Stereo Studio
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte en plade (ulige numre), det er dog lidt tid siden, men jeg vil alligevel lige skrive lidt. Det var en dejlig hurtig levering! Jeg vil helt klart anbefale virksomheden videre til venner, f... Ver mais
Bestilte over nettet, havde varene 2 dage senere. Viste sig at jeg havde bestil en DVD som vi havde i forvejen. Kørte forbi butikken i Silkeborg nogle uger senere og der var ingen problemer med at re... Ver mais
Stereo Studio ordre nr. 100092151 Min ordre blev afgivet på nettet. En del af beløbet blev betalt med et gavekort og resten med Visa/Dankort. Priser og levering var fuldstændig som lovet på hj... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Stereo Studio finder du altid et stort og spændende udvalg uanset om du er til musik, film, bøger, hovedtelefoner eller spil. Vi fører et bredt udvalg indenfor alle genrer - også de mere specielle ting som du ikke finder andre steder - hvilket gør Stereo Studio til et rent slaraffenland.
Informações de contato
Lyngvej 7, 9000, Aalborg
- kundeservice@stereostudio.dk
- www.stereostudio.dk
As pessoas também visitaram
virkelig dårlig service
Jeg sender ordre på en cd, får at vide der er 1-2 dages levering. Efter at have sendt en "rykker" får jeg endelig cd'en efter 10 dage. Da jeg vil afspille cd'en er der intet på. Jeg henvender mig til Stereo studio, og får beskeden at de vil sende mig en ny, der vil gå et par dage da den ikke er på lager. Nu er der gået OVER 3 UGER....og jeg har stadig ikke fået en ny cd....og heller ingen svar på de 2 forespørgsler jeg har sendt
Uprofessionelt
Jeg bestilte tre sæsoner af en serie hos dem, for over en måned siden. Venter nogle uger og så dukker to sæsoner op, men mangler den første. Jeg prøver at maile til dem for, at hører hvor den sidste varer blev af, men min e-mail kan ikke engang afleveres til dem.
Godt firma, som ikke lover en masse, de skriver at de kan levere dato
Jeg er godt tilfreds og har kun brugt jer efter at jeg havde flere dårlige oplevelser hos andre Dårlige Firmaer? i lover ikke noget og i holder hvad i skriver om de varer som jeg har bestilt
Jeg er ked af at i er gået konkurs. Venlig Hilsen Erik Kristensen.
Perfekt
Fandt den film, som ingen andre kunne skaffe, den blev afsendt samme dag og lå i min postkasse dagen efter. Det kunne ikke være bedre :-)
Bestilte en film via jeres hjemmeside. Den var lige udkommet. Havde ikke prøvet jer før, så jeg var lidt spændt. Men filmen kom indenfor den tid, som blev lovet og var i fin stand. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer.
En anelse skuffet
Jeg bestilte en lp plade over stereo studios hjemmeside, men blev ret skuffet da dem ankom.. hjørnerne var slidte og farven var helt væk der. Derudover var selve pladerne støvende og beskidte da jeg tog dem ud. Det virker nærmest som om jeg har fået en som har stået i en butik til udstilling i lang tid...
Til sidst fatter jeg ikke hvorfor jeg skal betale 40 for fragt og så det stadig tager 5-10 dage for forsendelsen.
Til Firmaet
Leveret meget hurtigt og i perfekt stand 5 stjerner
venlig hilsen
Hanne Samuelsen
3730 Nexø
Virkede hurtigt og perfekt.
Meget hurtig ekspedition og levering.
God oplevelse....
Ikke sidste gang jeg handler her, nemt og hurtigt... Kundeservice hurtigt om at svare - tak for det :-)
ting til tiden
Jeg har kun oplevet en god og næm handel på hjemmesiden, har ikke haft nogle problemer med at finde det jeg ledte efter. Stereo studie har alt hvad hjertet begærer og gode priser, det er blevet min yndlings hjemmeside hvor jeg kan få hvad jeg mangler. Jeg har altid benyttede mig af andre steder at købe film. Det gør jeg ik mere. Så i får top score
Intet at beklage sig over
Jeg købte 4 vinyler under deres 40% tilbud, og jeg modtog kort efter varerne. Fremragende oplevelse!
let til at bestille - gode priser - effektiv levering
bare super sted at handler med!
Ingen problemer med at bestille, betale eller modtage varerne.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.