Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering, får altid besked hvis der noget i retsorde, billeder på hjemme sidesvare altid overens med det man modtager og så det bare super kvalitet. Ville dog ønske man kunne søg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være. Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst servi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opdateret! Super hæderligt firma som virkelig vil kunderne det bedste. Kontaktede mig og undskyldte for min ærgerlige oplevelse. Refunderede derefter hele beløbet. ------------------------ St... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de Artigos para Bordado
  5. Loja de Hobbies
  6. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Skævt klippet

Opdateret!

------------------------

Stoffet var så skævt klippet i begge ender, at jeg reelt set kun havde fået 110 cm i stedet for 150 cm som jeg bestilte.

2 de maio de 2025
logotipo da Stofmøllen

Resposta da Stofmøllen

Hej Katrin

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager jeg den dårlige oplevelse.

Det er bestemt ikke vores intention at sende stof, der er skævt klippet, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når det ikke lever op til forventningerne. Vi bestræber os altid på at være generøse med målene, når vi klipper, og klipper aldrig med vilje for lidt.

Jeg har sendt dig en e-mail med forslag til en løsning – f.eks. supplerende stof, eller et nyt stykke, hvis du har brug for hele længden i ét sammenhængende stykke. Vi håber, det kan afhjælpe situationen.

Anders Ingwersen - Stofmøllen

Stofmøllen anbefales varmt!

Hos Stofmøllen går man aldrig forgæves, hvad enten der er tale om gode varer, god kvalitet, gode tilbud og/eller den helt igennem fantastiske service man får, når man handler.
Det kan ikke gøres bedre!

23 de abril de 2025

Helt perfekt

Helt perfekt

25 de abril de 2025
logotipo da Stofmøllen

Resposta da Stofmøllen

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det lyder heldigvis til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os – og det gør os utroligt glade!

Vi lagde dog mærke til, at du kun har givet os én stjerne, hvilket undrer os lidt i forhold til din positive kommentar.
Måske er det sket ved en fejl? Hvis det er tilfældet, vil vi sætte stor pris på, hvis du har lyst til at opdatere din anmeldelse.

Skulle der alligevel være noget, du mener, vi kunne gøre bedre, er du også meget velkommen til at uddybe det – vi vil meget gerne lære og forbedre os.

Tak igen for din tid!

Anders Ingwersen
Stofmøllen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig levering og super service

Kontaktede dem med nogle spørgsmål angående den vare jeg ville bestille og fik svar og bestilt. Er meget tilfreds med min vare, som lever op til mine forventninger. Meget hurtig levering og super service.

27 de março de 2025

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Når man ringer til dem er der Altid fin service og hjælp til det man er i tvivl om i forhold til matchning af stof, ribfarve og lignende. Altid hurtig levering.

1 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse at handle hos…

Super oplevelse at handle hos Stofmøllen. Jeg er ingen IT-nørd, så jeg havde lidt vanskeligt ved online at finde det rette stof til et bestemt mønster, men 'Stofdamen' hjalp mig. Varerne blev leveret hurtigt, og de er helt tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang, jeg handler online hos Stofmøllen. Mvh Lejla

20 de março de 2025

Udsolgt varer.

Jeg bestilte 5 meter stof, men blev ringet op, da det desværre var udsolgt. Pr telefon fandt vi noget lignende, men det var ikke så bredt, som det bestilte, så jeg fik 7 meter af denne varer, dog uden merbetaling. Varen er ankommet, og er helt perfekt.

18 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Blev ringet op efter jeg havde lavet fejl i ordren. Den blev rettet og jeg modtog varen kort efter samtalen var endt.

4 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais