Spare Parts Avaliações 17

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1255kr for et hul i luften...

Bestilte oktober 2023 i lighed med en bekendt en fjernbetjening til en Volvo S80 P2; makkeren fik hurtigt fjernbetjeningen, hvorimod min først kom for et par uger siden.

For begge fjernbetjeninger gjaldt det, at der ikke var nogen virkbar kode med - som Volvo ellers skal bruge for at koble betjeningen til den pågældende bil.

Der var kun et klistermærke på æsken som Volvo ikke kunne stille noget op med.

Makkeren lavede ellers i god tro en aftale med Volvo Svendborg sidste fredag for at få kodet betjeningen hvilket de dog ikke kunne gennemføre pga den manglende kode.

Eventyret kostede makkeren 1200kr (normalpris 2000kr) - foruden de 1255kr som vi hver især - incl. 75kr i fragt - har betalt for vores fjernbetjeninger.

19 de janeiro de 2024

I bruger post nord

I bruger post nord, og det er det dårligste firma. Jeg har købt og betalt en vare til levering i dannemare brugs, men den komme til en pakkeboks i søllested og det kan jeg ikke. Siden har jeg INTET hørt får i ikke varen retur når den ikke bliver afhentet?

22 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Et par dage efter jeg har betalt for…

Et par dage efter jeg har betalt for min vare vælger jeg at kontakte spares nordic AB, da jeg stadig ikke har modtaget mail om min ordre. De svare at de ikke har modtaget min ordre og vil have jeg skal skrive til en anden mail der heller ikke ved noget om min ordre. Det er nu 14 dage siden jeg bestilte og dem jeg har skrevet til reagere kun ved at sige at de ikke kender til min ordre eller e-mail. Virkelig dårlig stil at man ikke får hjælp og får sendt en ny ordre.

19 de julho de 2023

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!
Mage til inkompetent mekanikerarbejde skal man lede længe efter. At montere noget så simpelt som en trækkrog formås ikke. Alt hvad der kunne monteres forket, blev monteret forkert, samt at tidsforbruget til at lave sådan noget makværk tog to hele dage, selvom vi havde aftalt en hel dag, og så skulle alt være færdig. Oven i de to dage skulle man bruge yderligere tid på at montere det elektriske fra trækkrogen til sikringsboksen i motorrummet, men her sagde vi stop. Vores tillid og tiltro til at evnerne til at gøre arbejdet forsvarligt færdigt kunne ligge på et meget lille sted – dette set i lyset af, at den simpleste del af arbejdet var gået helt galt. Til sammenligning tager det kun 4 timer for et autoriseret professionelt værksted at montere sådan en trækkrog helt – også selvom de i de 4 timer skulle afmonterede det arbejde, der var udført.
Virksomheden driver en fuldstændig uhæderlig og grådig forretning – der faktureres for trækkrog og materialer til trods for, at virksomheden kan benytte trækkrog og materialer på en anden kunde eller sælge det til en af deres kontakter i branchen. Men nej – grådighed fremfor at se rimelighed og imødekomme en utilfreds kunde oven på det, som i FDMs optik er et fuldstændig utilstrækkeligt og ufuldendt arbejde findes tilsyneladende ikke. Det kan jo undre, at virksomheden sætter en helt almindelige forbruger i en sådan situation.
Som om det ikke var nok, så skifter ham vi har haft kontakt med forklaring omkring forholdene ved det udførte arbejde, hver gang vi forsøger at gå i konstruktiv dialog – ærlighed og troværdighed er ikke et varemærke hos virksomheden. I øvrigt, så ignoreres vores skriftlig kommunikation, hvilket vi godt forstår, da virksomheden jo så ikke kan ændre sin forklaring til eget forgodtbefindende efterfølgende.
Så nu sidder vi som helt almindelig forbrugere tilbage med en trækkrog og diverse materialer, som vi ikke har en chance for at få solgt videre. Det er hvad man risikerer ved at indlade sig med denne virksomhed, så til alle der overvejer at gøre forretning her – lad for guds skyld være.

17 de março de 2021

Troværdig og effektiv

Brugte for første gang spare part da jeg manglede en orginal kopholder til min Volvo fra 2006.

Fik den 2 dage efter jeg bestilte.
Så jeg er 100% tilfreds og vil helt sikkert anbefale virksomheden til andre :)

4 de julho de 2019

Firmaet er hurtigt

Firmaet er hurtigt, pålideligt og til at betale. Ejeren er en fantastisk rådgiver for alle Volvo problemer,- han løser disse på lang afstand og anviser Dig også et godt værksted, hvis Du har behov.
jeg har handlet med firmaet i mange år og fortsætter med det.
Det er en super oplevelse, at finde den slags gode virksomheder, særligt i en branche, hvor et er svært at finde nogen, man kan have samme tillid til, som til denne og dens ejer Søren Grønlund.
Ikke bare, at han er enormt dygtig, han er også meget venligt og har også humor !. Han lige skaffet mig reservedele til min vens Volvo i Frankrig. Franskmændene på hans værksted var overrasket og duperet. de er bare de bedste i branchen.

5 de junho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det perfekte sted og handle reservedele

Aldrig har jeg handlet med firma, der har den bedste service
Hvis man bestiller kommer det dagen efter
Jeg har prøvet 2 gange hvor jeg har bestilt efter kl 14:00 (GLS) varen var der alligevel dagen efter.
Det er og bliver den bedste forretning og handle med hvis du mangler nogle reservedele til din virksomhed.
Jeg har selv en lille biks med rep. af Apple produkter og handler KUN med Spare-Parts.
Hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg givet dem det.

29 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte mine varer onsdag kl. 14:40 og havde dem torsdag Kl. 10:30.
Det er bare så godt. Ikke sidste gang at jeg handler hos Jer.
Godt gået .

2 de fevereiro de 2017

Super forretning

God og kompetent vejledning via email, dagen efter lå det hele klar til afhentning. Gode priser på trods af at det er originale dele.
Jeg har helt sikkert fundet min reservedelspusher til Volvoen.

26 de fevereiro de 2015

Helhjertet forretning

Det kan tydeligt mærkes, at der er ægte interesse for biler i dette firma. Det handler ikke kun om dollars for spare-parts.dk. Jeg har kun handlet her én gang indtil videre, men havde nogle newbie-spørgsmål vedr. min Volvo Amazon. Jeg skrev til Søren og fik gode råd - og de kom subito!

Jeg har helt klart fundet min stumpe-pusher!

20 de agosto de 2012

Not full of hot air....

This company sourced a replacement air bag control unit for my car, they sourced it and had it in my hands within 48hrs, I fitted the unit myself and my car was back in service saving me loads, now I can book MOT without fear of failure, thank you all for your help and speedy service, I will definitely use you again and recommend you too anyone looking for parts.

16 de agosto de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais