Sportkost.se Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Över 1 vecka för att få sin beställning. Att dom dessutom inte svarar i telefonen, eller på mejlen gör inte saken bättre. Tyvärr sista gången jag beställde härifrån.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Förstår inte alls vad alla menar om att leveransen ska vara seg, kasst och oseriöst företag osvosv.. Priserna när jag handlade var ruskigt bra, riktigt bra erbjudanden som slår dom flesta. Bes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan inget annat än att älska Sportkost. Alltid bra utbud och bra priser, och det är omöjligt att vara billigast på allt, men genom att samla alla de bästa energidrickorna (för det är det jag köper där... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

409 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlat från dom ett tiotal gånger…

Har handlat från dom ett tiotal gånger och de har alltid levererat i tid. Trevligt bemötande också.
Det enda jag inte har varit nöjd med var deras multivitamin som luktar riktigt illa. Men man behöver ju inte tugga på dom som tur är. Men är supernöjd med allt annat.
Rekommenderas.

6 de dezembro de 2023

💚💚💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid snabb service och ständiga…

Alltid snabb service och ständiga kampanjer. Prisvärda produkter med goda och många olika smaker. Rekommenderar sportkost varmt❤️

24 de novembro de 2023

💚💚💚

Beställde BCAA pulver

Beställde BCAA pulver. Burken lock satt lite löst och plomberingen hade en glipa i sig. Inget pulver hade åkt ut i kartongen så tänkte att det var transporten som åstadkom skadan. Blandade med vatten och drack och efter en stund började jag må riktigt illa och fick kräkas på toaletten. Jag kontaktade dem dagen efter och de skrev att jag skulle returnera för de villa kolla produkten samt en annan ur samma batch. Återkom och sa att det inte var fel på produkten men att jag skulle få en ny. Jag skrev snabbt tillbaka att tack men skicka inte samma typ då jag inte vågar prova samma igen. De svarade inte och inget har dykt upp på posten. Gått 10 dagar nu. MEN här är det "roliga". Min pappa är kemist så jag sparade lite del av pulvret för jag tror inte på att de testar den eller att de skulle slösa en annan produkt bara för en missnöjd kund. Han blandade den med en syrelösande medel och det visar sig att PH värdet på produkten som ska vara surt innehåller basiska ämnen i skala som är skadligt för konsumtion. Rekommenderar inte.

5 de julho de 2023

Hejsan!

Vi tycker de är väldigt tråkigt att läsa de du skriver och vi ber tusen gånger om ursäkt för de olyckliga du fått uppleva.

Har du möjlighet att kontakta oss på kundtjanst@sportkost.se så vi får möjlighet att se över vad som hänt?

Imponerande proffesionalism

Till och börja med vill jag ge beröm för en otroligt snabb och smidig upplevelse i både köp och leverans. Fick paketet jag beställde på morgonen, dagen därpå

När jag väl öppnade paketet låg det fel varor i. Kontaktade kundtjänst och bad om att få returnera det felaktiga paketet. Som respons fick jag behålla paketet samt återbetalning för felaktiga försändelsen. Transaktionen med kundtjänsten gick väldigt bekymmerfritt till.

Rekommenderar Sportkost starkt till alla som är ute efter professionalism i affärer som görs!

28 de junho de 2023

Hejsan,

Tack för ditt fina omdöme och att du handlar hos oss!
Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår kundtjänst!

Poor customer services

In the past, I had great experiences shopping with SportKost, but it completely changed once I had to make use of their customer services; my order was delivered missing three items, once I place my complaint their very first reaction gave me the vibe that I was trying to take advantage of SporKost and get "three free cans" of beverage for free. They never apologised for the missing items and the tone of their communication was horrible. I will no longer use their services.

19 de maio de 2023

10/10

Hej, jag har beställt härifrån 3 gånger och fått mitt paket inom 2 dagar VARJE GÅNG. otroligt snabba och billiga priser rekommenderar till 100%

10/10
mvh

18 de abril de 2023

Hejsan,

Tack för ditt fina omdöme och att du handlar hos oss!
Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår leverans samt våra priser.

Ärendet gick att lösa!

Fick som sagt min första beställning pwo öppnad och det hade läckt ut en massa, men det gick och lösa ärendet ändån tack vare Kristina från kundsupporten! Ett mycket väll och härligt och professionell bemötande utav henne. Jag fick möjligheten att ersättas med en ny pwo burk, och den kom fram perfekt väll paketerad! Väldigt professionell kundsupport som sagt var, och jätte lätt att prata med, Kommer definitivt handla där igen!
För de har så bra priser. Här får ni mer 5 stjärnor Sportkost.se! ;-)

om du läser detta meddelande Kristina, så vill personligen säga tack så jättemycket för din hjälp, ha de bäst! Hälsningar Alex! :D

21 de março de 2023

Hej Alex!

Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår kundtjänst och vi vill tacka dig för att vi fick chansen att rätta till de som blev galet!

Sen leverans

Fick information av Instabox att min leverans gått sönder så de inte kunde leverera och att Sportkost skulle höra av sig till mig. Detta var en fre morgon. Hörde inget på hela dagen så till slut målade jag på em. Fick då svar att ny de förhoppningsvis kunde skicka ett nytt paket på måndagen. Varför inte direkt på fredagen? Fick inte heller någon kompensation för att leveransen blev försenad. Kunde skickat med någon extra vara, rabattkupong eller vad som helst nästan. Bara som en gest. Fick ett svar efter jag lagt in detta där de ber om ursäkt och att det inte gick att skicka fortare. Inte ett ord om någon kompensationen, galet dåligt.

2 de março de 2023

Hejsan!

Vi tycker de är väldigt tråkigt att läsa att ni är besvikna! Olyckligt nog hade hämtningen av paket, den dagen, redan gjorts av transportör så paketet skickades ifrån vårt lager så fort de bara gick.

Önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leveranstid på 1-3 arbetsdagar stämmer…

Leveranstid på 1-3 arbetsdagar stämmer inte någonstans, aldrig fått varor jag beställt inom 5 arbetsdagar.
Utöver det helt okej, fått det jag beställt. Men att inte kunna följa sina egna riktlinjer och tydliga reklam med 1-3 arbetsdagars leverans sänker betyget rejält.
Skylta inte med det så tydligt om ni inte kan följa.

6 de março de 2023

Hej Dez!

Ber tusen gånger om ursäkt, då din leverans dragit ut på tiden!
Vårt lager har haft hög belastning pga av kampanj men vi jobbar alltid för att få iväg alla paket så fort som möjligt.

2 misslyckade leveranser på raken

Två gånger på raken skickades mitt kreatin inte till mig.

Första gången avbröts leveransen, och eftersom Sportkost inte berättade detta var det av Klarna jag fick informationen.

Andra gången kom resten av mina varor men inte kreatinet, som hade ersatts av två shakers som jag inte hade beställt. Återigen, ingen kommunikation från Sportkost gällande detta.

När jag sedan tog kontakt med dem direkt var det inte ens tal om någon sorts rabatt eller annan ersättning för besväret. Det hade man kunnat vänta sig av ett företag som hade sjabblat två gånger men ändå ville försöka behålla någon tillstymmelse av kundservice.

Kommer inte att handla härifrån igen eller rekommendera till andra.

24 de fevereiro de 2023

Hejsan!

Vi tycker de är väldigt tråkigt att läsa att du är besviken och vi ber tusen gånger om ursäkt för de olyckliga du fått uppleva.

Vi har skickat ut ett nytt paket till er med de varor du saknar.

Alltid snabb leverans

Alltid snabb leverans, aldrig haft något problem när jag har beställt varor.

Dock blev det problem med PostNord sist. Paketet fastnade i deras postbox (luckan öppnades aldrig). PostNord hänvisade till Sportkost som svarade samma dag.

3 dagar senare när de inte hade fått svar ännu från PostNord skickade de mina varor på nytt, utan att jag hade bett om det dessutom.

Riktigt snyggt hanterat!

5 de outubro de 2022

Hej Fredrik!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada över att de löste sig tillslut och att du uppskattar vår kundtjänst.

Leverans 1-3 dagar

Leverans 1-3 dagar

Beställde på en onsdag och 2dagar senare har jag fortfarande inte fått något sms/Mail att mitt paket är på väg. Dåligt!

2 de novembro de 2022

Hejsan!

Vi tycker de är väldigt tråkigt att läsa att du är besvikna! Har du möjlighet att kontakta vår kundtjänst så kan vi se närmare på vart paketet är?
Du når oss på kundtjanst@sportkost.se

Erbjuder ej hemleverans.

1 de setembro de 2022

Hejsan!
Tack för ditt din feedback!
Vi hoppas kunna erbjuda detta fraktalternativ i framtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Håller inte med honom som skrev den 4:e…

Håller inte med honom som skrev den 4:e Augusti att det inte ens finns någon support, dom råkade skicka fel varor till mig och eftersom jag hade PWO över sen tidigare så hade jag inte öppnat paketet, när jag väl gjorde det så hade jag fått fel smak, detta löste dom dock med att jag fick beställa rätt smak till 50% rabatt istället för att jag skulle skicka tillbaka osv (Vilket kostar mer i hantering när det är små summor) Kristina på Supporten var riktigt trevlig och jag kör stor tumme upp för Sporkost som löste allt på ett smidigt sätt.

5 de setembro de 2022

Hej Fredrik!

Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår kundtjänst och att vi fick chansen att rätta till vårt misstag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oseriösa och kundtjänsten finns inte ens! Bluff?!

Leveranstid på 1-3 arbetsdagar... Har gått mer än en vecka och fortfarande ingenting! Har försökt kontakta kundtjänsten via mail, har ringt dem, har skrivit till dem på instagram också men ingen svarar! I flera dagar har jag försökt få tag på dem!!! Så himla oseriösa!!! Aldrig mer! Finns det här företaget ens på riktigt? Känner mig lurad

4 de agosto de 2022

Hejsan!

Vi tycker de är väldigt tråkigt att läsa att ni är besvikna och önskar att vi kan få möjligheten att göra er nöjda!

Vi har under några veckor stängt vår kundtjänst övertelefon men är behjälpliga över mail kundtjanst@sportkost.se. Varmt välkommen att kontakta oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra beskrivning på produkter och lätt…

Bra beskrivning på produkter och lätt att hitta på hemsidan. Ett stort plus var den snabba leveranstiden! Beställde på morgonen och paketet kom dagen efter :D

17 de junho de 2022

Hej Sandra!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår leverans och produkterbjudande.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabba svar på kundservicen och bra…

Snabba svar på kundservicen och bra priser!

2 de junho de 2022

Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår kundtjänst och produkterbjudande.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde ett flak energidryck till…

Beställde ett flak energidryck till tentaveckan!
På tisdagen veckan innan! Sedan hörde vi av oss till dem idag (måndag) och fick veta att de försökt nå oss för att berätta att en av smakerna var slut. Så himla konstigt att vi inte fått något mail, och med att de försökt nå oss... Kanske försökte de med telepati. Tyckte faktiskt det var lite dåligt! De har inte ens skickat det!

30 de maio de 2022

Hejsan!

Har ni möjlighet att kontakta vår kundtjänst så reder vi ut vad som hänt.

Utmärkt service

Sportkosts kundtjänst är utan tvekan otroligt duktiga på att hjälpa sina kunder och hitta snabba lösningar. Det skedde ett litet problem med leveranstiden, men sportkost överträffade mina förväntningar om hanteringen av mitt ärende och nådde ut till mig genom mail och samtal. En stor eloge till er kundtjänst!

17 de fevereiro de 2022

Hej Alex!
Tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt glada över att de löste sig med leveransen och att du uppskattar vår kundtjänst.

Supernöjd som vanligt!

Jag är alltid riktigt nöjd med Sportkost! Bra service, bra sortiment och snabba leveranser :-).

Ser fram emot att testa fler spännande produkter från dem!

18 de novembro de 2021

Hej Linda!
Tack för ditt fina omdöme.
Vad härligt att höra att du uppskattar vår kundtjänst, sortiment och leveranser.