Oplichting
Producten geretourneerd en extra betaald voor retournering. Geen refund ontvangen. Schandalig. Er worden juridische stappen ondernomen.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Twee hele mooie overhemden ontvangen, ben er erg blij mee. Daarnaast nog twee truien waarvan één te klein was en dus teruggestuurd heb om te ruilen. Via de mail kreeg ik binnen een half uurtje reactie.
Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen.

Resposta da Studiooxford
Ik dacht eerst dat het een scam was, 2 merk truien voor €35 (was 1+1) leek te mooi om waard te zijn.
Zoals op de site stond was het de dag erna in huis. 2 super leuke, nette, truien ontvangen! Een roze Nike trui en een Ralph Lauren trui. Erg blij mee!!
De mystery box was een leuke verrassing.

Resposta da Studiooxford
Erg blij met de kwaliteit van de overhemden. Dank daarvoor!

Resposta da Studiooxford
Mooie hemden in goeie staat; ook zijn ze netjes gestreken en ingepakt. Communicatie is ook helder.

Resposta da Studiooxford
Van de drie Ralph Lauren-overhemden heb ik er uiteindelijk één gehouden. Daar ben ik erg blij mee: de kwaliteit is uitstekend en het hemd zit perfect.
De retour van de andere twee verliep helaas moeizaam. De communicatie kon beter en de terugbetaling duurde langer dan verwacht.
Uiteindelijk heeft Studio Oxford de situatie netjes opgelost, excuses aangeboden en mijn geld teruggestort. Dat waardeer ik en daarom pas ik mijn review graag aan. Ik hoop dat de communicatie en het retourproces verder worden verbeterd.
Het is natuurlijk een heel leuk concept. De verzending ging heel goed en de truien die ik heb gekregen zijn heel nice, dus dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Resposta da Studiooxford
Zeer slechte ervaring ,alleen thuis als er verkocht moet worden maar buiten gewoon slecht in het afhandelen van retouren.Er wordt compleet niet gereageerd. Overweeg juridische stappen te ondernemen.Eigenaar bedrijf staat ingeschreven bij de KvK,

Resposta da Studiooxford
Leuke sweater en hoodies goeie kwaliteit voor vintage kleding

Resposta da Studiooxford
Duurde ten eerste bijna een week langer voor de bestelling verzonden was. Op zich nog niet zo erg. Vervolgens blijkt het deels verkeerd te zijn. Direct een e-mail gestuurd (enige mogelijke communicatie optie). Ruim een week later nog geen reactie. Zelf het retourpakket maar naar het adres gestuurd op de website. Na bijna 3 weken nog geen reactie op e-mails.
Uiteindelijk gedeeltelijk opgelost. Geld terug voor retourzending maar niks meer gehoord over het ontbreken van 1 stuk in de levering.

Resposta da Studiooxford
Heb op deze website twee shirts besteld maar nooit ontvangen. Heb zeker vijf e-mails aan Studiooxford verstuurd maar geen enkele reactie ontvangen. Wat mij betreft geen betrouwbare webshop.
Ze stellen in reacties op onderstaande reviews dat ze Simeon Vintage hebben overgenomen maar de website van Studio Oxford vermeldt nog hetzelfde KvK-nummer, namelijk 77715233. Studio Oxford is zelf niet te vinden in de KvK. Het is dus nog hetzelfde bedrijf en dat moet de verplichtingen nakomen.

Resposta da Studiooxford
Eén overhemd was erg mooi. Het andere was helaas onder de armen zo verkleurd dat het niet met goed fatsoen te dragen is. Gelukkig is dit goed opgelost door de klantenservice en heb ik alsnog twee mooie overhemden ontvangen.

Resposta da Studiooxford
Na het plaatsen van een bestelling 2 weken lang geen reactie gekregen. Na het mailen is het pakket wel direct verstuurd. Bij aankomst blijkt niet in het pakket te zitten wat ik besteld heb.
Op hun website staat dat ze 1600+ reviews hebben maar kan deze nergens vinden.
Al met al een negatieve ervaring. Gelijk de eerste en laatste keer