Venligt og rar oplevelse, som gør ens tandlægeskræk (skulle man have sådan en) ganske minimal. Vældig grundig og omhyggeligt arbejde, hvor der altid medfølger en god forklaring. Bestemt den bedste t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har haft dem i 30 år. Og som sådan godt tilfreds' med kliknikken.. dog ligger de i den dyre ende og jeg har da også opvejet og skifte tandlæge da de kun samarbejder med en klinik i Frederiksværk når d... Ver mais
A empresa respondeu
Stor anbefaling herfra. Jeg stod i den situation, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle tilknytte mig efter jeg fyldte 18. Deres hjemmeside kom frem gennem Facebook, og tænkte jeg ville afprøve at tilmel... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god modtagelse og faglig kompetent behandling, med mig, klienten, i centrum. Gælder receptionen, tandplejer og tandlæge. Man føler sig tryg og godt tilpas. Endnu en gang en pæn velkomst i recept... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er 9 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 2 klinikassistenter og 2 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!
Informações de contato
Egedel Centret 23, 1., 3660, Stenløse, Dinamarca
- 4717 0579
- mail@stenlose-tandklinik.dk
- www.stenlose-tandklinik.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Yderst tilfreds
er kommet på klinikken i mange år og er yderst tilfreds.Søde og rare medarbejder.😃
God professionel behandling
Forvirring omkring tidsbestilling og sms servicen
Forvirring omkring tidsbestilling og sms servicen pga manglende sprogforståelse.
God behandling
Dejligt sted at komme hvis man kan sige det om en tandlæge. De er søde og tager hensyn til ens ønsker om særlige ting pga lettere tandlæge skræk
Trygt, godt og kompetent.
Det er en fornøjelse hver gang. Søde, glade medarbejdere, kompetente, lyttende.
OK, men dyr.
Dygtig tandlæge, omhyggelig :-)
Fik trukket en tand ud og skulle have et implantat. meeen at skulle betale 23000 kr for det ! Det er for dyrt ! :-( der trods alt andre tandlæger der kan lave det billigere. og det fik de så lov til ........
God behandling
Samme dags afbud fra tandplejer blev fint håndteret af tandlæge i stedet. Udstyr til tandrensning synes at trænge til justering.
Lad være med at tale ned til folk
Der er mange måder at sige tingene på. I skal huske at skelne mellem et barn i stolen og en voksen. I skal rådgive. Ikke være belærende med løftet pegefinger som en anden skolelærer. Dette gælder især jeres til tider noget umodne unge tandplejere. Jeres tandlæger er anderledes professionelle.
Godt sted - også med tandlægeskræk
Christina har god forståelse for os med tandlægeskræk - så det er okay nu, at passe sine aftaler
Det er effektvt og unden ventetid
Super behandling og rådgivning af Christina. Man komme til til tiden. Og hvis der opstår problemer mellem eftersynene er det altid muligt, at få en tid hurtigt
Altid venligt personale
Det er dyrt at gå til tandlæge, men nødvendigt en gang imellem og så er det godt at der stort set altid er tid, og man får en god vejledning om hvad der kan lade sig gøre og hvad det koster.
Anbefalelsesværdig
Tillidsskabende og venlig behandling. Respekterer ønsker grundet begrænset økonomi. (Jeg er almindelig, enlig folkepensionist).
manglende information
Mangler information i forhold til tandlæge behandling kontra tandpleje behandling
God oplevelse i tandlægestolen and beyond
Under mit seneste besøg hos Stenløse Tandklinik, var der især to personer, som jeg var i kontakt med. Først og fremmest var der Rikke, som var en meget venlig ung tandplejer. Tandeftersyn og tandrensning, kan normalt godt gøre lidt ondt, men hun var god til at begrænse smerterne, så oplevelsen ikke blev så overvældende. Så, jeg var meget tilfreds med den behandling jeg fik. Den anden, var klinikdamen, som jeg talte med, da jeg skulle betale min regning. Hun var også utroligt imødekommende, venlig og dygtig. Så, alt i alt, et besøg, som var præget af medarbejdernes faglige dygtighed og at de var imødekommende, venlig og rare. Og det gør, at jeg stadigvæk er en tilfreds klient.
Rigtig god service
God service, og venlige personer der giver en ordenlig behandling.
Betalte kun 283,59,- for statusundersøgelse og tandrensning :)
Syntes at det er en god tandklinik, som er fair med priserne :)
Voldsomme og dyre
Oplever at de ikke lytter når man gør opmærksom på at de er for voldsomme i ens mund! Har desværre også en fornemmelse af, at de kaver behandling som måske ikke var nødvendig og betaling!
Aldrig sent på den
De er altid klar til tiden,smilende og venlige.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.