Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie stropdassen voor een leuke prijs. Goede prijs-/kwaliteit verhouding. En vooral hele goede service. Al een aantal keer besteld , waaronder een keer een stropdas met een foutje en een zonde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

met de eerste zending rode strikjes was ik niet tevreden. Na een gemiddelde recensie had ik contact met de firma. Ze sturen me nu strikjes van een betere kwaliteit, de oude strikjes mocht ik terugs... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Stropdas24.nl is de webshop waar u snel en voordelig online stropdassen kunt kopen. We hebben stropdassen, vlinderstrikken, pochetten, dasspelden, manchetknopen en bretels in allerlei kleuren en maten. We leveren direct vanuit voorraad.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

417 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Super slechte service

Super slechte service
Bieden betaling op factuur na ontvangst , sturen geen mail dat datgene wat ze aanbieden niet kan
Maar ook geen mailtje van goh dit kunnen wij niet bieden en als je dan belt word je nog onbeschoft behandeld
Hoeft voor mij niet persee op factuur voor 18 euro had dit gedaan omdat ik bij meerdere heb besteld en de mooiste erbij wil zoeken
Dan is een terug betaling structuur bij de meeste bedrijven shit vandaar op rekening
Nooit meer !!!!!!!

13 de março de 2024

Resposta de Stropdas24

Wat vervelend dat het voor u niet duidelijk was dat de betaling eerst gedaan moet worden voordat wij de artikelen versturen.

Wij hebben dit vermeldt op de afreken pagina (na het kiezen van de betaalmethode) en in de bevestigingsmail (onder het kopje betaalmethode). Toch kan ik me voorstellen dat dit niet helemaal duidelijk was.

Een dikke 10!

Ik heb manchetknopen & een stropdas klem besteld en laten graveren. De stropdasklem was top gegraveerd en zag er prachtig uit! De manchetknopen ook, alleen was de tekst een beetje onleesbaar. Na contact met personeel van stropdas24 hebben zij kosteloos nieuwe laten graveren en deze optijd gestuurd voor de bruidloft. Ik was er dolblij mee! Precies wat ik wilde.

Ik ben zeer te spreken over stropdas24. Hun werk is snel, servicegericht en vooral vriendelijk! Dikke 10 en voor herhaling vatbaar.

14 de novembro de 2023

leuke prijs maar...

Retour vanuit België op eigen kosten = €10 zelfs voor het kleinste pakketje van 100gr.
Koop je voor €15 en staat het je niet aan, kan je het beter houden of in de vuilnisbak gooien.
Beetje bedrog, jammer.

24 de julho de 2023

Resposta de Stropdas24

Bedankt voor uw review. De verzendkosten voor een pakket zijn inderdaad vrij prijzig vanuit België. Daarom is het raadzaam om kleinere bestellingen per brievenbuspost te retourneren. Voor een envelop onder de 100 gram kost dit dan twee postzegels. Wij zullen per email contact opnemen om het verder met u te bespreken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijn bedrijf om een stropdas te…

Wat een fijn bedrijf om een stropdas te bestellen! Zeer snel geleverd , bij uitpakken bleek de stropdas helaas een foutje te hebben maar kreeg probleem loos een nieuwe opgestuurd (en zelfs meteen op zondag antwoord op mijn mail)
Ik zeg een fijne eerste kennismaking!

5 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie stropdassen voor een leuke prijs

Mooie stropdassen voor een leuke prijs.
Goede prijs-/kwaliteit verhouding.
En vooral hele goede service.
Al een aantal keer besteld , waaronder een keer een stropdas met een foutje en een zonder lusje.
Zonder problemen worden er nieuwe stropdassen opgestuurd.
Klasse!

1 de outubro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een order geplaatst op…

Waardeloos antwoord van stropdas Waarom geeft jullie site niet gewoon aan .Account succesvol aangemaakt. Order succesvol ontvangen Ik zie dan later pas in mijn mail wat ik nu eigenlijk heb gedaan Dat is waardeloos zeker als je bij jullie voor het eerst besteld Ik heb een order geplaatst op 22-08-2022
Ik heb geen idee hoe wat waar afwachten maar een account aanmaken geeft direct al problemen Je ziet geen bevestiging en het accountscherm opend opnieuw zodat je wederom een account aanmaakt enz. enz. waardeloos

22 de agosto de 2022

Beste Ruud,

Dat is een snelle review! We hebben uw order zojuist in goede orde ontvangen. Wat vervelend dat u problemen heeft met het aanmaken van een account. Mocht u hierover verdere vragen hebben dan helpen we u graag hiermee.

Wij gaan de stropdassen vandaag verzenden, normaal gesproken worden deze morgen bij u afgeleverd op uw thuisadres (PostNL). Later vandaag volgt de verzendbevestiging. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onvoorstelbare goede service (ik maakte…

Onvoorstelbare goede service (ik maakte een fout tijdens het bestellen en ze lossen het extreem coulant op, terwijl het mijn eigen fout was). Waar kom je dat nog tegen? En de stropdassen die wij voor een bruiloft bestelden waren prachtig. De prijs-kwaliteit is extreem goed. Top bedrijf, top service en top producten.

28 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.