SOVA - E-Commerce Avaliações

1.039
O TrustScore é 4 de um total de 5

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stort utbud av varor i många olika prisklasser. Blev lite besviken då påslakansettet jag köpte var betydligt mörkare i färgen än vad bilderna gjorde gällande. Jag är medveten om att färgen kan ski... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fint och skönt duntäcke, bra kvalitet. Perfekt för en skön sömn även nu på sommaren. Tog lite tid innan jag fick varan men det gör inget, värt att vänta på. Rekommenderar varmt.

Detalhes da empresa

1. Loja de Camas
  2. Loja de Roupas de Cama
  3. Loja de Móveis para Quartos
  4. Loja de colchões

Sobre SOVA - E-Commerce

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Sängvaruhuset SOVA

Informações de contato

• Hyllie Boulevard, 21532, Malmö, Väster, Suécia

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

2 felleveranser innan rättelse

2 felleveranser innan rättelse

26 de junho de 2026

Hej Lena,
Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor. Vi önskar dg många nätter av god sömn.

Allt gick smidigt

23 de junho de 2026

Resposta da SOVA - E-Commerce

Hej Anita, tack för din recension! Vi är glada att höra att allt gick smidigt. Vi önskar många goda nätters sömn.

Supersköna

Bästa och skönaste påslakan och lakan jag någonsin haft

24 de junho de 2026

Hej Eva,

vad roligt att höra! Vi hoppas du fortsatt kommer sova skönt under påslakanet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Håller leverans info. Nöjd med varan.

Lätt att beställa. Företaget höll leverans tiden. Nöjd med varan. Rekommenderas.

16 de junho de 2026

Hej Judit,
så roligt att höra, tack för din recension och rekommendation. Varmt välkommen åter och sov gott!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Googlade på svala täcken och beställde…

Googlade på svala täcken och beställde ett norskt märke hos er. Kan inte sova med täcket då huden kokar. Ser ändå fram emot att ha täcket i vinter då det är bra kvalité

Hej Maria,

Tack för din recension. Det var olyckligt att täcket upplevdes som för varmt. Vi är glada att höra att du uppskattar kvaliteten och hoppas du kommer sova skönt under det när vintern kommer. Om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag beställde ekologiska underlakan men…

Jag beställde ekologiska underlakan men fick icke ekologiska. Kundtjänst tog fem dagar på sig att svara och säger att det är rätt vara, bara att den inte är gjord av 100% ekologisk bomull längre, bara 100% bomull, samt skyller detta på leverantören av produkten (när de glömt att uppdatera sin hemsida).
De löser det dock med att ge dra av 100kr från min beställning, då jag anser att det är mindre hållbart att skicka tillbaka dem än att behålla.

Hej Katja,
Vi uppskattar att du delar med dig.
Under perioder med hög belastning kan våra svarstider bli längre än vanligt, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. När det gäller ekologisk märkning ser vi över detta. Sov gott!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fint och skönt duntäcke

Tog lite tid innan jag fick varan men det gör inget, värt att vänta på.
Rekommenderar varmt.

Hej Carina,
Vi är ledsna att det drog ut på tiden. Vi är glada att höra att duntäcket lever upp till förväntningarna och bidrar till en skön sömn, även under sommaren. Tack för din recension och sov gott!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stort utbud av varor i många olika…

Jag är medveten om att färgen kan skilja en del, men nu skiljde det ganska mycket.

11 de junho de 2026

Hej Sofia,

Tråkigt att höra att färgen inte motsvarade dina förväntningar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende i denna kanal. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Okej kudde men den första vi köpte var bättre

Bra kudde men kunde ha varit bättre

9 de junho de 2026

Resposta da SOVA - E-Commerce

tack för din recension, om du har möjlighet får du gärna kontakta oss och berätta vad som hade kunnat göra kudden ännu bättre. Vi uppskattar all feedback och tar gärna del av dina synpunkter.

Kunde varit bättre

9 de maio de 2026

Hej Carina,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi lyssnar gärna!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni står för kvaliteten och trevlig…

Ni står för kvaliteten och trevlig personal !

30 de maio de 2026

Hej Rita,
stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och våra sängexperter. Vi önskar dig många nätter av god sömn!

Kvalitet som utlovats

Snabb leverans. Bra kvalitet

27 de maio de 2026

Hej Marianne,
Vi är glada att du är nöjd med leveransen och kvaliteten. Tack för din feedback och sov gott!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sköna sängar och tidigare leverans än utlovat

Vi fick tidigare leverans än vi väntat, så det var verkligen positivt.
Var skeptisk till att köpa så pass dyra sängar utan att ha provat dem. Men drt visade sig att de var verkligen toppen!

8 de janeiro de 2026

Hej Katarina,
Tack för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen kom tidigare än väntat och att ni är nöjda med sängarna. Vi hoppas att ni kommer sova riktigt gott i dem.