Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Streetplay.dk (ordrenr. 56987). Bestillingen var nem, leveringen kom hurtigt, og alt var pakket pænt og ordentligt. Produkterne – træningsdug, kegler, boldnet og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ordre #54209 Efter jeg havde afgivet min ordre fik jeg med det samme opfølgende besked om hvorvidt ordren var modtaget, ekspederet, behandlet og afsendt inden for meget kort tid. Li... Ver mais
Ordrenr. 57973 Perfekt oplevelse😊😊😊 Førstegangskøber, hos Streetplay - men ikke sidste gang👍 Hurtig levering - alt forsvarligt pakket ind… Tak - og det er en dansk butik😁😁😁 Mvh Helle Larse... Ver mais
Købt en mini basket ball kurv, og den var lidt skæv ved ankomst, så svarede på mailen med ordrebekræftelsen, og 2 minutter senere ringede min telefon og vi fik det fikset. Det er fanme god stil, tomme... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Streetplay.dk Basketsystemer, basketbolde, backboards, basketkurve, basketnet, baskettøj, sportstasker, streetwear, NBA caps, basketplakater samt alt muligt tilbehør. Bare indefor basketbolde kan vi nu tilbyde 120 forskellige basketbolde. Private, virksomheder, skoler, fritidsklubber, børnehaver, sportsklubber, samt basketball klubber i hele Danmark. Alle er velkommen hos Streetplay.dk
Informações de contato
Egensevej 23, 2770, Kastrup, Dinamarca
- +45 28 96 29 09
- mail@streetplay.dk
- www.streetplay.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering ordre 60123
Tak for super hurtig levering og god service
Meget tilfreds
Hurtig levering, super produkt. Kun tilfredshed herfra.
#59927
Rebounder str 150x150 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har købt et rebounder fodbold”mål” str 150x150.
Super service, hurtig levering, indpakning perfekt.
Er sikker på vores barnebarn blir SÅ glad for det på lørdag.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os + dejlig dag til jer..
Fantastisk
Ordrenr. 57973
Perfekt oplevelse😊😊😊
Førstegangskøber, hos Streetplay - men ikke sidste gang👍
Hurtig levering - alt forsvarligt pakket ind…
Tak - og det er en dansk butik😁😁😁
Mvh Helle Larsen
Hurtig ekspedering og levering
Hurtig ekspedering og levering.
Ordrenummer: 57986
Ordre : 57969
Ordre : 57969 - Let og overskueligt - gode og fair priser og hurtig levering med en velorientering under leveringsforløbet - min første handel hos Streetplay.dk men ikke sidste . Orla B.
Hurtig levering, meget tilfreds
Jeg købte en Freeplay Oppustelig Trænings og Frisparksfigur (Ordre nummer #57961). Den var pakket fint og kom indenfor få dage.
Jeg er meget tilfreds.
Fin hjemmeside og hurtig levering
Fin hjemmeside og hurtig levering
Hurtig levering
Nem hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Kan anbefales.
Hurtig levering og nemt at bestille og…
Hurtig levering og nemt at bestille og dreng der bliver mega glad når han få hans gave til jul
Ordrenummer 57610 Dejligt nemt og…
Ordrenummer 57610 Dejligt nemt og overskueligt. Gode priser og hurtig levering👍 her kommer jeg helt klart til at handle igen
Købt en mini basket ball kurv
Købt en mini basket ball kurv, og den var lidt skæv ved ankomst, så svarede på mailen med ordrebekræftelsen, og 2 minutter senere ringede min telefon og vi fik det fikset. Det er fanme god stil, tommel op
Nem bestilling
Nem bestilling, flot hjemmeside og hurtig levering. Super service.
Firmaet skylder mig penge
I april 2025 modtog jeg et bordtennisbord, som desværre var ubrugeligt. Jeg oprettede en reklamation, og ejeren af firmaet ringede hurtigt og gav råd til en mulig løsning, da der var et problem han i forvejen kendte til. Desværre virkede det ikke, og jeg reklamerede igen i juli 2025. Først i august fik jeg svar, hvor jeg blev lovet tilbagebetaling mod oplysning af kontonummer. Siden da har jeg trods flere henvendelser ikke hørt noget. Det er ikke anbefalelsesværdigt.
Ordrenr 57104
Ordrenr 57104
Jeg købte en Star Kick Solo Fodboldtræner hos Streetplay.dk. til en 11 årig dreng. Den blev leveret få dage efter bestilling og fungerer perfekt. Drengen blev så glad for den at den blev taget i brug med det samme! Stor succes!
Hurtig levering
Hurtig levering, produktet passede perfekt! Ordrenummer #57119
Ordre 57115
Ordre 57115 - var nem og oversigtlig at finde på hjemmesiden, og blev leveret dagen efter. Dejligt
Leveringshastigheden
Bestilt, fik leveret lynhurtigt. igen problemer
Godt solidt produkt. nemt at samle!
#56972
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle. Dejligt med hurtig levering!
#57032
Mangler faktura. Ingen respons
Jeg bestilte 2 basket net. og de ankom fint. men jeg modtog ikke nogen faktura. og selv om jeg har skrevet til dem for 3 dage siden. så har jeg ikke hørt noget..
ordre nummer 56836

Resposta de Streetplay.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.