Veja o que dizem as avaliações
Via de webshop een ramps besteld. De originele doos helaas zwaar beschadigd ontvangen. Extra zuur dat het een (duur) cadeau is voor de verjaardag van een 8-jarige. Compensatie, een nieuw artikel of ee... Ver mais
Wat een fijne mensen en hulp! Op zoek naar een eerste skateboard voor onze zoon, kwamen we deze winkel tegen. Super veel uitleg en advies gekregen, om helemaal voldaan weg te gaan met een skateboard!... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Longboards, stuntsteps, springstokken en nog veel meer, gewoon uit voorraad leverbaar. De Streetsurfshop is een bijzonder klantvriendelijke winkel met een breed assortiment funsport artikelen.
Informações de contato
Holanda
- www.streetsurfshop.nl
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gewoon heen gaan je wordt super geholen;)
Super advies voor een goede prijs. Nemen de tijd om een helm goed te passen en leverbare kleuren na te kijken Erg veel artikelen op voorraad. Kortom een aanrader! Ook grappig dat ze blijven uitbreiden. Zag nu weer skatebikes die ze binnenkort gaan verkopen:)
Met mijn zoon zijn eerste BMX gekocht
Met mijn zoon zijn eerste BMX gekocht. We zijn goed geholpen in de winkel waar ter plekke voor hem de BMX werd gemonteerd voor een proefritje. We komen hier zeker terug!
Goede service!
Telefonisch contact gehad en toen uitgebreid advies gekregen over welke step bij onze wensen past. Nadat de step een maand in gebruik was ontstond er een defect en er is goed meegedacht om het probleem op te lossen. Bedankt voor de goede service!
Een longboard opgehaald in de store.
Goed geholpen in de winkel.
De werknemers hebben ervaring en goede materiaal kennis.
Bezoek aan de shop
We kwamen in de winkel doordat vrienden ons de tip gaven over de koopjeskelder. We hadden onze oude stepjes mee om te laten maken of om tweedehands stepjes te kopen. We zijn heel erg goed geholpen, we hebben 2 stepjes uit de koopjeskelder gekocht. Daarnaast nog een schans en 2 goede diabolo’s. De kinderen mochten alles uitproberen en vonden het erg leuk.
Wat een fijne mensen en hulp
Nu voor de derde keer een step gekocht…
Nu voor de derde keer een step gekocht en elke keer goed geholpen met tips voor onderhoud. Ze leggen het goed uit aan onze zoons en gaan met ze in gesprek. Ook worden handvatten gratis gewisseld. Bedankt Steef!
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Het geleverde skateboard heeft een productiefout (delaminatie), duidelijk zichtbaar op de meegestuurde foto’s. Ondanks meerdere e-mails is er geen enkele compensatie aangeboden. Slechte kwaliteit en geen service — absoluut niet aan te raden.
Groot aanbod. goed advies
Groot aanbod. Eerlijk advies. Ik ben goed geholpen.
Nieuw stuur op stuntstep…
Ik kwam samen met mijn zoontje langs voor zijn stuntstep. Het stuur was te laag.
Dit was geen enkel probleem. Het stuur werd vervangen.
Goede service.
Leuke tent met een groot aanbod!
Wereld op wielen
Geweldig assortiment, de gekst voertuigen hebben ze, en niet alleen dingen op wielen trouwens, ook bv pogosticks. Enthousiaste hulp in de winkel. Naar huis gegaan met een paar prima deals. Ook wel eens online gekocht trouwens, ook dat ging prima.
Mooie winkel met ruim assortiment
Mooie winkel met ruim assortiment. Goede service en deskundig advies. Hier proberen ze je niks aan te smeren dat je niet nodig hebt
Fantastische service en fijnen mesen
Zijn ge komen voor nieuwe wielen zijn weg gegaan met nieuwe wielen nieuwe griptape en nieuwe bar grips en ik werd geholpen met de instalatie
Fantastisch
Erg goed geholpen! Heel behulpzaam en aardig personeel, kijkt goed mee naar wat je nodig hebt.
Leuke winkel met veel variatie in producten en een gezellige sfeer!
Super fijn geholpen!
We zijn super fijn geholpen, vol enthousiasme en grapjes. Ons kind heeft verschillende boards mogen proberen en zo zelf kunnen voelen welk board het beste bij hem past. We gaan zeker terug komen!
Supergoede winkel!
Ik heb hier mijn eerste skateboard gekocht. Super goede service en advies. Nemen ook de tijd om je te helpen met kiezen en passen van beschermers.
Het was heel goede service
Het was heel goede service. De eigenaar gaf een goede uitleg. Hij heeft duidelijk verstand van zaken. Hij luisterde goed naar onze wensen, en dacht goed mee. Top zaak!
Step met beschadigingen geleverd, geen passende oplossing voor vervanging
Step besteld via de webshop voor de verjaardag van onze dochter. Step kwam helaas met beschadigde handvaten aan. Na dit gemeld te hebben bij de shop komt er een antwoord terug dat handvaten slijtage onderdelen zijn en probeert ons af te poeieren met een kleine tegoed bon om in de toekomst wat in de webshop te kunnen bestellen.
Webshop gaat voorbij aan het feit dat het product in beschadigde toestand wordt geleverd en het probleem moet verhelpen. Er kon geen nieuw step meer worden toegestuurd (want niet voorradig). Vervolgens worden andere (goedkope) niet originele handvaten aangeboden die niet bij de step passen. Als we met een voorstel komen met een voorbeeld van meer passende handvaten komt er een onvriendelijke reactie dat die te duur zijn en dat we alleen handvaten uit de (beperkte) selectie uit de shop mogen kiezen.
Tot op heden nog geen passende oplossing gevonden, en het trieste is dat onze dochter zolang niet op haar step kan rijden.
Tot nu toe voor ons een teleurstellende ervaring.

Resposta da Streetsurfshop
Super fijne winkel!
Dit is zo’n fijne winkel! Mijn dochter is sinds de zomer gek van skateboarden. En dat is niet perse een onderwerp waar ik veel van weet. In deze winkel nemen ze echt de tijd voor je en voor alle vragen. We zijn er nu twee keer geweest en beide keren vertrokken met wat er zochten.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.