SOVA - Arninge Avaliações 369

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Hantverkarvägen 2, 187 66 Täby, Gribbylund, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. T... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Camas
  2. Loja de Roupas de Cama
  3. Loja de Móveis para Quartos
  4. Loja de colchões

Sobre SOVA - Arninge

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

369 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig hjälpsam säljare som löste mitt…

Trevlig hjälpsam säljare som löste mitt problem! Sova antingen centrum ! Tack för all hjälp!

25 de maio de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Proffig

Förutom trevligt och kundomhändertagande så var säljaren (Alexander Lundqvist, Arninge) proffsig på så sätt att han hade stor kunskap om era produkter och framförallt om hur människans behov av nattvila bäst tillfredställs.
Mycket proffsigt och förtroendeingivande.

6 de maio de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension! Det ska vi hälsa vidare till Alexander. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Riktig bra

Riktigt bra!

24 de abril de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för recensionen. Sov gott!

Grym säljare Alexander

Grymt bra säljare vista verkligen vad man behöver tänka på när man köper säng kunnig trevlig. Kan verkligen sitt jobb. Jag skulle rekommendera folk jag känner att köpa sin säng där!

8 de abril de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Alexander! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jättetrevligt bemötande

Jättetrevligt bemötande. Kunniga. Tog tid på sig att hjälpa mig hitta rätt säng för mig.

Det som drar ner är att annonsen utlovade i stor text att man skulle spara 15000kr mot ordinarie pris, men när man skulle betala visade det sig att det ”bara” var 7500kr i rabatt. Sänggavel och sängben, som ingick i ordinarie pris, fick man betala 7500 kr extra för om man ville ha det. Gavel kan man klara sig utan, men inte ben. Sedan var man tvungen att köpa ett bäddmadrasskydd för att omfattas av deras ”prova på 100 dagar” -garanti. Osv.

Service 10/10
Ärlighet i annons 2/10

8 de abril de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Hej, Tack för att ni tog er tid att berätta om er upplevelse. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trögt.

Lång leveranstid. Inget erbjudande med att hjälpa till och bära till våran bil.

25 de fevereiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De höll vad de lovade genom hela…

De höll vad de lovade genom hela leveransen,

15 de fevereiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Tack för ert besök & tack för er recension! Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sova håller hittills vad de lovar

Sova håller hittills vad de lovar, men speditören de anlitar gör att jag inte kan rekommendera någon att handla där. Eventuellt om ni beställer till butik och ordnar hemtransporten själv.

25 de fevereiro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack till säljare Alex för fin service

Tack till säljare Alex för fin service. Mycket nöjd med vår säng.

17 de fevereiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt fin guidning i val av säng

Otroligt fin guidning i val av säng. Proffsig personal som visade i detalj vad just jag behövde för bästa nattsömn.

12 de fevereiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra service

Bra service

4 de fevereiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Tack för er recension, vad glada vi blir. Önskar er en fin dag! Sov gott

Mötande

Service och mötande

18 de fevereiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Tack för ert besök & tack för recensionen! Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Trevligt och kunnig personal

Trevligt och kunnig personal, och fint bemötande.
Leveransen och uppackningen också bra , med fint bemötande och tiden enligt order.

9 de janeiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir! Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ert besök & tack för er recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin hjälp och bra kvalitet

Fick fin hjälp vid val av säng. Det blev ett mycket bra inköp.

14 de janeiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra och kunnig säljare

Bra och kunnig säljare. Hemleverans fungerade smärtfritt.

17 de janeiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Tack för ditt besök & tack för din recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd kund

Bra information och ett pris som jag accepterade. Leverans tidigare än överenskommet. Smidig leverans och montering.

9 de janeiro de 2024

Resposta da SOVA - Arninge

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.