STOBE.NL Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij jullie een hdmi kabel besteld voor de beamer naar de telefoon. Maar wat is dit een fantastische kabel en vooral bij het casten, zeer goede kwaliteit! en een super mooie beeldkwaliteit! Ik... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The projector is compact, lightweight, and simple to set up. It has a convenient tripod mount on its base and adjusting the focus using the remote control is easy. The HDMI to USB c streaming cable al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht iets om eenvoudig Netflix of voetbalwedstrijden te kunnen kijken op een groter scherm zonder meteen honderden euro’s uit te geven aan een projector. De Stobe Mini Beamer is precies wat ik no... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het bleek dat de Stobe het niet met mijn type Samsung telefoon doet ondanks dat er geadverteerd werd voor gebruik met telefoon. Dit gaat alleen met de duurdere types bleek uit het chatverkeer dat dire... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de home theaters
  2. Fornecedor de Equipamentos Audiovisuais
  3. Empresa de Eletrônicos
  4. Loja de Eletrônicos

STOBE.nl is een innovatieve aanbieder van hoogwaardige mini-beamers en projectoren, gericht op het transformeren van de manier waarop mensen thuis genieten van entertainment. Wij bieden een breed scala aan compacte en gebruiksvriendelijke projectoren die eenvoudig te installeren zijn, ideaal voor het creëren van een thuisbioscoopervaring. Onze producten combineren geavanceerde technologie met stijlvol design, wat resulteert in indrukwekkende beeldkwaliteit en uitstekende prestaties in diverse omgevingen, zoals woonkamers, slaapkamers en zelfs buitenshuis.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

57 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

39 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima beamertje

Nog maar net in bezit, maar positief verrast over de kwaliteit van het beeld en het gemak van het aansluiten.
Werkt prima via Samsung Dex.
Geluid is prima voor het formaat speaker. Verwacht er niet teveel van, maar gelukkig externe speakers/soundbar mogelijk om aan te sluuten

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Voor de entertainer en de entertained

Praktisch, handing en compact. Ik blijf mij verbasen hoe deze home cinema projector werkt.

Voor kunst en visuele presentatie tot een film avond met vrienden. Een naar mijn ervaring goed product.

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

“Teleurstellende ervaring met Stobe…

“Teleurstellende ervaring met Stobe (Cinematic beamer)”

Ik wil graag mijn ervaring delen met Stobe en hun Cinematic-beamer.
Ik heb deze beamer destijds gekregen als onderdeel van een samenwerking, niet alleen om te testen, maar om er daadwerkelijk mee te werken en promotie voor te maken. In ruil hiervoor heb ik content geplaatst, het product onder de aandacht gebracht en een kortingscode gedeeld.

In het begin was ik erg enthousiast: mooi design, stille werking en een prima eerste indruk. Veel reviewers zijn dat ook — maar die reviews worden vrijwel altijd geschreven kort na de aanschaf, wanneer alles nog goed werkt.

Helaas begon na ongeveer 1 jaar en 3 maanden het beeld een oranje waas te vertonen, waardoor de beamer praktisch onbruikbaar werd.

Toen ik Stobe hierover benaderde, kreeg ik te horen dat reparatie niet mogelijk was. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar wat ik écht teleurstellend vond, is dat er verder geen enkele oplossing werd geboden.
Dit terwijl Stobe zelf aangeeft dat de lamp/specificaties van de beamer ongeveer 40.000 branduren moeten meegaan — omgerekend zo’n 5 jaar normaal gebruik. Dat dit al na ruim een jaar misgaat, zou onder garantie gewoon opgelost moeten worden.

Daarna werd het helaas nog frustrerender:

In de zomer heb ik meerdere mails gestuurd → geen enkele reactie

Ik heb een officiële ingebrekestelling gestuurd → geen reactie

Later nog een tweede ingebrekestelling → opnieuw geen reactie

Zelfs de oprichter, met wie ik in het begin persoonlijk contact had over de samenwerking, reageerde uiteindelijk helemaal niet meer. Dit had ik nooit verwacht.

Wat mij daarnaast opviel:
De beamer toont bij de screensaver het merk ETOE, en het apparaat is vrijwel identiek aan ETOE-beamers die elders worden verkocht. Het lijkt dus een OEM-product dat Stobe onder eigen naam verkoopt. Dat is op zich geen probleem — maar dan verwacht je wél dat het bedrijf verantwoordelijkheid neemt wanneer hun product zo snel defect raakt.

Op ETOE-reviews zie ik bovendien dat meer mensen last hebben van precies hetzelfde probleem: een oranje waas die al na relatief korte tijd ontstaat. Dat maakt het extra aannemelijk dat dit geen incident is, maar een structureel mankement.

Over de “goede klantenservice” waar Stobe mee adverteert:
Ik begrijp dat mensen dat in het begin zo ervaren; als alles goed gaat, is iedereen vriendelijk en behulpzaam. Maar een écht goede klantenservice laat pas zien wat ze waard zijn wanneer er iets misgaat. Helaas geeft Stobe dan compleet niet thuis.

Kortom:
✔️ In het begin een leuk product met mooi design
❌ Na ruim een jaar ernstige beeldproblemen (oranje waas)
❌ Reparatie onmogelijk en géén vervangende oplossing
❌ Geen enkele reactie op meerdere mails
❌ Geen reactie op ingebrekestellingen
❌ Zelfs de oprichter reageert niet meer
❌ Klantenservice valt volledig weg zodra er een probleem is

Voor mij is dit een duidelijke les:
Geen Stobe meer — en geen goedkope beamers zonder vervangbare lampen.
Ik geef voortaan liever iets meer uit aan een merk met vervangbare onderdelen én een klantenservice die niet verdwijnt zodra er iets misgaat.

1 de outubro de 2025

Goed beeld

Goed beeld, gemakkelijke instelling, beeld fraai aan te passen bij schuine projectie, wordt dan wel minder scherp.
Geluid wel aanwezig maar niet heel storend.
Prima beamer voor prijs.

21 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.