GÅ INTE HIT! Världskass service med säljare som tuppar upp som och blir uppkäftiga när man utrycker missnöje. Köpte en Freja Viking säng som redan inom 8 veckor fick en stor liggrop i mitten på sängen... Ver mais
Efter två andra sängvaruhus så valde vi Sova. När vi kom in i butiken såg vi direkt att det var olika avdelningar med sängar, indelat efter pris och kvalité. Glada försäljare som hälsar när vi går... Ver mais
Var i butik i Länna.. Fick en sån fin kontakt med Johanna Lundin butikschef. Jag åkte dit för att titta på en sänggave. Åkte därifrån med en ny säng😊 Jag kände mig avslappnad och fick ta min tid... Ver mais
Uppskattar mycket chefen och personalen på SOVA Stockholm Länna för deras kundfokus. Vi erbjöds en fantastisk deal som vi tog direkt. Vår beställning som genomgick en del förändringar och även result... Ver mais
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Truckvägen 5, 142 53, Skogås, Stuvsta-Snättringe, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Mycket bra service, leverans i exakt tid samt har aldrig sovit bättre än i denna säng.

Resposta da SOVA - Länna
Bra service när jag provade ut sängen.
Men att få ett sms om betalnings påminnelse suger när man inte ens fått leverans bekräftelse.

Resposta da SOVA - Länna
Trevligt bemötande i butik.
Kunnig expedit.
Trevliga killar som levererade sängen.

Resposta da SOVA - Länna
Bra försäljare, som hjälpte oss att prova ett antal sängar. Bra "gubbar" som levererade, monterade den nya sängen. Samt tog med den gamla.

Resposta da SOVA - Länna
Fick bra hjälp med vilken säng och madrass
Blev även uppringd efter ett tag om jag var nöjd
Det är jag
En ekens 105 och madrass med sval sida

Resposta da SOVA - Länna
Bra bemötande av personalen som även förklarade olikheter och egenskaper de olika typerna av sängar som vi provade har. Tog sig verkligen tid.

Resposta da SOVA - Länna
Leverans enligt överenskommelse och leveranstid t.o.m.kortare en överenskommelse! Väldigt trevlig och profesionell personal!

Resposta da SOVA - Länna
Jag tycker väl att sängen är helt okej när den väl kom. Det skulle ta lång tid men det visste jag när jag beställde.
Jag beställde sedan en gavel som tillägg och det skulle ta 4 veckor, vilket jag tyckte var lång tid. Säljaren sa då att förhoppningsvis skulle det gå fortare.
Det blev tvärtom, vilket ingen informerade mig om det förrän jag tog kontakt med er. Då visade det sig att det skulle ta ca 7 veckor. Jag tycker att ni som säljare ska informera mig om förseningar i leveransen. Gaveln ska enligt uppgift komma i nästa vecka? Jag hoppas verkligen att det blir så?
Ert betyg från mig sjunker verkligen p.g.a. dålig kommunikation och vad ska man säga - oengagemang?

Resposta da SOVA - Länna
Vi fick bra hjälp av säljaren för att hitta rätt säng för våra behov

Resposta da SOVA - Länna
Toppen kundbemötande, inlyssnande, aktiv i hela processen. Visade stort engagemang. Super smidig leverans. Uppföljning varav betyget inte är full pott är då vi ännu är i vår testfas av sängen.

Resposta da SOVA - Länna
Väldigt trevlig personal som tar sig tid med kunderna.

Resposta da SOVA - Länna
Bra trevlig säljare (Alex). Kunnig. Köpte säng i Länna och fick den på Orust utan problem.

Väldig trevliga personal
Alex är grymt trevlig och profitional

Resposta da SOVA - Länna
Kompetent säljare med lysande bemötande. Bemötande är superviktigt! Allt flöt enligt plan, dvs leverans, betalning. Och sängen är såååå skön. Jag är jättenöjd:)

Resposta da SOVA - Länna
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.