijf ingeschreven.
Nu mis ik mijn verzekeringsgeld en eventueel de premie voor inloopdouche. Vooral alleenstaande dames moeten voorzichtig zijn. Zij zijn dikwijls de gemakkelijkste slachtoffers.
Deze firma heeft blijkbaar geen scrupules en llaat hun personeel onvoorstelbaar veel uren kloppen. Wat die mensen betreft, die waren heel beleefd en vriendelijk. Kunnen beter maar andere baas zoeken.
Ils etait tres rapide et le prix etait correct,
J’ai appeler 22h du soir sur une dimanche il sont arrive a 22h30.
Wc etait boucher
Je tiens à partager mon expérience extrêmement négative avec la société GROUPE SOS SANITAIRE. Suite à un problème d’eau chaude lié à ma chaudière, j’ai fait appel à cette entreprise. Leur disponibilité initiale semblait prometteuse, et après une visite extrêmement rapide, durant laquelle peu d’efforts ont été fournis, le problème semblait résolu. Cependant, avant même de quitter les lieux, l’ouvrier m’a contraint à régler une facture exorbitante immédiatement, sans me laisser aucune autre option.
Moins de trois semaines plus tard, le même problème est réapparu. Lorsque j’ai contacté à nouveau la société en espérant une intervention rapide et, évidemment, sans frais supplémentaires, il m’a été indiqué au téléphone que je devrais être facturé à nouveau, sous prétexte qu’il s’agirait d’une nouvelle intervention. Je trouve cela totalement injuste, absurde et profondément non professionnel.
C’est la première fois qu’une entreprise, prétendant être transparente et professionnelle, me traite de manière aussi inacceptable. Aucun sens du service, aucune reconnaissance, aucun professionnalisme. Je déconseille vivement GROUPE SOS SANITAIRE à quiconque. Il s’agit d’une entreprise à éviter absolument, dirigée par des personnes incompétentes qui ne cherchent qu’à exploiter leurs clients.
Vlotter van WC op 10 minuten vervangen, rekening van 370 euro. Niks aan te doen, achteraf niet meer bereikbaar. Oplichters, geen communicatie over de prijs vooraf. Pure oplichterij.
Er wordt geen betalingsbewijs gegeven door de technieker en ze rekenen veel te veel zonder details te geven. Vervanging van een keukenkraan kost 895,70 euro. Er is ook slechte communicatie, het is onmogelijk om de bedrijfsleider te spreken. Je moet aandringen om een factuur te ontvangen, er lang op wachten e dan is het nog fout. Hun adres is enkel een postbus, je kan niemand bereiken voor uitleg.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.