Stenlose Tandklinik Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venligt og rar oplevelse, som gør ens tandlægeskræk (skulle man have sådan en) ganske minimal. Vældig grundig og omhyggeligt arbejde, hvor der altid medfølger en god forklaring. Bestemt den bedste t... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling herfra. Jeg stod i den situation, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle tilknytte mig efter jeg fyldte 18. Deres hjemmeside kom frem gennem Facebook, og tænkte jeg ville afprøve at tilmel... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god modtagelse og faglig kompetent behandling, med mig, klienten, i centrum. Gælder receptionen, tandplejer og tandlæge. Man føler sig tryg og godt tilpas. Endnu en gang en pæn velkomst i recept... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Vi er 9 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 2 klinikassistenter og 2 elev. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en akut tid selvom jeg normalt ikke…

Fik en akut tid selvom jeg normalt ikke er patient i klinikken. Meget sød og venlig modtagelse og jeg fik afklaring på mit akutte problem. God oplevelse.

21 de dezembro de 2023

Kære Anja
Det er godt at høre, at du fik en akut tid og oplevede en sød og venlig modtagelse. At få afklaring på dit akutte problem og have en god oplevelse er vigtigt. Tak for din positive tilbagemelding! Hvis der er mere, vi kan gøre, er vi her for at hjælpe.

Service i top.…

I er altid så søde og flinke ingen hastværk stille og roligt.

12 de dezembro de 2023

Hej Niels
Det er dejligt at høre, at du oplever vores team som søde og flinke, og at de tager sig god tid. Vi sætter pris på din feedback og bestræber os på at skabe en behagelig oplevelse ved hvert besøg. Tak!

En virkelig dejlig oplevelse

En virkelig positiv oplevelse og personalet fik en til at føle sig tryg.

6 de dezembro de 2023

Hej Jan
Det er dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at personalet formåede at få dig til at føle dig tryg - vi har fokus på at håndtere tandlægeskræk. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at opretholde denne gode oplevelse ved fremtidige besøg. Tak!

Rigtig god tandlæge

Altid en god oplevelse hos dem. Har haft tandlægen i 40 år og aldrig misset en aftale eller haft en dårlig oplevelse. Professionel og behagelig personale.

4 de dezembro de 2023

Hej Kim
Det er imponerende at du er kommet her i 40 år uden at have misset en aftale eller haft dårlige oplevelser. Vi er glade for at vide, at du altid har en god oplevelse og værdsætter det professionelle og behagelige personale. Tak for din langvarige tillid og positive feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der blev taget hensyn til min skræk.. gode piger

Syns de var super rare og gode ved mig...har tandlæge skræk ×1000 ..hvade en go oplevelse idag..skal jo tilbage i stolen igen idag håber det bliver lige så go omgang

30 de novembro de 2023

Hej Allan
Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse og følte dig godt behandlet, især når du har tandlægeskræk. Det er forståeligt, og det er godt, at de kunne gøre det mere behageligt for dig. Hvis der er noget, vi ellers kan gøre for at hjælpe med tandlægeskrækken, så sig endelig til.

Altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse, sød og venlige personale. Er Kommet der i mere end 35 år har aldrig fortrudt et eneste besøg.

27 de novembro de 2023

Hej Johnny
Det er fantastisk at høre, at du har haft gode oplevelser gennem mere end 35 år og værdsætter det søde og venlige personale. Din langvarige tilfredshed er virkelig værdifuld for os. Tak for at dele din positive erfaring, og vi ser frem til at betjene dig i mange år fremover!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og professionel betjening.

23 de novembro de 2023

Hej Mikkel
Vi sætter pris på din bemærkning om venlig og professionel betjening. Det er vores mål at levere en service, der opfylder dine forventninger. Tak for din feedback!

Omsorgsfuldt og venligt personale

Omsorgsfuldt og venligt personale. Jeg får altid god og grundig behandling.

21 de novembro de 2023

Kære Marie
Det glæder os at høre, at du oplever omsorgsfuldt og venligt personale samt altid får god og grundig behandling. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetspleje ved dine besøg. Tak for din positive feedback! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

God oplevelse

Ganske god oplevelse. Effektivt og meget god til at forklare hvad jeg skulle være opmærksom på og kunne huske hvordan oplevelsen sidste gang.

Hej Emil
Det er godt at vide, at du havde en ganske god oplevelse. Vi bestræber os på effektivitet og klare kommunikation. Tak for at dele din positive oplevelse, og vi ser frem til at opretholde denne standard ved dine fremtidige besøg. Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Kort og godt

Kort og godt - jeg har ikke tandlægeskræk mere 👍 Et ekstra plus - der lugter ikke af tandlæge

Kære Susan
Det er fantastisk at høre, at du ikke længere har tandlægeskræk, og at du også sætter pris på, at der ikke er nogen "tandlæge lugt". Vi er glade for at have gjort dine besøg mere behagelige. Tak for din positive tilbagemelding! 👍Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Smilende tandplejer, der lytter

Bliver mødt af smil og en tandplejer, som lytter til mine behov og tilpasser behandlingen, så jeg kan have det bedst mulige oplevelse af min behandling.

Kære Nina
Det lyder som en dejlig oplevelse, hvor du bliver mødt med smil og tandplejeren tager hensyn til dine behov. Vi værdsætter din feedback og stræber altid efter at sikre, at du har den bedst mulige oplevelse under behandlingen. Tak for dine positive ord! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Super

Godt service, godt info, alt er som det skal være

9 de novembro de 2023

Hej Ana
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og information. Det er vores mål at sikre, at alt er som det skal være for vores kunder. Tak for din positive anmeldelse! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Altid venligt personale😊

9 de novembro de 2023

Resposta da Stenlose Tandklinik

Vi sætter pris på din anerkendelse af vores venlige personale. Det er vores fornøjelse at betjene dig, og vi ser frem til at fortsætte med at opretholde denne standard i fremtiden. Tak for din støtte! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Har haft dem i mere 30 år

Har haft dem i 30 år. Og som sådan godt tilfreds' med kliknikken.. dog ligger de i den dyre ende og jeg har da også opvejet og skifte tandlæge da de kun samarbejder med en klinik i Frederiksværk når det drejer sig om implantater hvilket jeg syntes er for langt væk… men deres arbejde fejler ikke noget, de er altid søde og imødekommen

8 de novembro de 2023

Hej Torben
Det er fantastisk at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores tandlægeklinik i 30 år. Vi værdsætter din ærlige feedback, inklusive bekymringerne vedrørende geografisk tilgængelighed og pris. Vi vil tage dette i betragtning for at forbedre vores service. Tak for din langvarige støtte og tillid til vores klinik! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik nok fik en Ok behandling

Fik nok fik en Ok behandling. Har knækket lidt af en plastfyldning skal måske laves næste gang

6 de novembro de 2023

Hej Annette
Det er beklageligt at høre, at du har haft en udfordrende oplevelse. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at din næste behandling opfylder dine forventninger. Tak for din feedback.

Tandlæge/tekniker var super god

Tandlæge/tekniker var super god. En demmentral modsætning fra den tidligere.
Er super glad for nuværende.

2 de novembro de 2023

Hej Jonathan
Det er dejligt at høre, at din nuværende tandlæge er super god og udgør en mærkbar forbedring fra den tidligere oplevelse. Vi sætter pris på din positive feedback og er glade for, at du er tilfreds med den nuværende behandling. Tak! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Professionel og “kærlig” behandling

Professionel og “kærlig” behandling. Altid en hånd på min skulder 🫶

30 de outubro de 2023

Resposta da Stenlose Tandklinik

Det er dejligt at høre, at du oplever professionel og "kærlig" behandling samt en følelse af omsorg med en hånd på skulderen. Vi stræber efter at skabe en tryg atmosfære. Tak for din positive tilbagemelding! Hvis du har familie eller venner, som du tænker kunne bruge os, er du meget velkommen til at anbefale os.

Flink ung dame

25 de outubro de 2023

Hej Britta
Det lyder som om, du har haft en behagelig oplevelse. Vi sætter pris på din positive bemærkning! Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er vi her for at hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forklarede hvad der sku gøres og satte…

Forklarede hvad der sku gøres og satte pris på det søde og smilende allesammen

27 de outubro de 2023

Resposta da Stenlose Tandklinik

Kære Susanne. Det er dejligt, at du er godt tilfreds og tak for de anderkendende ord.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais