Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Ver mais
Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Ver mais
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Saknade en parfym i paketet jag fick, nu skickar dom på nytt parfymen 👍 så tacksam för det 🙏rekommenderar stylingagenten 👍😀

Resposta da StylingAgenten.se
Jag beställde fransar från er och skapade ett konto hos er också för att se vart och när min produkt levereras MEN då så tar ni bort mitt konto efter ett tag och raderar mejl? Jag har screenshot på swish när jag betalade för fransarna även order nummer! Jag vill ha tillbaka mina pengar nu eller att ni skickar fransarna som ni lovade annars kommer jag anmäla er till Konsumentverket!

Resposta da StylingAgenten.se
varför ska jag åka 2 mil för att hämta ett paket när närmaste utlämningsställe ligger 8 km från mej,
samt frakt inom sverige är 28 kr varför ska jag betala 79 kr?

Resposta da StylingAgenten.se
Falsk reklam för produkterna. De anger inte i beskrivningen vad produkten är. Tills du får produkten och du upptäcker att det inte är den produkt du beställde i första hand.
Mycket oförskämd och inkompetent kundservice.
Ingen utbildning i försäljning eller marknadsföring. Om kommunikationsfunktioner vill jag inte ens börja skriva om.
Mycket oseriöst företag.

Resposta da StylingAgenten.se
Beställde Yankee Candle. Suveränt pris och otroligt snabb leverans.

Jeg har bestilt en vare via CDON.COM hos Stylingagenten.se
Varen sendes ikke som aftalt til mig men leveres til en Bring pakkeshop 8 km væk.

Number one:
Den är den bästa platsen att handla,
Enkelt, otroligt snabbt leverans (3 dagar bara) och billigaste priser, äkta produkter.
Jag brukar handla från Notino men styling agenten ger ännu billigare, plus otroligt snälla bemötande i telefonen....

Resposta da StylingAgenten.se
Riktigt bra sida med bra priser, Fick bra Hjälp av supporten också innan mitt köp!

Resposta da StylingAgenten.se
Tycker att sidan har bra priser på sina produkter, brukar alltid föredra sidor med bra priser. Utbudet är också bra

Resposta da StylingAgenten.se
Först skriver de leverans 1-2 dagar. Produkten var framme efter en vecka.
När det kommer till kundservice är de värdelöst att ta kontakt med dem. Jag vill göra en retur, har skrivit mer än en gång och ringt o ingen har återkopplat!!

Resposta da StylingAgenten.se
Att varorna ska skickas samma dag om det beställs innan 13.00 är en lögn.
Ni som så många andra kan inte ha blivit chockade över julhandel och Covid-19.
Det handlar om att ni får plocka in personal i tid när ni vet om att julhandel som är en återkommande händelse "spränger taket för er kapacitet".
Kund ska aldrig bli lidandes.
Leveransen tog iallafall från den 12 december till den 17 december kl. 15.00
I min mening så är det inte snabb hantering när ni själva utlovar annat! :)
Må bäst!

Resposta da StylingAgenten.se
Långsam leverans. Väntat över 1 v nu. Hoppas jag får parfymen innan jul.

Resposta da StylingAgenten.se
Fruktansvärt dålig service! Beställde vara den 30 november som inte anlände förrän den 11 december. Samtidigt står det fortfarande på hemsidan att man har 1-2 dagars leveranstid och över natten om man beställer före kl 13. De skyller på mycket att göra pga corona men då får man ju uppdatera sin hemsida! Dessutom har de i mail lovat mig nedsättning av pris på varan som kompensation. Men nu när jag ber om att få en ny räkning på korrekt belopp vill dom inte kännas vid det. Istället hänvisar de mig till Qliro för eventuella fakturafrågor. Galet dåligt, handla inte här!

Resposta da StylingAgenten.se
Beställde 3 Deo den 27 nov och har inte fått dem ännu två veckor senare. Har försökt att nå dem via deras support och ej fått någon återkoppling. Enda jag fått är att de vill jag skall ge min rating av deo som jag uppenbarligen ej har fått ännu. Förstår om det är mycket men då skall du satsa på att din kundsupport får tillräckligt med resurser!

Resposta da StylingAgenten.se
Dom skyllde på att ha mycket och göra och hänvisar till att spåra sändningen på Schenkers sida, men när jag pratar med Schenker så har dom inte ens fått den.
12 dagar efter beställningen frågar jag dom igen vart varan är och då skyller dom på att det är felsorterat.
Jag köpte varan på annan plats istället.
Ett plus för att dom är kvicka på att svara på mail.

Resposta da StylingAgenten.se
Väldigt dålig service, akta er för detta företag!!! Företaget vägrade att ersätta mig med en ny parfym trots att de fått videobevis på att flaskan var tom. Ärendet kommer att tas vidare till ARN pågrund av att företaget är oseriöst.
Väldigt fin service! De råkade sända fel vara till mig,jag fick en annan persons varor. Ringde och berättade vad som hänt. De bad om ursäkt och lovade sända rätt vara inom kort tid och reglera misstaget för den andra personen också. Jag fick även behålla den felaktiga leveransen. Bra gjort!

Resposta da StylingAgenten.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.