Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Avaliações 432

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

1st time since childhood — and without the luxury of getting seasick — I booked last minute and travelled from Hoek van Holland to Harrwich. Very smooth. Just the “lounge” upgrade was very underwhelmi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruime cabine met gezellig bankje of extra breed bed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De weg naar duurzaamheid was ook lekker comfortabel: koffie smaakt toch beter uit een porseleinen kopj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben met diverse maatschappijen naar Zweden gevaren maar kies bewust voor Stena line. Bij inchecken word ik altijd welkom geheten. Aan boord is de crew altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De hutt... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top, voor herhaling vatbaar. Proper, goed gegeten, vriendelijk personeel enkel TV werkte niet maar stoorde ons niet. Tip: er naar toe rijden, niet goed aangeduid, we zaten gelijk anderen verkeerd �... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Barcas
  2. Empresa de operação portuária
  3. Terminal

Sobre Stena Line Nederland

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

432 avaliações

Prima

Prima, heel schoon en heel netjes en alles werkte.
Koffie aan boord was niet echt lekker. Wifi was niet echt geweldig.
Vond het niet heel handig dat fietsers, die eerst van boord mochten, onhandig vlak langs de autos moesten. Dat is natuurlijk vragen om ellende!!

Resposta da Stena Line Nederland

Fijn dat u de netheid waardeerde. We betreuren het dat de koffie en wifi niet bevielen. We nemen uw opmerking over de fietsers en auto's serieus en zullen dit intern bespreken. Dank voor uw feedback.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel
Relaxed de boot op.
Alles keurig netjes
En een kok die me een heerlijk maaltijd heeft gemaakt, aangepast aan mijn afwijkende dieet. Hartelijk dank daarvoor!

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat u zo'n prettige ervaring had met ons personeel en de maaltijd! We zijn blij te horen dat alles naar wens was en danken u hartelijk voor uw feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne reis gehad samen met de hond

Fijne reis gehad samen met de hond, alles was goed verlopen.

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat jullie samen met de hond een goede reis hebben gehad! We zijn blij met uw positieve feedback.

Goede begeleiding!

Goede begeleiding vanaf het moment van inchecken. Hele vriendelijke bediening en een keurige kamer voor de overnachting.
Het avondeten was niet speciaal maar wel lekker

21 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat de begeleiding en service zo goed waren en dat de kamer beviel. Dank voor uw feedback over het avondeten, we waarderen uw eerlijkheid.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring. Alles was snel en goed geregeld. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Onze hut stonk en we konden al snel een andere krijgen en deze was beter dan we hadden geboekt. Super geregeld.

Resposta da Stena Line Nederland

We zijn blij dat we het probleem met de hut snel hebben kunnen oplossen. Bedankt voor de feedback!

heel betrouwbare ferry-dienst

Het is een heel betrouwbare ferry-dienst. Tientallen keren gebruikt over de laatste ca 20 jaar.

19 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn te horen dat u al 20 jaar op onze veerdienst kunt vertrouwen. Dank u wel voor uw positieve feedback en vertrouwen in ons.

Relaxed manier van reizen

Beste manier om te reizen met auto en comfortabel met hut en eten / drinkenall in de ideale manier van reizen

20 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat u zo positief bent over reizen met de auto, hut en eten! We zijn blij dat u de reis als ideaal heeft ervaren. Bedankt!

Eigen hut

Eigen hut, waar je al enkele uren voor vertrek bij kon. Dit keer werkten de looppaden in Hoek van Holland wel. Alleen graag looppaden over de hele route aanleggen. Vwb het ontbijt heb ik het liefst een echt buffet, waar je zelf kan kiezen. Verder valt mij op dat je in Harwich wel controle bagage hebt en in Hoek van Holland niet. Uiteraard voorkeur wat dit betreft voor Hoek van Holland.

19 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Fijn dat u tevreden was over de hut en de looppaden in Hoek van Holland. We nemen uw feedback over het ontbijtbuffet en de bagagecontrole mee. Bedankt voor uw tijd en de nuttige informatie.

it was good

it was good, food water and coffee is a bit expensive.
a gym would be a nice addition on the ferry, (at least cardio machines), for other entertainment provide e.g. Playstations etc.

Resposta da Stena Line Nederland

Thank you for your great ideas, Josef! We hope to welcome you back on board sometime.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Letterlijk alles was perfect voor…

Letterlijk alles was perfect voor elkaar.
Personeel, techniek, hutten, eten, alles schoon, etc.

Resposta da Stena Line Nederland

Je hebt onze dag gemaakt; bedankt, Pieter! We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Prima incheck procedures

Prima incheck procedures, goede voorzieningen aan boord, zowel eten en drinken als slaapcabines en vriendelijk, adequaat personeel.

13 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Sjaak! We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen. :)

Top, voor herhaling

Tip: er naar toe rijden, niet goed aangeduid, we zaten gelijk anderen verkeerd 😅 verwarring ook bij de vertrektijden, heb moeten bellen naar jullie diensten.

17 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Kurt!

Fijn om te horen dat je een fijne overtocht hebt gehad en dat alles naar wens was. Jammer van de tv, maar goed dat het jullie verblijf niet heeft beïnvloed.

Dank ook voor je tips over de bewegwijzering en de vertrektijden; we nemen dit zeker mee om onze communicatie en signalisatie verder te verbeteren.

Graag tot een volgende keer aan boord :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hadden op zich een prima reis.

Hadden op zich een prima reis.
Echter een smet hierop zijn wel zowel de locaties van vertrek en aankomst in Hoek van Holland en Harwich.
Uiterst vriendelijk personeel, maar fysiek niet meer van deze tijd.

1 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

We willen je bedanken voor je positieve review en het delen van je waardevolle feedback. Deze feedback nemen we intern mee.

We hopen jullie nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Boarding Time

My wife is an invalid. We request to be met at a lift with a wheelchair. This arrangement always works very well.
On this journey we had to wait a long time before boarding and in the morning we had to wait a long time to get off the boat.
I have no idea what caused these delays.

12 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Thank you for your review and for sharing your experience, Barrie.

We’re pleased to hear that the assistance with the wheelchair arrangement has worked well for you in the past. At the same time, we’re sorry to learn that you experienced longer waiting times during boarding and disembarkation on this occasion.

We hope to have the opportunity to welcome you on board again and offer you a more pleasant experience.

Stena Line

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.