Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hadden een jaarcontract bij De Standaard via domiciliering voor 12 maanden wknd plus aan studententarief voor 240 euro. Zonder ons daarvan op de hoogte te stellen hebben ze halfweg het bedrag verhoogd... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor mij verjaardag heb ik een abonnement gekregen voor een jaar lang papieren krant op zaterdag te krijgen. De eerste 2 weken werd die gebracht, nu al 4 weken op rij niet. Dit werd telkens gemeld waa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de notícias
  2. Editora de jornais
  3. Banca de jornais

Informação fornecida por fontes externas variadas

De Standaard is a Flemish daily newspaper published in Belgium by Mediahuis.

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

25 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ooit kwaliteitskrant en referentie maar nu …

Veel taalfouten. Titels dekken de lading niet. Veel herhaling in de opvolgende artikels. Weinig (eigen) bronvermelding. Soms weet je niet wie het schrijft. Niet meer de kwaliteitskrant van vroeger. Sensatie, weetjes, oppervlakkige info van internet geplukt en meedrijven op trends haalt het van een duidelijk verdedigbare maatschappijvisie en objectiviteit. Het HLN haalt het van De Standaard. Geef mij maar De Tijd.

25 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De Standaard wil mijn jaarabonnement niet verlengen

Op 16 december een verlenging van mijn studentenabonnement voor een jaar aangevraagd aan het tarief, dat op de website wel wordt gepubliceerd, maar dat je op de website niet kan selecteren noch betalen. Intussen heb ik 2 schriftelijke herinneringen gestuurd en zijn we 3 weken verder, maar heb ik nog steeds geen abonnementsverlenging of betalingsuitnodiging ontvangen. Ik ken geen enkele andere webshop, waar je het product van je keuze niet meteen kan aankopen en die ook geen factuur of betalingsuitnodiging sturen als je hen laat weten als je iets wil kopen. Gewoon onvoorstelbaar! Ze willen blijkbaar geen abonnees

4 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Standaard abb dagelijks digitaal + weeken papier krant

Standaard abb dagelijks digitaal, + papier weekend krant. Weekend krant kan je vergeten de helft van de tijd niets gezien. Steeds automatisch de belofte van verlengen, wekelijks mail sturen die onbeantwoord blijft
Er verandert gewoon niets
Leuk is anders, wat my betreft geen abb meer bij De Standaard.

9 de dezembro de 2023

Weggegooid geld

Digitaal abonnement genomen. Erg gebruiksonvriendelijk, en artikels lopen 1 à 2 dagen achter en behandelen maar een heel beperkt aantal onderwerpen. Geen lokaal nieuws op digitaal abonnement, en teveel woke en staatspropaganda

3 de novembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kranten niet ontvangen

Abonnement genomen op digitale + weekendkrant van De Standaard maar heb de weekendkrant tot op heden slechts 2x ontvangen. Bij elke registratie van niet bezorging werd beloofd het abonnement na afloop te verlengen maar daar ben je dus niet veel mee. Weken later eens gebeld en ze zouden het onderzoeken, bij de volgende niet bezorging teruggebeld om het abonnement op te zeggen en in plaats te abonneren op een krant die wel bezorgd in het weekend. Ook na de stopzetting de in het laatste telefoongesprek beloofde kranten niet ontvangen. Het feit dat ze bij De Standaard er voor kiezen om je niet te laten weten (in je account) hoeveel je werkelijk elke maand betaalt voor hun abonnement en je "dat maar op de bankrekening moet zoeken" (vertelden ze me op de klantenservice) vind ik ook maar een betreurenswaardige ethiek van een krant die vaak kritisch schrijft over dergelijke wanpraktijken.
Nooit meer De Standaard.

30 de abril de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.